kgmr Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 cini mi se neprikladno za ovu temu, pre svega zbog prethodnih postova, a i podnaslova (i sve to opravdano), ali neka, da pokusam - pohvale za dom zdravlja vracar, izgleda da su hejt poruke urodile plodom.ali, zaista, cistoca, ljubaznost, telefonsko zakazivanje, informativnost plakata, aprati za vodu, postovanje termina pauze, savetovalista... odlicno.
A_PACH Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 (edited) cini mi se neprikladno za ovu temu, pre svega zbog prethodnih postova, a i podnaslova (i sve to opravdano), ali neka, da pokusam - pohvale za dom zdravlja vracar, izgleda da su hejt poruke urodile plodom.ali, zaista, cistoca, ljubaznost, telefonsko zakazivanje, informativnost plakata, aprati za vodu, postovanje termina pauze, savetovalista... odlicno.potpisujem za DZ Vracar. Plus na prvi pogled vrlo efikasna automatizacija i to po PS-u - u celosti odstampan recept uz ljubaznog lekara koji se izvinio sto sam ga sacekao(?!!) Pride lepo renovirano, cisto.Sto se tice plakata, informativnosti i ljubaznosti naznake toga postoje i u DZ Novi Beograd. Laboratorija im izdaje napismeno kompletne analize.Izgleda da dreka ipak pokrene nesto. Inspekciju da radi svoj posao sto za rezultat ima da neki drugi postaju cak i primetno bolji i prijatniji. Edited August 19, 2009 by A_PACH
Kelt Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Čudi me da niko nije obratio pažnju na ovu vest Krivična prijava protiv pedijatra valjevske bolnicePropusti u lečenju devojčiceAutor: Predrag Vujanac | 20.10.2009. - 05:00Teodora JovanovićProtiv pedijatra Opšte bolnice u Valjevu koji je 30. septembra na dečjem odeljenju primio i pregledao petogodišnju Teodoru Jovanović, koja je sutradan umrla od posledica zavezivanja i pucanja creva, policija će podneti krivičnu prijavu zbog sumnje za nesavesno lečenje, saznaje „Blic“ iz izvora bliskih istrazi.
Joshua Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 25. oktobar 2009. | 13:22 | Izvor: Beta, Tanjug"Meni je noćas i jutros bilo važnije da se zbrine 300 pacijenata i da svako bude zbrinut kako zahteva njegovo zdravstveno stanje, nego da se noćas i danas bavim politikom", naveo je on.Od ovakvog čoveka traže ostavku. Banda! Samo na fotelju misle.
lena21 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Moguće da me osećaj sa ove distance vara, ali ako se uzmu hapšenja direktora zdr.ustanova znak da je država započela sistemsko rešavanje korupcije u srpskom zdravstvu a koja po proceni svetske banke od pre nekoliko godina kotirana na 4. mestu u svetu, moguće da se TM ne pišu sjajni dani, što bi reko Nušić, ''vidjen za Ivanjicu''.
Kelt Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ali tek kad izgubi imunitet, a i tada će verovatno da ima spremna antitela
SleeperSleep Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ali tek kad izgubi imunitet, a i tada će verovatno da ima spremna antitela™odlicna
SleeperSleep Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 tomica je još jednom pobedio.ova prica je veliki test i poslednja sansa za ldp. stvar je prekrupna da bi se mogla gurnuti pod tepih. zena je raskrinkala bandu i zbog toga joj se sad preti. sef bande je jos uvek ministar. ako nakon ovoga ldp nastavi da sedi zajedno sa g17+ u gradskoj vladi (odnosno, da ih manjinski podrzava) onda su i formalno saucesnici.
Tresko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ova prica je veliki test i poslednja sansa za ldp. stvar je prekrupna da bi se mogla gurnuti pod tepih. zena je raskrinkala bandu i zbog toga joj se sad preti. sef bande je jos uvek ministar. ako nakon ovoga ldp nastavi da sedi zajedno sa g17+ u gradskoj vladi (odnosno, da ih manjinski podrzava) onda su i formalno saucesnici.Pa ti ne znaš kako veliki tepih imaju u LDP-u.
SleeperSleep Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Pa ti ne znaš kako veliki tepih imaju u LDP-u.ne znam, zaista. nisam nikad zavirivao u njihove prostorije.
Tresko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ne znam, zaista. nisam nikad zavirivao u njihove prostorije.Nisam ni ja. Ali, po reakcijama, tj. odsustvu reakcija na neke bitne stvari, rekao bih da imaju veeliki tepih pod koji guraju te stvari.
Eraserhead Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Mislim da ce sutra kod Jugoslava gost biti gdja Jovanovic.
nautilus Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mnogo dobar intervju. Ova zena je apsolutni car. Bice interesantno sledecih dana cuti Tomicine reakcije na ovo.
Recommended Posts