Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stanje u zdravstvu(TM)

Featured Replies

Hear Me Out Season 1 GIF by The Roku Channel

Pošaljemo mlade sestre u Njemačke pa kad se izvežbaju da bodu vratimo ih u Srbiju

kurs

• Replies 6.1k
  • Views 502.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ko će nas lečiti nadalje? Mislim da nam je svima manje više jasno ali evo današnjih dešavanja sa onkološkog odeljenja zemunske bolnice moje drage drugarice koja prima drugu turu hemoterapije. Za prvu

• gospa buba
    gospa buba

chekaj sad, pregazili listu chekanja izashli na zelenu granu ali to sad nije dosta? i nije koliko su mogli, trebalo je vishe, a u stvari uopshte nije bilo potrebno i istovremeno nisu nishta uradili? t

• Uopšte se ne čudim saopštavanju teških vesti po hodnicima. Događaj od novembra 2020,g. Mama , konačno dobija termin za kolonoskopiju,  5 puta odlagano zbog korone, sve se dešava u Kliničkom centr

Posted Images

2 hours ago, Desmond Bojčinski said:

Hear Me Out Season 1 GIF by The Roku Channel

Pošaljemo mlade sestre u Njemačke pa kad se izvežbaju da bodu vratimo ih u Srbiju

kurs

Fale ti gore a? 🤣

• 3 weeks later...

Jedna kratka horor priča sa drugog mesta.

Sloši mi se i umesto u dežurnu državnu ustanovu odlučim da odem u privatnu (osiguranje preko firme bmk).

Odmah me prime, odmah me stave na skener sa kontrastom, odmah dijagnoza. Nisam ni završio pregled pozvali hitnu pomoć i pravac na intenzivnu u KBC Zemun.

Embolija pluća, sve kul.

Dve nedelje kasnije porodična prijateljica se javi sa istim simptomima kao što sam ja imao direktno u KBC Zemun (dežurna ustanova, je l').

Pošalju je kući sa lekovima za srce i da miruje. Sahrana joj je bila 3 dana kasnije.

neke iz osoblja KBC zemun valja profesionalno likvidirati. o tom KBC nisam čuo ništa dobro.

imam prijatna iskustva sa onkološke klinike tokom letnjih meseci. da li se samo zalomilo, da li sam rođen pod sretnom zvezdom.

Moje iskustvo kao onloloskog pacijenta je bilo svuda pozitivno - DZ, Prva hirurška, Gastrohepatilogija, usput i UC (tamo sam bio zbog visokog d dimera posle operacije)…

2 hours ago, đorđe geprat said:

neke iz osoblja KBC zemun valja profesionalno likvidirati. o tom KBC nisam čuo ništa dobro.

Zao mi je sto to cujem. Dvema osobama iz moje porodice su lekari koji su tamo radili svojevremeno bukvalno produzili zivot do prilicnih godina.

Nazalost, jedan od lekara je preminuo (internista i Profesor na fakultetu), a sta je sa drugim (hirurg) nije mi poznato.

Edited by Moonwalker

4 minutes ago, Moonwalker said:

Zao mi je sto to cujem. Dvema osobama iz moje porodice su lekari koji su tamo radili svojevremeno bukvalno produzili zivot do prilicnih godina.

Nazalost, jedan od lekara je preminuo (internista i Profesor na fakultetu), a sta je sa drugim (hirurg) nije mi poznato.

eto sada čujem nešto dobro.

svekrva moje ćerke, konkretno, imala je velike probleme kod loma ruke i povrede šake. čuo sam još najmanje 2 primedbe na rezultate intervencija u tom KBC: uključujući i odnos prema pacijentima. i čudio sam se jer ja nemam ama baš nikakav pigovor na bilo kakvu intervenciju na meni ili gde sam bio prisutan zbog drugih. beograd, aranđelovac, lazarevac. čuo sam za prigovore na raačun valjevske bolnice. tamo sam vozio pacijenta.

Ovde u jednom slucaju bila u pitanju operacija onkoloskog bolesnika (creva), a u drugom odstranjivanje jednog bubrega.

Valjevska bolnica je meni odavno ostala u grozomornom secanju kad je nas komsija umro u njoj. Igrali smo se kao deca zajedno, pa se nasa porodica odselila nakon toga u drugi deo grada. Ostao je kao tinejdzer u nekom sumanoto kratkom periodu bez oca i majke. Umrli oboje.

Pao je sa onog malog Tomosa negde u okolini Valjeva, imao neke povrede, ali ne opasne po zivot i dospeo je u valjevsku bolnicu. Dosta stariji brat (po majci) tek se ozenio dobio dete ili zena trebalo da se porodi nije mogao sve da pokrije. Ovaj mucenik je tamo zaradio sepsu i umro u par dana od nje. Sta znaci biti u problemu i bez nekog da se zauzme za tebe.

Zato kazem uvek onima kojima su zene pred porodjajem . Ne ostavljati ih same kod porodjaja i ko moze neka bira gde. Tad se sepsa najlakse prikrade

Edited by Moonwalker

• 2 weeks later...
8 minutes ago, đorđe geprat said:

Kad se razgovara o ekonomiji, sagovornici su stručnjaci iz oblasti, isto tako iz energetike i bukvalno svih oblasti, ali kad se razgovara o hitnoj pomoći, najrelevantniji sagovrnik je stolar iz Borče.

Slažem se ja da ne valja hitna pomoć i da ljudi imaju loša iskustva sa istom, ali ovaj Zejnula je najgori zlonamerni šljam koga je neko poturio da mu odradi prljav posao. Pa ako ga se posle sete , sete se.

ko je stolar uz borče? zejnula?

1 minute ago, đorđe geprat said:

ko je stolar uz borče? zejnula?

Yep

1 hour ago, Arkadija said:

Zejnula je najgori zlonamerni šljam koga je neko poturio da mu odradi prljav posao.

Jel možeš malo detaljnije? Znam da je javno pisao Lončaru nakon što mu je preminula supruga i čitala sam njegov tekst o neefikasnosti hitne pomoći...zašto je šljam, nisam ispratila?

https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/hitna-pomoc-sluzba-bez-svog-zakona/