Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stanje u zdravstvu(TM)

Featured Replies

3000 jura da te prebace na operaciju kuka za sledeći mesec, bilo pre godinu dana.

• Replies 6k
  • Views 500.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ko će nas lečiti nadalje? Mislim da nam je svima manje više jasno ali evo današnjih dešavanja sa onkološkog odeljenja zemunske bolnice moje drage drugarice koja prima drugu turu hemoterapije. Za prvu

• gospa buba
    gospa buba

chekaj sad, pregazili listu chekanja izashli na zelenu granu ali to sad nije dosta? i nije koliko su mogli, trebalo je vishe, a u stvari uopshte nije bilo potrebno i istovremeno nisu nishta uradili? t

• Uopšte se ne čudim saopštavanju teških vesti po hodnicima. Događaj od novembra 2020,g. Mama , konačno dobija termin za kolonoskopiju,  5 puta odlagano zbog korone, sve se dešava u Kliničkom centr

Posted Images

1 hour ago, beatakeshi said:

3000 jura da te prebace na operaciju kuka za sledeći mesec, bilo pre godinu dana.

Uhhhh a kuma mislila da se "provuče" sa 1000 €. Jbmti gadi mi se da to treba da se radi, ali ona bukvalno ne može da funkcioniše više...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Klinički centar Srbije

Screenshot_20250514_062222.jpg

Edited by Tihajeza

On 14. 1. 2025. at 14:58, Klara said:

po meni u tu zgradu treba da se prsele porodilišta. dase deca rađaju u miru a očevi ne stresiraju tražeći parking blizu sadašnjih porodilišta. pe neki dan prolazim kroz kraljice natalije, koji krkljanac.

u poslednje vreme, a nazalost uzorak je prilicno velik imam dva potpuno razlicita iskustva sa lekarina

na jednoj strani su mladi lekari, zapravo rekao bih generalno medicinsko osoblje: prijatni, spremni da saslusaju, zeljni da pomognu, pacijenta stavljaju na prvo mesto

imaju itekako obzira na godine pacijenta, (opste) zdravstveno stanje, jasno, direktno, obicnim jezikom razgovaraju na ravnopravnom nivou

spremni i na svoju inicijativu da pomognu i van onog obaveznog

sa druge strane stariji lekari, a cini mi se u velikoj meri i sestre, nabusiti, vazda iznad situacije, pacijentima pristupaju kao nuznom zlu

ne zele da daju bilo kakva dodatna objasnjenja, konstantno nervozni, u zurbi

po pravilu nisu spremni da odrade ni ono sto su obavezni

jasno mi je da donekle i mora postojati odredjena razlika u pristupu kod onih sa daleko vecim iskustvom i visom pozicijom

takodje, jasno mi je da je u pitanju i dalje pre svega subjektivan dozivljaj i mali uzorak u prilicno suzenim okvirima

ali, opet imam utisak da je sve navedeno izrazeno preko svake mere i da gotovo postoji obrazac u ponasanju/odnosu prema pacijentima

doduse, nista od ovog ne vazi za dom zdravlja

ali to je opet zbog specificnosti lokalnog doma zdravlja i konstantno menjanje zposelnih, pre svega lekara

u poslednih gotovo godinu dana često sam kod lekara zbog prostate. i imam potpuno identično iskustvo sa mladim i srednih godina zdravstvenim osobljem, na svim nivoima. sa onim starim nisam bio u kontaktu,

savskovenački i rakovički domovi zdravlja, vaskularna, radiološka i urološka klinika KCS, onkološka klinika. svi ljubazni, puni razumevanja. problem je što nemaju dovoljno prostora i ljudi.

ne, nemam problem sa zdravstvom, ni u mojoj ambulanti u lominoj. lazarevac, isto.

Edited by đorđe geprat

• 2 weeks later...

Sloba je pre nekad radio na internističkoj intezivnoj, e to je stvarno bio rudnik, verujem i sad.

• 4 weeks later...

Fascinira me ćutanje zdravstva na situaciju na ulicama. Onih nekoliko što su držali transparente ispred svoje klinike pa tip prošao autom kroz grupu, i sad anesteziolog koji je dobio preko leđa, ne sećam se druge vesti za zdravstvenim radnicima. Malo čobanski i malo više bezmudo. U bivšem kombinatu mi glavni ćaci upada u reč likovima koji mogu dede da mu budu. Svjo normalno 😑

• 5 weeks later...

I onda kad dotična ode u nemačke, pitaće se šta joj falilo:

https://mitrovica.info/lekarka-mitrovacke-hitne-pomoci-igra-se-psihijatra-preko-drustvenih-mreza/

24 minutes ago, Desmond Bojčinski said:

I onda kad dotična ode u nemačke, pitaće se šta joj falilo:

https://mitrovica.info/lekarka-mitrovacke-hitne-pomoci-igra-se-psihijatra-preko-drustvenih-mreza/

Ovo je za bilo koju struku tema, ovde se potrefilo da je zena lekar. Beze ljudi svih struka koji ne mogu radikale vise da gledaju a ne samo zbog ekonomskih razloga, ima vise od 10 godina da je tako.