Jump to content

THE WIRE (2002)

Featured Replies

izasao sam iz toga :fantom:

:fantom:  :P

BTW kako se medju forumasima rangira Oz?

:0.6:

od drugog dela cetvrte sezone poceo je opadati kvalitet. jedan od omiljenih serija tho

Snoop mi se mozda najmanje dopada od svih.. mada mi je receno da je ona real-deal.. no, ipak mi deluje da malo na silu igra svoj lik.

I pred kraj mi je Herc postao manje dopadljiv, ali jbg.. jednostavno je tako napisan lik kojeg je trebao da odglumi

I meni je bila antipaticna, s' tim sto maltene igra samu sebe, posto je autenticna osoba sa ulica Baltimora, nije stvarno bila hitman ali je bila dilerka i odrobijala je neku ribu, pa je posle The Wirea popila jos par godina zatvora. :)

@189- Pa da, verovatno si u pravu oko toga koji je klinac ciji naslednik, pricao sam napamet posto ima 2-3 godine kako sam gledao seriju.

Edited by Staklena Brada

Super je snup, nemate pojma.

ne, ti imas  <_<

Jao, ko se javlja..

ko?

meni jedino muzon ne pije vodu, od bitnijih (po pitanju uvjerljivosti). ako je i realan lik, to je zato sto je realnost nekad smorno pozoriste.

Muzon i Omar. Kao da su nekako na silu ubaceni...

gledaj ponovo wire nakon nekog vremena. imaces potpuno novi pogled i zavolices likove koje su ti se u prvom gledanju cinili nebitni ili nezanimljivi.

+1 ja sam to učinio nakon samo mesec dana :). U međuvremenu sam se naložio da gledam neke druge serije ali nije išlo, pa rekoh, šta fali da obnovim gradivo dok se još sećam na šta treba da obratim pažnju. 

i potpuno se obrne odnos prema kvalitetu sezona. na primer, nakon drugog gledanja sam imao mnooooogo bolje mišljenje o petoj sezoni. 

edit: justified je jedina serija koja me je privukla i održala pažnju.

ili da gađaš neki skroz drugi kontekst i jezik. na primer, neku dansku seriju, tako nešto. 

Edited by pacey defender

Snoop mi se mozda najmanje dopada od svih.. mada mi je receno da je ona real-deal.. no, ipak mi deluje da malo na silu igra svoj lik.

Born a premature crack baby and weighing only three pounds, she was not expected to live.[1] She was so small that she was fed with an eyedropper until she could be fed normally.[1] According to her memoir, Grace After Midnight, she met her biological parents very few times; her mother was a crack addict and her father was a stick up man. She thus decided to go by her foster family's surname. She was a tomboy from a young age.

neko je ovde na forumu napisao da je tek nakon, lupam, polovine sezone skapirao da je u pitanju žena. 

Edited by pacey defender

:0.6:

Mislim da je Herc neki deus ex machina ili kako se već to zove u svih pet sezona. U svakoj je napravio neko sranje ili je načinio neki brejktru. 

Lik je tačno 50-50 podeljen kao neki nesvesni tenk koji ide pa gde stigne. 

Najvažniji lik serije. 

kakvi ste ložači. ladno skidam ponovo. 1:1.78 doduše. 

Generation Kill pod obavezno. I gledaj Southland od pandurskih! Izuva!

Mislim da je Herc neki deus ex machina ili kako se već to zove u svih pet sezona. U svakoj je napravio neko sranje ili je načinio neki brejktru. 

Lik je tačno 50-50 podeljen kao neki nesvesni tenk koji ide pa gde stigne. 

Najvažniji lik serije. 

davaj onaj text!

Generation Kill pod obavezno. I gledaj Southland od pandurskih! Izuva!

turio sam vec da se skida Generation Kill.. lako sam ubedjen :)

ty all

Edited by Have_Fun