December 14, 201410 yr ma uopste ne sumnjam da su prve epizode bile manje kvalitetne, secam se kroz maglu nekih glupih i nategnutih dijaloga i situacija (znam da me je zesce iznervirala neka scena sa iznosenjem nekog ormana, ne secam se tacno o cem se radi, al se secam utiska).
December 14, 201410 yr Meni pilot serije bio izuzetan, uopšte mi nije jasno ovo da je u početku kao teško...
December 14, 201410 yr e to! nem pojma, posle su nekako poceli da pricaju kako bi pravi baltimorski detektivi trebali da pricaju.
December 14, 201410 yr Ne bih rekao da su prve epizode bile manje kvalitetne uopste, samo se trebalo navici na sve to, bez mnogo uvoda, sa onoliko likova, dijalozima onakvim kakvi su. Edited December 14, 201410 yr by gervasius twinkleminkleson
December 15, 201410 yr ja se navukao odmah ali posle prvih 15min druge sezone sam prekinuo. 3,4 puta sam pokušavao da nastavim i srećom sam uspeo
January 1, 201510 yr Malo proguglo a posle vido da sve ima i u ovoj temi samo treba naći :D. Od 26.12. je emitovana sezona dnevno na HBO tako da ovo što sada ima po trafikama su hdtv ripovi. 5. januara se pojavljuje kao digital download a bluray tek na leto. Sačekaću 5.1. nemam poverenje u ove ripove.
January 1, 201510 yr meni je smesno da ce mnogi amerikanci tek sad gledati wire po prvi put. kao da serija nije americka.
January 1, 201510 yr Treba sačekati 5.1. jer će kvalitet biti neuporedivo veći ali jebiga, ko će da čeka. Odgledao prve dve. :D