Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted

ma uopste ne sumnjam da su prve epizode bile manje kvalitetne, secam se kroz maglu nekih glupih i nategnutih dijaloga i situacija (znam da me je zesce iznervirala neka scena sa iznosenjem nekog ormana, ne secam se tacno o cem se radi, al se secam utiska).

Posted

Meni pilot serije bio izuzetan, uopšte mi nije jasno ovo da je u početku kao teško...

Posted

Da, i meni (i supruzi mi), klik od početka, navlaka do kraja.

Posted

e to!

nem pojma, posle su nekako poceli da pricaju kako bi pravi baltimorski detektivi trebali da pricaju.

Posted (edited)

Ne bih rekao da su prve epizode bile manje kvalitetne uopste, samo se trebalo navici na sve to, bez mnogo uvoda, sa onoliko likova, dijalozima onakvim kakvi su. 

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

ja se navukao odmah ali posle prvih 15min druge sezone sam prekinuo. 3,4 puta sam pokušavao da nastavim i srećom sam uspeo

• 2 weeks later...
Posted

Pojavile se sve sezone odjednom u HD ili se čeka da se emituju?

Posted

Verujem da su se sve odjedared pojavile u nekom br formatu

Posted

Malo proguglo a posle vido da sve ima i u ovoj temi samo treba naći :D. Od 26.12. je emitovana sezona dnevno na HBO tako da ovo što sada ima po trafikama su hdtv ripovi. 5. januara se pojavljuje kao digital download a bluray tek na leto. Sačekaću 5.1. nemam poverenje u ove ripove.

Posted

meni je smesno da ce mnogi amerikanci tek sad gledati wire po prvi put. kao da serija nije americka.

Posted

Treba sačekati 5.1. jer će kvalitet biti neuporedivo veći ali jebiga, ko će da čeka. Odgledao prve dve. :D