Ryan Franco Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 govorimo o prvoj epizodi? ja sve vreme mislim da si pogledao 5, 6 epizoda, tj. da prekidaš sezonu pa se nisi navukao...
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 na samo iskazujem karakter. zarekao sam se da ću pogledati bar prvu sezonu
Ryan Franco Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ja poceo Homicide iznova. Ladno D'Angelo imao epizodnu ulogu!
MiddleClass Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 na samo iskazujem karakter. zarekao sam se da ću pogledati bar prvu sezonu Auuu... kakva blasfemija!
ToniAdams Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 da budem iskren, i ja sam se jedva naterao da prodjem kroz prvih nekoliko epizoda, isto sam prestajao u vise navrata. ali mora se izdrzati. kumse, bole te uvo, imas jos puno epizoda dok ne roknu meknaltija :)
Calavera Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Pa skoro svi su se mucili kroz prvih nekoliko epizoda, to mu dodje neko vatreno krstenje. Serija je jednostavno previse nepristupacna u pogledu likova, slenga i radnje da bi moglo da legne na prvu. Ja sam posle odgledane prve sezone batalio seriju na jedno godinu-dve, a onda se vratio i odgledao sve u cugu, samo je skliznulo™.
Roger Sanchez Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ja sam valjda atipičan, meni je klapalo od prve. Telefonika Lakonika
Joe D Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 (edited) kakvo bre lagano uvodjenje u seriju. this' america, man! Edited December 14, 2014 by Joe D
nisam ja Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 4:3 ima da zahvali na svom postojanju duvačima stakla koji nisu umeli bolje. a kо ga forsira spram 1:1,78 je ili gej hipster ili kiklop gej hipster.
ToniAdams Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 ma uopste ne sumnjam da su prve epizode bile manje kvalitetne, secam se kroz maglu nekih glupih i nategnutih dijaloga i situacija (znam da me je zesce iznervirala neka scena sa iznosenjem nekog ormana, ne secam se tacno o cem se radi, al se secam utiska). ali to je sve potpuno nebitno sto se celokupnog utiska tice. sad mi je vajer po nekakvoj subjektivno procenjenoj vrednosti u rangu sa recimo orvelovom osamdesetcetvrtom, umetnicko delo u svakom smislu, a koje objasnjava kako funkcionise svet.
James Marshall Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ali "Warning: may contain strong language"
Dionysos Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Pa skoro svi su se mucili kroz prvih nekoliko epizoda, to mu dodje neko vatreno krstenje. http://youtu.be/--HJI_qHBgo
Calavera Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 +1 A kad jednom pocnes da gledas s razumevanjem™, kapiras obe polovine i serija postaje najbolja ikad!
Recommended Posts