December 13, 201410 yr govorimo o prvoj epizodi? ja sve vreme mislim da si pogledao 5, 6 epizoda, tj. da prekidaš sezonu pa se nisi navukao...
December 14, 201410 yr na samo iskazujem karakter. zarekao sam se da ću pogledati bar prvu sezonu Auuu... kakva blasfemija!
December 14, 201410 yr da budem iskren, i ja sam se jedva naterao da prodjem kroz prvih nekoliko epizoda, isto sam prestajao u vise navrata. ali mora se izdrzati. kumse, bole te uvo, imas jos puno epizoda dok ne roknu meknaltija :)
December 14, 201410 yr Pa skoro svi su se mucili kroz prvih nekoliko epizoda, to mu dodje neko vatreno krstenje. Serija je jednostavno previse nepristupacna u pogledu likova, slenga i radnje da bi moglo da legne na prvu. Ja sam posle odgledane prve sezone batalio seriju na jedno godinu-dve, a onda se vratio i odgledao sve u cugu, samo je skliznulo™.
December 14, 201410 yr kakvo bre lagano uvodjenje u seriju. this' america, man! Edited December 14, 201410 yr by Joe D
December 14, 201410 yr 4:3 ima da zahvali na svom postojanju duvačima stakla koji nisu umeli bolje. a kо ga forsira spram 1:1,78 je ili gej hipster ili kiklop gej hipster.
December 14, 201410 yr ma uopste ne sumnjam da su prve epizode bile manje kvalitetne, secam se kroz maglu nekih glupih i nategnutih dijaloga i situacija (znam da me je zesce iznervirala neka scena sa iznosenjem nekog ormana, ne secam se tacno o cem se radi, al se secam utiska). ali to je sve potpuno nebitno sto se celokupnog utiska tice. sad mi je vajer po nekakvoj subjektivno procenjenoj vrednosti u rangu sa recimo orvelovom osamdesetcetvrtom, umetnicko delo u svakom smislu, a koje objasnjava kako funkcionise svet.
December 14, 201410 yr Pa skoro svi su se mucili kroz prvih nekoliko epizoda, to mu dodje neko vatreno krstenje. http://youtu.be/--HJI_qHBgo
December 14, 201410 yr +1 A kad jednom pocnes da gledas s razumevanjem™, kapiras obe polovine i serija postaje najbolja ikad!