El Guapo Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 (edited) Jebote, izgleda da sam ja jedini kome se ova serija ne svidja. Skinuo sam prve 4 sezone i jedva ih odgledao, 5. sezonu nisam ni pomislio da gledam. Meni je Shield, recimo - duplo bolji.Nisi jedini. Jednostavno ne mogu da se porede, The Shield, po meni, jedna od najboljih serija ikad i The Wire, jedna prosecna policijska serija, bez ikakvih zapleta i uzbudjenja!Nakon sto sam Breakin Bad i Twin Peaks odgledao u cugu, u nedostatku alternative, trenutno se smaram sa The Wire!Ja sam skinuo prvu epizodu i nakon pola sata zakljucio da je serija bez veze. Izgleda da sam ispao budala...Ja sam jos veca budala. Skinuo sam 2 sezone! napamet unapred! Edited October 27, 2010 by El Guapo
Calavera Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Zica je poprilicno slow-burn serija, nadam se da si odgledao bar 5-6 epizoda pre nego sto si dosao do zakljucka da smara. <_<
gervasius twinkleminkleson Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ko twin peaks pogleda u cugu, i nije zasluzio da ima alternativu <_< :Pbtw, zna li se kad ce krenuti na b92?
El Guapo Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 (edited) Izvadio sam "iz naftalina" Crime story, e to je dobra serija!Jednostavno, mora da postoji neka harizmaticna licnost, u The Wire ne vidim ko bi to mogao da bude, mozda onaj sto mu pistolj sam opali uvek :) Edited October 27, 2010 by El Guapo
Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 (edited) Vidim da se ovde sralo za sve PARE, otkad nisam bio tu...Ako smem da pitam, ko je ova - El Guapo - badala (EDIT: kamo sreće da nisam napravio grešku u kucanju i da mislim na časopis)?Je l' spada u grupu kao: Calavera (srao mi u pm-u da sam snob), MarlaSinger (očigledni klon oko Fight Cluba da sere 3opqe-u), OddJob (dijarektično-"romantični" genije koji shvata da je umetnost mrtva) i ostalih (poput imaginativnoinduktivnihbezvokalnihizvedenica Vsdv), kojima je jedino bitno da seru po PDF Filmu?Mislim, koliku slobodu mogu da dobijem da tim klonovima kažem šta stvarno mislim? :unsure: :unsure:P.S.: Ima li neki PDF na kome mogu da se ljudima obraćam kao Teacherovi štićenici na Sportu, ili kao Harperova ( ) vs. "levičarska" ekipa? :unsure: Edited November 8, 2010 by Ajant23
Indy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Mislim, koliku slobodu mogu da dobijem da tim klonovima kažem šta stvarno mislim?
Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 (edited) Baš vala, brate...Živele osamdesete... Edited November 8, 2010 by Ajant23
3opge Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 (edited) Baš vala, brate...Živele osamdesete...sta je bilo 80ih?[osim sto sam ja bio punker] Edited November 8, 2010 by 3opge
Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nemam pojma šta si ti bio, ali ja sam bio jugosloven.
Indy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ja dosad, otkad forum postoji (uključujući i tamo) nikada nisam uspeo da shvatim šta Ajant hoće da kaže. Ali, nijednom. :D Samo, simpatično mi je kako je pritom strastven.
Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Eh, Indy, shvatanje mahom izmiče legalnosti :D
3opge Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Ja dosad, otkad forum postoji (uključujući i tamo) nikada nisam uspeo da shvatim šta Ajant hoće da kaže. Ali, nijednom. :D Samo, simpatično mi je kako je pritom strastven.ti ko da se nisi kalio na Herru
Recommended Posts