Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted (edited)
Jebote, izgleda da sam ja jedini kome se ova serija ne svidja. Skinuo sam prve 4 sezone i jedva ih odgledao, 5. sezonu nisam ni pomislio da gledam. Meni je Shield, recimo - duplo bolji.
Nisi jedini. Jednostavno ne mogu da se porede, The Shield, po meni, jedna od najboljih serija ikad i The Wire, jedna prosecna policijska serija, bez ikakvih zapleta i uzbudjenja!Nakon sto sam Breakin Bad i Twin Peaks odgledao u cugu, u nedostatku alternative, trenutno se smaram sa The Wire!
Ja sam skinuo prvu epizodu i nakon pola sata zakljucio da je serija bez veze. Izgleda da sam ispao budala...
Ja sam jos veca budala. Skinuo sam 2 sezone! napamet unapred! Edited by El Guapo
Posted

Zica je poprilicno slow-burn serija, nadam se da si odgledao bar 5-6 epizoda pre nego sto si dosao do zakljucka da smara. <_<

Posted

ko twin peaks pogleda u cugu, i nije zasluzio da ima alternativu <_< :Pbtw, zna li se kad ce krenuti na b92?

Posted (edited)

Izvadio sam "iz naftalina" Crime story, e to je dobra serija!Jednostavno, mora da postoji neka harizmaticna licnost, u The Wire ne vidim ko bi to mogao da bude, mozda onaj sto mu pistolj sam opali uvek :)

Edited by El Guapo
Posted

čova malo piše, al zato piše glupo.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Vidim da se ovde sralo za sve PARE, otkad nisam bio tu...Ako smem da pitam, ko je ova - El Guapo - badala (EDIT: kamo sreće da nisam napravio grešku u kucanju i da mislim na časopis)?Je l' spada u grupu kao: Calavera (srao mi u pm-u da sam snob), MarlaSinger (očigledni klon oko Fight Cluba da sere 3opqe-u), OddJob (dijarektično-"romantični" genije koji shvata da je umetnost mrtva) i ostalih (poput imaginativnoinduktivnihbezvokalnihizvedenica Vsdv), kojima je jedino bitno da seru po PDF Filmu?Mislim, koliku slobodu mogu da dobijem da tim klonovima kažem šta stvarno mislim? :unsure: :unsure: :unsure:P.S.: Ima li neki PDF na kome mogu da se ljudima obraćam kao Teacherovi štićenici na Sportu, ili kao Harperova ( :puke: ) vs. "levičarska" ekipa? :unsure: :unsure: :unsure:

Edited by Ajant23
Posted
Mislim, koliku slobodu mogu da dobijem da tim klonovima kažem šta stvarno mislim?
:lol:
Posted (edited)

Baš vala, brate...Živele osamdesete...

Edited by Ajant23
Posted (edited)
Baš vala, brate...Živele osamdesete...
sta je bilo 80ih?[osim sto sam ja bio punker] Edited by 3opge
Posted

Nemam pojma šta si ti bio, ali ja sam bio jugosloven.

Posted

Ja dosad, otkad forum postoji (uključujući i tamo) nikada nisam uspeo da shvatim šta Ajant hoće da kaže. Ali, nijednom. :D Samo, simpatično mi je kako je pritom strastven.

Posted

Eh, Indy, shvatanje mahom izmiče legalnosti :D

Posted
Ja dosad, otkad forum postoji (uključujući i tamo) nikada nisam uspeo da shvatim šta Ajant hoće da kaže. Ali, nijednom. :D Samo, simpatično mi je kako je pritom strastven.
ti ko da se nisi kalio na Herru