Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted

a jel se na kraju otkrije da je omar vanzemaljac?

Posted
a jel se na kraju otkrije da je omar vanzemaljac?
nista ti nisi razumeo
Posted
Hvala lepo.Jbg, bolje bi izgledala serija da je 16:9. Steta.E da, moram da kazem da mi se gluma u seriji bas ne dopada. Bar u ove prve dve epizode, mozda cu se navici kako vreme odmice. Nije losa, ali u Homicide je bila bolja.
aj ne zajebavaj ne moz biti bolja glumaidi s Guslarom gledaj celavog mafijasa kod psihijatra
Posted

e stvarno, sludge. ajde bre gledaj dalje.ja kriziram sto nikako da mi se skine 5. sezona.jel ono ovde pomenuto da je 3. slabija? meni odlicna.potpuno je neverovatno kako je sve razradjeno i promisljeno i stvarno i detalji i muzika i malo zajebancije povremeno i fotografija i reference i zastupljenost likova i koncept, atmosfera svake sezone i sve ostalo.

Posted
ja kriziram sto nikako da mi se skine 5. sezona.
pa ne skidash valjda celu sezonu istovremeno?
Posted

pa da, i do sada sam dobro tempirala da se sledeca skine dok se prethodna gleda.u svakom slucaju, jutros stigla i peta :)

Posted
aj ne zajebavaj ne moz biti bolja glumaidi s Guslarom gledaj celavog mafijasa kod psihijatra
Ih, bre, nemoj odma' da se ljutis, ko da sam ti dirao u najrodjenije. :P Dobra je, ali za sad mi ona iz Homicide deluje bolja. Ovde mi svi deluju blago pogubljeno. Mozda je u tome i fora, videcu kako ce da mi bude kad malo odmaknem.Inace, ne volim Sopranose.
e stvarno, sludge. ajde bre gledaj dalje.
Jbg, ja bih rado, vec me svrbi debelo, ali sporo se skida. Jos nisam skinuo ni pola trece epizode. :(
Posted

sludge, uz malo vjezbe, vec ces iz spice moci da zakljucis sve o seriji :)ps: kako ti se cini meknalti?

Posted

meknalti je jedini koji je malo 'omanuo' sto se glume tiche - samo utoliko sto nije uspjeo bash potpuno da ovlada odgovarajucim akcentom. za razliku od stringera koji je takodje britanac, a govori kao da je rodjen u prodzektima

Posted
sludge, uz malo vjezbe, vec ces iz spice moci da zakljucis sve o seriji :)
Znao sam i pre nego sto sam poceo da gledam seriju da im je glavna muzicka tema Way Down in the Hole (thanks to Bob Dylan :) ). Takodje, prve dve epizode je rezirao Clark Johnson (iliti det. Meldrik Luis) tako da... Sve je jasno.
ps: kako ti se cini meknalti?
meknalti je jedini koji je malo 'omanuo' sto se glume tiche - samo utoliko sto nije uspjeo bash potpuno da ovlada odgovarajucim akcentom. za razliku od stringera koji je takodje britanac, a govori kao da je rodjen u prodzektima
E vidis, Meknalti mi je onako. On mi najvise deluje pogubljeno i nekako njanjavo. Ocekivao sam da ce biti potpuno drugaciji lik. Nekako, ne odaje mi utisak nekoga ko je upravo krenuo u zesci policijski obracun sa najvecim narko-krimos bossom u kraju (kojeg su predstavili otprilike kao mesavinu prof. Morijartija, Keyser Soze-a i pukovnika Walter E. Kurtz-a). E sad, mozda je u tome i fora, jer je on prakticno slucajno pokrenuo celu ovu akciju, pa sad ni sam ne zna sta bi sa tim, a ni sa samim sobom u svemu tome.
Posted (edited)

Polako, Slajo..Kad sam ja pogledao prvu, nista mi nije bilo jasno, te sam otisao na Wikipediju da proverim da li je to zaista prva epizoda.Edit: a sada sam u depresiji jer sam ispucao celu.

Edited by Buck Naked
Posted

Odgledao i trecu epizodu. Ova mi najbolja do sad. Meknalti je konacno poceo da pizdi and I like that, baby! :) Pocinje da mi se svidja njegov lik. I poceli su da prave lep odnos izmedju njega i one lezbejke-policajke. Takodje, za sad su mi najjaci likovi Babls (narkoman sto ima pomaze), lezbejka i onaj policajac sto stalno nesto rezbari pod lupom. D'Andjelo isto nije los lik, a konacno se pojavio i Omar, samo jos nista konkretnije od njega. Anyway, polako pocinje da mi se javlja onaj fin osecaj 'nervozice' u stomaku. :) A cetvrta epizoda stigla sa skidanjem tek do pola. :(

Posted
Odgledao i trecu epizodu. Ova mi najbolja do sad. Meknalti je konacno poceo da pizdi and I like that, baby! :) Pocinje da mi se svidja njegov lik. I poceli su da prave lep odnos izmedju njega i one lezbejke-policajke. Takodje, za sad su mi najjaci likovi Babls (narkoman sto ima pomaze), lezbejka i onaj policajac sto stalno nesto rezbari pod lupom. D'Andjelo isto nije los lik, a konacno se pojavio i Omar, samo jos nista konkretnije od njega. Anyway, polako pocinje da mi se javlja onaj fin osecaj 'nervozice' u stomaku. :) A cetvrta epizoda stigla sa skidanjem tek do pola. :(
sladzo,navlacis se, neka neka
Posted
sladzo,navlacis se, neka neka
Duša će ti goreti u paklu :)
Posted (edited)

zaljubices se ti u narkomana sto im pomaze, lezbejku, i policajca sto stalno nesto rezbari pod lupom... :)i u debelog pandura sa cigarom i gangstera ekonomistu, smotanog pandura i potonjeg nastavnika.. a o sindikalcima i novinarima (hint: Meldrik!) bolje da ne pocinjem. Kakvi likovi! Dajte jos. Kreativnijih opisa, ja nisam bio inspirisan ili ne umem. Uzgred, da dodam, jedini koji mi je "celom serijom" delovao neautenticno i kliseizirano, kao sto sam ranije javio, je Meknalti. I, u poslednjem serijalu se i to promenilo! Prvo mi je onaj haos koji su napravili takodje delova too much, a onda se sam se zaljubiska, pa cak i u Meknaltija. Svi likovi su mi dobri! Cak i Meknalti.

Edited by Buck Naked