Alphons Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 kakav odličan session, sutra pada odluka.kada nastavljaju ova dvojica ? negde uveče, nadam se.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Roni i Vilijams (8-8) 14:30 GBT, dakle pola 2.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Uh, zapričo se na telefonu, skroz zaboravio
LeBron Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Roni je bio jako dekoncentrisan pocetkom meca tako da jos i odlican rezultat ima trenutno...
Marvin (Paranoid Android) Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Da, nijedan frejm od popodneva nisam video, ali komentatori su upravo to rekli - igrao je pobacano, ali i tako je izvukao 4-4.Stiv gubi od Australijanca 7-1 :(
Behemoth Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Da...steta bi bila da matori Dejvis ispadne...gledao sam malo jutros do mid sesna...moram reci da Robertson stvarno dobro igra...i uopste vrlo malo gresi i ne daje mnogo sansi Dejvisu...sa druge strane sve sto je dobio od Dejvisa je i iskoristio...Ipak...nadam se nekakvom preokretu...it ain't over 'till it's over...
cartman Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Steta za cica Davisa ali me odusevljava pojedinim potezima i dalje...vidljivo je da ne moze da drzi koncentraciju kao nekad pa to uslovljava i povremena ludacka vadjenja iz teskih situacija (ona braon za pobedu protiv Higginsa je bila genijalna) Lepo je videti da se Dott vraca iz bunara u kome je bio u zadnje vreme.Nisam bas pratio ovu sezonu ali mi se cini da ga nigde nije bilo.
Glorfindel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Davis je bio odlican, mada sam ja naklonjeniji Robertsonu. Moj favorit je uvek Selby. Ne videh sta je uradio sada.
Recommended Posts