Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted (edited)
kod mene nema snukera.
eurosportbbc ne prenosi Edited by Lavinia Amaldi
Posted

e jbg ne znam da li ima negde live na netubtw upravo rekose roni i dzon su se do sad sreli kao profi 47 puta, 27 pobeda osalivena, 20 higinsaznaci - ne treba komentar :]]

• 3 weeks later...
Posted

pade mi malochas Quinten Hann na pamet.pa sam malo yutubovao.vidim da je odgulio pola kazne tako da ako bude srece aussie ludak se vraca u snuker za 4 godine.banovan je na 8 godina zbog nameshtanja valjda.ima na yt njegov box mech sa nekim fudbalerom/ragbistom koji je izgubio, nepravedno chini mi se.mozze se pogledati i snooker mech koji igra u charapama i prilichno shepa jer je imao incident pri doskoku sa padobranom.ima neki mutan snimak gde pika osmicu sa ronijem, a ima i neke optuzzbe za silovanje onako usput...poslednje shto sam gledao dok je josh bio aktivan je bilo sa ebdonom. jedan frejm je otvorio bilijarskim razbijanjem iznerviran greshkom na kraju prethodnog.jednostavno sjajan lik

• 2 months later...
Posted

prati li neko svetsko prvenstvo?tek je pocelo i ima jos puno da se igra nego pitam samo :)

Posted

ja vidim da ce neki mali kinez da ispere hendrija 10-7 iako je ovaj otvorio sa 0-4

Posted
ja vidim da ce neki mali kinez da ispere hendrija 10-7 iako je ovaj otvorio sa 0-4
Naravno, matori lisac ubacio u šestu brzinu već kad je bio pri ispadanju... 10-9.
Posted

ma nije do njega. stvar je u mojim prognozama.trust me :D

Posted
Naravno, matori lisac ubacio u šestu brzinu već kad je bio pri ispadanju... 10-9.
kako je jebao mater sam sebi :D ...pre par dana je O'Saliven uspeo sa 8-2 da se vrati na 8-8, na UK champ. strashna partija protiv Higinsa...u 1430 protiv Lianga...
Posted
:wub:tabb2.jpg sudila Karter vs. Koup
Posted

Ding danas bolesno dobar. Dobro, Pettman maši sve živo i neživo, ali Ding je scary good.

Posted

prvi put gledo nekog debelog kempbela nocas/jutros u snimku sa mark vilijamsom. nekako osvezavajuce je delovao, mada je imao zicer promashen i onda se mark odlepio na 7-5. ne znam kako je zavrsheno.

Posted (edited)

dobio vilijams 10-5a ronika snechovo liangu frejm i dobio ga sa poenom prednosti :Dlijepo stoleće lianga :)

Edited by nisam ja
Posted

ljang se naprzio. dovukao se sa 9-3 na 9-7.2. stolece u poslednja 3 frejma. 127, hajest so far.

Posted

Roni je odigrao preko one stvari ceo meč. Tek je u poslednjem frejmu pomalo podsetio na sebe. Ne znam samo kako već u 1/8 ide na Marka Williamsa - jel to Williams toliko loše rangiran ili šta...Trenutno igra legenda Steve Davis i vodi 8-6. I uz to igra neke trick shotove. :D