maheem Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 2 hours ago, InvisibleLight said: zamisli kako je bilo dok nije bilo u hajpu pun im tisak ovog leta da je lastovo najposecenije ikada, 3x vise turista nego inace jeste na kraju bili u uvalama lucica i mihajla? ps. i mljet je sranje Jes, kasirka nam reče da je Lastovo krcato ove sezone, al to se moglo videti jedino u marketu. Mihajla ima kafić tako da smo je posetili i nismo joj se vraćali 1
banatjanin Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 On 19.8.2021. at 11:28, maheem said: Veliki plavi sto, grožđe iznad, poslednja riva u uvali, čistoća vode, miris borova, muzika zrikavaca, zvezde repatice, Jupiter na cugi svako veče dok je Strelac u lovu na jugu, kad ulovi plen i zamakne za bor zapadno tad je vreme za počinak. Vođenje ljubavi pod takvim nebosvodom dok francuzi partijaju na jedrenjaku naspram rive, kupati se go, posmatrati kroz masku za ronjenje nago ljudsko telo kako pliva ispred tebe, kamen, gubiti se u podvodnom svetu, hobotnica boginja mora, režanje ugora i murine, lešćuri koji se kriju od ljudi, lelujanje morskog zeca, zen postavljanja kamena da stoji uspravno, trčanje do svetionika, minimum ljudi, bol u kurcu meštana, ožiljci kao uspomene <3 Lastovo je sranje. Konačno sam ubedio ženu da dogodine idemo na Lastovo Gde ste bili, u kom mestu?
maheem Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 4 minutes ago, banatjanin said: Konačno sam ubedio ženu da dogodine idemo na Lastovo Gde ste bili, u kom mestu? Skrivena luka 1
Sandradjer Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Nadam se da ce biti letovanja ove godine . I planiranje je uzivanje. Odlucila sam da repriziram proslu godinu. Za mene opet Brac, pa malo je reci koliko mi prija boravak tamo. 5 1
Sandradjer Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 (edited) Sve slike su iz Bola na Bracu. Nisam neki fotograf, ali malo da nam ugrejem ovaj zimski dan Edited March 1, 2022 by Sandradjer 3
Svemir Zeka Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Divno, meni je Brač safe place u meditaciji Na (u) Bolu sam bila jednom, kupala se na Zlatnom ratu. Moram priznati da je iz vazduha veći dojam, ovako, prejaka mi je struja bila. Bukvalno me je počelo da vuče, nisam loš plivač ali me je uhvatila frka....a ova mesta ne znam. Meni je najlepša plaža (tzv. "moja plaža" ) između Splitske i Postire. Naći ću sliku, pa kačim. 1
Svemir Zeka Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 (edited) Postira Zmijarnik kod Postire Edited March 1, 2022 by Svemir Zeka 5
Svemir Zeka Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 (edited) Crkve i partizani Edited March 1, 2022 by Svemir Zeka 2 1
Recommended Posts