radisa Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 hoteli u opatiji gostima hotela naplacuju parking u hotelskoj garazi. Ima toga još po raznim hotelima... Internet je isto standradna stvar po ostrvima i još ponegde (Dubai, Abudabi...)
Haralampije Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) Ima toga još po raznim hotelima... hotelska garaza u Budapestu skuplja od javne Edited July 14, 2016 by Haralampije
InvisibleLight Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ima toga još po raznim hotelima... Internet je isto standradna stvar po ostrvima i još ponegde (Dubai, Abudabi...) a kako stoji stvar sa wifi-em u apartmanima po halkidikiju - ima/nema/besplatan/placa se?
radisa Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 a kako stoji stvar sa wifi-em u apartmanima po halkidikiju - ima/nema/besplatan/placa se? Jbg, to će morati neko drugi, ja sam valjda jedni Srbin koji nije bio nikada tamo :)
yolo Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 frendici koja je bila lani na rodosu u hotelu naplacivali lezaljke. i internet i to bas neko guljenje.. ko ode da letuje na rodos treba mu naplacivati pored lezaljke i vazduh i cesmovacu.
I*m with the pilots Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 hrvat je to, uci od najboljih. nikad u grckoj nisam video da se naplacuju lezaljke ali je mozda do mene sto idem na bezvezna mesta, pored toga cedjeni sok od prirodnog djusa kosta 2.50-3.00 evra, nadam se da ce i to jednog dana uticati na pojeftinjenje usluga na jadranu. To tvoje je jeftinoca, na Atosu je cena bila 3.5 (kafici na i van plaze) - 4.5 (hotelske plaze) evra sada u junu. Lezaljke su naplacivali na Skijatosu, ali to su iz kafica, ne hotela (posto smestaja nije ni bilo na tim plazama), mislim da je cena bila 8 evra (valjda za dve osobe, tj dve lezaljke i suncobran). Bio prekjuče u Cavtatu Divna mesta za kupanje ima Cavtat ^_^ , mada ne znam gde je tvoj hotel
Anonymous Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 cek bre, pa gde to gostima hotela naplacuju lezaljke? /ako sam dobro shvatila da ste bili gosti hotela/ nije da letujem po hotelima, ali nigde nisam videla, u prolazu, ili na retkim seminarima kada sam boravila u istim :-) da se lezaljke i peskiri naplacuju gostima. ako i naplacuju, to rade onima koji nisu gosti hotela /naravno, nije da tvrdim da je svugde sada tako, vise je ovo kao neko pitanje :-) Nismo bili gosti, svratili na jedan dan.
Dagmar Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 ko ode da letuje na rodos treba mu naplacivati pored lezaljke i vazduh i cesmovacu. Što?
ordi Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Jbg, to će morati neko drugi, ja sam valjda jedni Srbin koji nije bio nikada tamo :) nisi :D
Anonymous Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Divna mesta za kupanje ima Cavtat ^_^ , mada ne znam gde je tvoj hotel Najluksuzniji hotel u ex-YU, ne znam kako se danas kotira. Na levoj strani obale.
Muwan Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Mislim da je pokojni Belvedere u Dubrovniku poneo titulu najluksuznijeg, par godina pred rat. Pre toga je bio ovaj.
nezvanova Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 aaaaa.....evo ga, izgleda da ce belvedere opet biti sjajan :-) mladi, sjajni arhitektonski studio 3LHD je radio projekat renoviranja. cini se da ce biti kul ;-) http://www.3lhd.com/en/news/3lhd-the-winner-of-the-architectural-competition-for-the-hotel-belvedere-in-dubrovnik
pacey defender Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 (edited) Duboka, preko puta Peljesca. http://rs.n1info.com/a178307/Lifestyle/Lifestyle/Delfin-na-plazi-u-Hrvatskoj.html Edited July 19, 2016 by pacey defender
Recommended Posts