July 14, 20168 yr hoteli u opatiji gostima hotela naplacuju parking u hotelskoj garazi. Ima toga još po raznim hotelima... Internet je isto standradna stvar po ostrvima i još ponegde (Dubai, Abudabi...)
July 14, 20168 yr Ima toga još po raznim hotelima... hotelska garaza u Budapestu skuplja od javne Edited July 14, 20168 yr by Haralampije
July 14, 20168 yr Ima toga još po raznim hotelima... Internet je isto standradna stvar po ostrvima i još ponegde (Dubai, Abudabi...) a kako stoji stvar sa wifi-em u apartmanima po halkidikiju - ima/nema/besplatan/placa se?
July 14, 20168 yr a kako stoji stvar sa wifi-em u apartmanima po halkidikiju - ima/nema/besplatan/placa se? Jbg, to će morati neko drugi, ja sam valjda jedni Srbin koji nije bio nikada tamo :)
July 14, 20168 yr frendici koja je bila lani na rodosu u hotelu naplacivali lezaljke. i internet i to bas neko guljenje.. ko ode da letuje na rodos treba mu naplacivati pored lezaljke i vazduh i cesmovacu.
July 14, 20168 yr hrvat je to, uci od najboljih. nikad u grckoj nisam video da se naplacuju lezaljke ali je mozda do mene sto idem na bezvezna mesta, pored toga cedjeni sok od prirodnog djusa kosta 2.50-3.00 evra, nadam se da ce i to jednog dana uticati na pojeftinjenje usluga na jadranu. To tvoje je jeftinoca, na Atosu je cena bila 3.5 (kafici na i van plaze) - 4.5 (hotelske plaze) evra sada u junu. Lezaljke su naplacivali na Skijatosu, ali to su iz kafica, ne hotela (posto smestaja nije ni bilo na tim plazama), mislim da je cena bila 8 evra (valjda za dve osobe, tj dve lezaljke i suncobran). Bio prekjuče u Cavtatu Divna mesta za kupanje ima Cavtat ^_^ , mada ne znam gde je tvoj hotel
July 14, 20168 yr cek bre, pa gde to gostima hotela naplacuju lezaljke? /ako sam dobro shvatila da ste bili gosti hotela/ nije da letujem po hotelima, ali nigde nisam videla, u prolazu, ili na retkim seminarima kada sam boravila u istim :-) da se lezaljke i peskiri naplacuju gostima. ako i naplacuju, to rade onima koji nisu gosti hotela /naravno, nije da tvrdim da je svugde sada tako, vise je ovo kao neko pitanje :-) Nismo bili gosti, svratili na jedan dan.
July 14, 20168 yr ko ode da letuje na rodos treba mu naplacivati pored lezaljke i vazduh i cesmovacu. Što?
July 14, 20168 yr Jbg, to će morati neko drugi, ja sam valjda jedni Srbin koji nije bio nikada tamo :) nisi :D
July 14, 20168 yr Divna mesta za kupanje ima Cavtat ^_^ , mada ne znam gde je tvoj hotel Najluksuzniji hotel u ex-YU, ne znam kako se danas kotira. Na levoj strani obale.
July 15, 20168 yr Mislim da je pokojni Belvedere u Dubrovniku poneo titulu najluksuznijeg, par godina pred rat. Pre toga je bio ovaj.
July 15, 20168 yr aaaaa.....evo ga, izgleda da ce belvedere opet biti sjajan :-) mladi, sjajni arhitektonski studio 3LHD je radio projekat renoviranja. cini se da ce biti kul ;-) http://www.3lhd.com/en/news/3lhd-the-winner-of-the-architectural-competition-for-the-hotel-belvedere-in-dubrovnik
July 19, 20168 yr Duboka, preko puta Peljesca. http://rs.n1info.com/a178307/Lifestyle/Lifestyle/Delfin-na-plazi-u-Hrvatskoj.html Edited July 19, 20168 yr by pacey defender