Jump to content
IGNORED

"Mediteran kakav je nekad bio"

kyo

Recommended Posts

Posted

hoteli u opatiji gostima hotela naplacuju parking u hotelskoj garazi. 

Ima toga još po raznim hotelima...

Internet je isto standradna stvar po ostrvima i još ponegde (Dubai, Abudabi...)

Posted (edited)

hotelska garaza u Budapestu skuplja od javne 

Edited by Haralampije
Posted

Internet je isto standradna stvar po ostrvima i još ponegde (Dubai, Abudabi...)

a kako stoji stvar sa wifi-em u apartmanima po halkidikiju - ima/nema/besplatan/placa se?

Posted

a kako stoji stvar sa wifi-em u apartmanima po halkidikiju - ima/nema/besplatan/placa se?

Jbg, to će morati neko drugi, ja sam valjda jedni Srbin koji nije bio nikada tamo :)

Posted

frendici koja je bila lani na rodosu u hotelu naplacivali lezaljke. i internet i to bas neko guljenje..

ko ode da letuje na rodos treba mu naplacivati pored lezaljke i vazduh i cesmovacu.

Posted

hrvat je to, uci od najboljih.

nikad u grckoj nisam video da se naplacuju lezaljke ali je mozda do mene sto idem na bezvezna mesta, pored toga cedjeni sok od prirodnog djusa kosta 2.50-3.00 evra, nadam se da ce i to jednog dana uticati na pojeftinjenje usluga na jadranu.

To tvoje je jeftinoca, na Atosu je cena bila 3.5 (kafici na i van plaze) - 4.5 (hotelske plaze) evra sada u junu.

Lezaljke su naplacivali na Skijatosu, ali to su iz kafica, ne hotela (posto smestaja nije ni bilo na tim plazama), mislim da je cena bila 8 evra (valjda za dve osobe, tj dve lezaljke i suncobran).

Bio prekjuče u Cavtatu

Divna mesta za kupanje ima Cavtat ^_^ , mada ne znam gde je tvoj hotel

Posted

Ja bi reko ima, besplatan. wi-fi.

Posted

cek bre, pa gde to gostima hotela naplacuju lezaljke? /ako sam dobro shvatila da ste bili gosti hotela/ nije da letujem po hotelima, ali nigde nisam videla, u prolazu, ili na retkim seminarima kada sam boravila u istim :-) da se lezaljke i peskiri naplacuju gostima. ako i naplacuju, to rade onima koji nisu gosti hotela /naravno, nije da tvrdim da je svugde sada tako, vise je ovo kao neko pitanje :-)

Nismo bili gosti, svratili na jedan dan.

Posted

ko ode da letuje na rodos treba mu naplacivati pored lezaljke i vazduh i cesmovacu.

Što?

Posted

Jbg, to će morati neko drugi, ja sam valjda jedni Srbin koji nije bio nikada tamo :)

nisi :D

Posted

Divna mesta za kupanje ima Cavtat ^_^ , mada ne znam gde je tvoj hotel

Najluksuzniji hotel u ex-YU, ne znam kako se danas kotira. Na levoj strani obale.

Posted

Mislim da je pokojni Belvedere u Dubrovniku poneo titulu najluksuznijeg, par godina pred rat. Pre toga je bio ovaj.

Posted

Aiii....  dupin Joco :)