Mr.Mxyzptlk Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 ide neko na the more ove godine sem fss i mene? :P kolima na otok hvar, da prodjem zasede chetnika, islamskih terorista te ustasa i eto me kod mojih hvar tamo smo letovali svake godine u staaaaaroj jugi
darling Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 pa vidis da smo ko gubavi, cak su nam i temu preuzeli :D
Skyhighatrist Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 ide neko na the more ove godine Neđe u septembru, prvo Korčula, Vis, nisam još načisto, finale na Lastovu... Prošle godine bio na Šolti u oktobru, jedno od najboljih letovanja, like, evah...
darling Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 ja na poslu pre par meseci cujem neku klapu i prokomentarisem kako je to zvuk mora i kako mi se ide na more. a svi oko mene umru od smeha i kazu da je njima zvuk mora sirtakibuzuki, taj rad... meni se ove godine istrazuju brac hvar, a i losinj cres.. iskemijacu nesto.
ToniAdams Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Neđe u septembru, prvo Korčula, Vis, nisam još načisto, finale na Lastovu... dobar plan
Amelija Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 ide neko na the more ove godine sem fss i mene? :P možda ja :) uf Hvar
I*m with the pilots Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 (edited) Do kada najkasnije u septembru je dobro ici na hrvatsko primorje? I da li ima razlike izmedju okolisa Splita i okolisa Dubrovnika ili je isto po pitanju mora u septembru? Split mi je totalno nepoznat pa zato ovakvo pitanje. Edited June 19, 2015 by I*m with the pilots
Recommended Posts