August 2, 2025Aug 2 51 minutes ago, Milošica said:Jel viđaš Montgomerija tamo?Pričalo se da je prodaje/prodao zbog dugova.Cavtat je božanstven I konavoski nakit.
August 2, 2025Aug 2 da, valjda je prodao kucu, a dodje mi da probusim usi zbog konavle mindjusa, dubrovacko puce sam kupila na prvom letovanju ovde
August 3, 2025Aug 3 9 hours ago, Delija67 said:Isplovicu iz Rijeke, pa ostrva po Kvarneru. Krk, Cres, Rab, Losinj...Skokni na Susak.
August 3, 2025Aug 3 13 hours ago, Svemir Zeka said:I, hoće li se neko usuditi da otputuje ovih dana u Hrvatsku? Meni kolega pre par dana otišao da "obidje" stan koji mu ostao od starijih u Senju...Ono što mi je rekao juče vodi ka tome da sledećih par dana neće baš opušteno da se šeta po gradu...
August 3, 2025Aug 3 Bila sam 2007. u ovo vreme u Šibeniku i čini mi se i prethodne godine u Vodicama da je bilo ovo vreme, bem li ga, tad nije bilo ništa posebno
August 3, 2025Aug 3 18 hours ago, Svemir Zeka said: I, hoće li se neko usuditi da otputuje ovih dana u Hrvatsku? 1 moje iskustvo.pre više od 10 godina vraćali smo se žena ija iz maribora. negde u regiona sl. broda prsla je jedna cev visokog pritiska na vektri. stao sam na prvoj pumpi, prišao je klinac i pitao me šta fali. potomje pozvao onoga ko ga plaća, šlep službu i momak je odmah pozvao ortaka, mehaničara. ima cevi, akohoćeš možemo. utovario je auto, odvezao me u neko selo. radionicaj bila pored krme. majstor je pogledao, pitao da li hoću da zameni sve četir ili samo puknutu. 20€ po cevi. zamenio je sve, rekaomi da onaj ko mije montirao boš pumpu posle ramonta nije dovoljno zavrnuo šrafove. presedeli smo u krčmi taj jedan sat uz kafu i kokakolu. to se dogodilo 5. avgusta te godine. pričali smo srpski, vektra je sa BG tablicama, kafana je bila solidno posećena.
August 8, 2025Aug 8 On 3. 8. 2025. at 1:38, Delija67 said:Isplovicu iz Rijeke, pa ostrva po Kvarneru. Krk, Cres, Rab, Losinj...Ja sam od sutra u Jadranovu, javi se ako si za pivo :D I @raskopcani je tu .