August 8, 2025Aug 8 Krećem ujutro iz Ri za Porec...ali sam opet po Kvarneru u utorak ,srijedu...Javite se na PM da se dogovorimo jedan dan
August 8, 2025Aug 8 28 minutes ago, Delija67 said:Ja cu biti negde po moru. U petak vece i subotu do nekog trenutka cu biti u RIEno ti PM...
August 9, 2025Aug 9 Jel ovo ono što ima grafit navijača iz Postire?Inače, ja sam trenutno u ulicama omladinsko-komunističkim. Tu u Postiri imaš i kuću i bistu Vladimira Nazora, pa pogledaj.
August 9, 2025Aug 9 37 minutes ago, vracharac said:Postira PrjaNadam se da si prošetao jedno pola sata napred i stigao do Inkognita.
August 9, 2025Aug 9 7 minutes ago, Svemir Zeka said:Jel ovo ono što ima grafit navijača iz Postire?Inače, ja sam trenutno u ulicama omladinsko-komunističkim. Tu u Postiri imaš i kuću i bistu Vladimira Nazora, pa pogledaj.Nasao sam je bez problema. To jeste ta plaza sa grafitom.
August 9, 2025Aug 9 5 minutes ago, copkillah said:Nadam se da si prošetao jedno pola sata napred i stigao do Inkognita.Dwfinitivno nisam. Iza uvale prestaje staza. Sta je Inkognito?
August 9, 2025Aug 9 11 minutes ago, vracharac said:Dwfinitivno nisam. Iza uvale prestaje staza. Sta je Inkognito?Ne prestaje staza, Postira je skroz spojena sa Splitskom. Verovatno je copijev Inkognito tzv "moja plaža" 😁
August 9, 2025Aug 9 12 minutes ago, vracharac said:Dwfinitivno nisam. Iza uvale prestaje staza. Sta je Inkognito?Bar na potpuno drugom kraju Postire, kada odatle ideš ka rivi, pa je prođeš, pa samo produžiš dalje i onda ne možeš da promašiš, jer je to mesto gde poželiš da sedneš :)Koleginica je bila pre mesec dana, neplanirano svratili na Brač i došli u Postiru, šetali i naleteli i seli tamo pre nego što je stigla da mi javi gde je. A to je mesto gde bih je poslao :)
August 9, 2025Aug 9 18 minutes ago, copkillah said:Bar na potpuno drugom kraju Postire, kada odatle ideš ka rivi, pa je prođeš, pa samo produžiš dalje i onda ne možeš da promašiš, jer je to mesto gde poželiš da sedneš :)Koleginica je bila pre mesec dana, neplanirano svratili na Brač i došli u Postiru, šetali i naleteli i seli tamo pre nego što je stigla da mi javi gde je. A to je mesto gde bih je poslao :)Kako se zove ona plaža koju ja volim?
August 9, 2025Aug 9 Just now, Svemir Zeka said:Kako se zove ona plaža koju ja volim?Je l' je to ona za koju sam rekao da se u njoj jedino skupljalo đubre? :DZaboravio sam, nisam sad ni siguran da li ima ime.