August 19, 2025Aug 19 Severni Jadran, trenutli.Šta znam, meni ok ali muž se već zaklinje na večnu vernost Egeju. Smrzava se u vodi
August 19, 2025Aug 19 Isto. Prvi put u Hrvatskoj posle skoro 40 godina. Cetvrti dan na Krku i jos se nisam okupao. Ledena voda. Samo Grcka.
August 19, 2025Aug 19 Hladna vode je po Kvarneru. Kad skocis s broda jos i nekako, ali kapiram da je muka da se udje lagano s plaze.
August 19, 2025Aug 19 58 minutes ago, kyrre said:Isto. Prvi put u Hrvatskoj posle skoro 40 godina. Cetvrti dan na Krku i jos se nisam okupao. Ledena voda. Samo Grcka.Blizu smo, preko puta Krka. Planiramo do njega na 1-2 dana, na plažu Njivice.Kažu nam lokalci da je voda neuobičajeno hladna poslednjih nekoliko dana a da je pre dve nedelje bila pretopla. Videćemo, ako se ne popravi znaćemo za sledeću godinu, samo sagapo sagapo 🇬🇷
August 20, 2025Aug 20 On 9. 8. 2025. at 14:16, Svemir Zeka said:Zaboravila sam koliko je ovo mesto lepoCuvi, Rovinj?Liči na Punta Corrente. Edited August 20, 2025Aug 20 by Djuro
August 21, 2025Aug 21 @kyrre kako ide?Mi juče u Trst, danas u bleju po Rijeci. Već se čuju povici nezadovoljstva "Hoću u Grčku!" od strane najmlađeg člana porodice. Peglamo i obećavamo bolje vreme narednih dana, ako lažu nas lažemo i mi njega itd.Ili smo teški baksuzi ili je prosto to to, jbg.☁️⛈️☁️
August 21, 2025Aug 21 7 minutes ago, Valk said:@kyrre kako ide?Mi juče u Trst, danas u bleju po Rijeci. Već se čuju povici nezadovoljstva "Hoću u Grčku!" od strane najmlađeg člana porodice. Peglamo i obećavamo bolje vreme narednih dana, ako lažu nas lažemo i mi njega itd.Ili smo teški baksuzi ili je prosto to to, jbg.☁️⛈️☁️Gde ste stacionirani, u Puli? E baš vaš usralo bzvz.