July 29, 2025Jul 29 36 minutes ago, Mel said:na temu cega?Valjda oko Oluje. Ma lupetanje neviđeno. Sad ću namerno opet da odem!
July 29, 2025Jul 29 1 hour ago, Mel said:na temu cega?Proslava dana pobjede (30 godina), u splitu je 5.avgusta
July 31, 2025Jul 31 Restoran Ribarska kucica u Bolu. Postoji oduvek. Lep ambijent, lepa je i hrana. Furaju se malo na neluksuz. Moto im je Zivot je kratak da bih bio losa vina. Cene povisoke. Na slikama pogled na restoran i pogled iz restorana. A more je . Kad se udje u vodu taman rashladi koliko treba cim se kroci. A kad predje preko ledja ostaje u gornjem delu ledja i vrata jos dugo i ne prestaje. Savrseno za mene. Mogu ja jos o savrsenim temperaturama mora, ali racunam da svako ima onako kako voli (ovo moje je 23,5- 23,7 i to bez meraca temperature znam bez greske)
July 31, 2025Jul 31 Joj divota, meni je isto oko 24 savrseno (tisina) al u Cavtatu je sad 21, ne mogu da udjem, pokusavam, hrabrim se, zaplivam, i kucecim stilom isplivavam brzo. Mnogo sam se zeznula s ovim letovanjem. Spas mi je sto sam obozavateljka Cavtata
July 31, 2025Jul 31 Evo vec dva jutra gledam kako dolazi sa istoka i hladi se . Ume tamo gde si da bude ledarica, Sibenik je samo ledniji. Jedino da napravis neki izlet na Mljet, tamo su uvek Karibi po temperaturi mora
July 31, 2025Jul 31 Nikako da letujem na Mljetu bas zbog toga, veliko jezero 28, al sad bih rado. Super ideja!
August 1, 2025Aug 1 Meni je ta temperatura poslednjih godina strava. Povuci potegni je bilo u Portugaliji pre par godina na 17 stepeni mora, ali i tu sam se navikao, mada nije za duže.Toplo more mi je postalo bljak.
August 1, 2025Aug 1 2 hours ago, Venom said:Meni je ta temperatura poslednjih godina strava. Povuci potegni je bilo u Portugaliji pre par godina na 17 stepeni mora, ali i tu sam se navikao, mada nije za duže.Toplo more mi je postalo bljak.Najhladnije sto sam se kupala je za 1.maj u CG. Bilo je samo 15 stepeni. Kako trne glava . Mislim na more i duze plivanje
August 2, 2025Aug 2 Ako vas put nanese do Bola posetite piceriju Kala (ne reklamira se previse pa upamtite i pronadjite) Nezahvalno je preporucivati restorane. Svako ima svoj ukus/neukus.Izbor je mali (nekoliko pica, 2 vrste pasti i lazanje i dobro je sve). Ambijent odlican i za dan i uvece. Cene pristojne Edited August 2, 2025Aug 2 by Sandradjer
August 2, 2025Aug 2 On 31. 7. 2025. at 14:41, Katikon said:Joj divota, meni je isto oko 24 savrseno (tisina) al u Cavtatu je sad 21, ne mogu da udjem, pokusavam, hrabrim se, zaplivam, i kucecim stilom isplivavam brzo. Mnogo sam se zeznula s ovim letovanjem. Spas mi je sto sam obozavateljka CavtataJel viđaš Montgomerija tamo?
August 2, 2025Aug 2 A blizu je za kupanjac plaza kod Bijele kuce (zato sto mirise, zato sto je cista voda, zato sto ima hlada, zato sto je hvar na dlanu, zato sto boljani imaju strujanje vazduha i mora, a starogradjani i vrboscani po uvalama na hvaru nemaju ). Nemojte plivati daleko. Nije svejedno. Mada je toliko divno da mi nije zao ni da se udavim .To je remek delo sfrj arhitekture, napusteni hotel na litici. Ne moze slika docarati Edited August 2, 2025Aug 2 by Sandradjer