Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Mediteran kakav je nekad bio"

Featured Replies

[img]img%5D

[img]img%5D

[img]img%5D

• Replies 1.9k
  • Views 180.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Posetila sam prijatelje koji leti zive u ovoj kuci. Kazu da je stara 300 godina. Nekada je u prizemlju bio ducan, podovi su originalni, kameni, namestaj star stotinjak godina. Uske stepenice i strme u

• Veliki plavi sto, grožđe iznad, poslednja riva u uvali, čistoća vode, miris borova, muzika zrikavaca, zvezde repatice, Jupiter na cugi svako veče dok je Strelac u lovu na jugu, kad ulovi plen i zamakn

Posted Images

36 minutes ago, Mel said:

na temu cega?

Valjda oko Oluje. Ma lupetanje neviđeno. Sad ću namerno opet da odem!

[img]img%5D

[img]img%5D

img%5D

1 hour ago, Mel said:

na temu cega?

Proslava dana pobjede (30 godina), u splitu je 5.avgusta

Misliš obljetnica redarstvene akcije

Restoran Ribarska kucica u Bolu. Postoji oduvek. Lep ambijent, lepa je i hrana. Furaju se malo na neluksuz. Moto im je Zivot je kratak da bih bio losa vina. Cene povisoke. Na slikama pogled na restoran i pogled iz restorana.
A more je wub. Kad se udje u vodu taman rashladi koliko treba cim se kroci. A kad predje preko ledja ostaje u gornjem delu ledja i vrata jos dugo i ne prestaje. Savrseno za mene.
Mogu ja jos o savrsenim temperaturama mora, ali racunam da svako ima onako kako voli (ovo moje je 23,5- 23,7 i to bez meraca temperature znam bez greske)

IMG_20250731_130902.jpg

IMG_20250731_130843.jpg

Joj divota, meni je isto oko 24 savrseno (tisina) al u Cavtatu je sad 21, ne mogu da udjem, pokusavam, hrabrim se, zaplivam, i kucecim stilom isplivavam brzo. Mnogo sam se zeznula s ovim letovanjem. Spas mi je sto sam obozavateljka Cavtata

Evo vec dva jutra gledam kako dolazi sa istoka i hladi se ).

Ume tamo gde si da bude ledarica, Sibenik je samo ledniji.

Jedino da napravis neki izlet na Mljet, tamo su uvek Karibi po temperaturi mora

Nikako da letujem na Mljetu bas zbog toga, veliko jezero 28, al sad bih rado. Super ideja!

Meni je ta temperatura poslednjih godina strava. Povuci potegni je bilo u Portugaliji pre par godina na 17 stepeni mora, ali i tu sam se navikao, mada nije za duže.

Toplo more mi je postalo bljak.

Bez 27 ne ulazim

2 hours ago, Venom said:

Meni je ta temperatura poslednjih godina strava. Povuci potegni je bilo u Portugaliji pre par godina na 17 stepeni mora, ali i tu sam se navikao, mada nije za duže.

Toplo more mi je postalo bljak.

Najhladnije sto sam se kupala je za 1.maj u CG. Bilo je samo 15 stepeni. Kako trne glava D. Mislim na more i duze plivanje

Ako vas put nanese do Bola posetite piceriju Kala (ne reklamira se previse pa upamtite i pronadjite) Nezahvalno je preporucivati restorane. Svako ima svoj ukus/neukus.

Izbor je mali (nekoliko pica, 2 vrste pasti i lazanje i dobro je sve). Ambijent odlican i za dan i uvece. Cene pristojne

IMG_20250802_091547.jpg

Edited by Sandradjer

On 31. 7. 2025. at 14:41, Katikon said:

Joj divota, meni je isto oko 24 savrseno (tisina) al u Cavtatu je sad 21, ne mogu da udjem, pokusavam, hrabrim se, zaplivam, i kucecim stilom isplivavam brzo. Mnogo sam se zeznula s ovim letovanjem. Spas mi je sto sam obozavateljka Cavtata

Jel viđaš Montgomerija tamo?

A blizu je za kupanjac plaza kod Bijele kuce (zato sto mirise, zato sto je cista voda, zato sto ima hlada, zato sto je hvar na dlanu, zato sto boljani imaju strujanje vazduha i mora, a starogradjani i vrboscani po uvalama na hvaru nemaju D). Nemojte plivati daleko. Nije svejedno. Mada je toliko divno da mi nije zao ni da se udavim D.

To je remek delo sfrj arhitekture, napusteni hotel na litici. Ne moze slika docarati

IMG_20250802_091815.jpg

IMG_20250802_092327.jpg

Edited by Sandradjer