July 26, 2025Jul 26 1 hour ago, Katikon said:Od sutra ce da prevrne, bas kad stizem u Srebreno 🥴Bice super vreme. Ne previse viske temperature, do 30 stepeni Pogledaj more https://meteo.hr/podaci.php?section=podaci_vrijeme¶m=more_n
July 26, 2025Jul 26 17 hours ago, Svemir Zeka said:"Turistica iz Srbije napravila cunami skokom s ponte u Sutivanu! Prijetnja po otok Brač i dijelove Splita" (FOT3 hours ago, Sandradjer said:Treci dan pakla . Ako danas ne bude neke kise i rashladjenja more ce se nacisto pokvati. Pretoplo.Ni cvrcci se ne cuju, zega prevazisla zegu, i odustali i oni.More ni da mrdne, ravno kao tepsija.Idem na Brac 3c Avugusta. Daj jedan kratak prikaz gde ici, sta obici, gde jesti..Hvala
July 26, 2025Jul 26 5 hours ago, vracharac said: On 22. 7. 2025. at 21:17, Svemir Zeka said: "Turistica iz Srbije napravila cunami skokom s ponte u Sutivanu! Prijetnja po otok Brač i dijelove Splita" (FOTGde ideš, u koje mesto? I da li ima dece ili ne? Edited July 26, 2025Jul 26 by Svemir Zeka
July 26, 2025Jul 26 Uh, izabrali ste po mom ukusu 🤩Upravo sam se vratila odatle. Sutivan ima beskrajno veliku plažu, koja samo menja oblik....malo šljunka...peska ...stene, stene, stene, nudistička.....Mnooooogo borova, mirisni raj.Mi idemo na plažu Likva jer dečurlija vole da skaču s ponte u vodi. A Likva ima pesak u plićem delu, mada i tamo kod ponte....prelepo za skakanje 😍Odmah iza nje kreće četinarski deo. Tu gde god da stavite peškire, biće super. Možete da ponesete ležaljku koja se kači za drveće, ima ih koliko hoćeš. Samo ako imate bilo kakvu hranu ili piće, pazite na mrave i ose, ne ostavljaju na miru.Nisam jela u Sutivanu, ne umem da preporučim, ali u Supetru preporučujem Sweet life, restorančić na rivi a vrlo povoljan. Jeftiniji čak i od Beograda 🙄A lepa je klopa.Šta još: obavezno da odete do Splitske i Postire. Sutivan je kad uđete u Supetar desno, ovo je levo. Prvo ide Splitska, vrlo simpatično mestašce, ima neku gradsku plažu ali čim nju prođete naviše - idete ka malo divljim, ali prelepim. Kreće makadam u nekom momentu, i tu u nastavku je na krivini ta plažica, ja je zovem "moja", jer joj se godinama vraćam ako nastavite dalje kroz šumu, dolazite do sređene plaže koja već pripada Postiri, nasuta peskom. Ima kafić. Onda u nastavku ulazite u Postiru, mnogo lep gradić, samo gledajte da niste tamo između 12 i 4-5 popodne, jer ništa ne radi, a pakleno je vruće, nema hlada.Ne znam da li nameravate da kuvate ili restorani, najjeftiniji je Lidl u Supetru. Tommy je znatno skuplji, ali u ravni s našim svakako preskupim Maksijem. Lidl je još i ušteda u odnosu na naš....Imate tu dm, Konzum, sve je to u krugu od 100m.Pretpostavljam da ćete ići u Bol, koji je s druge strane ostrva. Ja nisam fan, dosta je vetrovito, što je u neku ruku ok, ali ume čak i hladno da ti bude. Meni je ovih dana bila i voda hladna tamo. Jaki su talasi, ujutru je mirno, kasnije sve jače. Jaka je i struja (pazite se, mene je jednom povuklo - doduše, skočila sam baš s vrha onog špica). Ima mnogo više plažnih sadržaja - pice, kafići, landževi....ali i mnogo ljudi. S ove strane je maltene pustahija, naročito u Postiri i Splitskoj.Inače, naš čopor je u Mirci, to je jedno seoce pored Supetra s jednom pekarom, jednom konobom i mnogo kuća koje prodaju ulje.E da. Predlog je da odete i u Škrip, on nije na moru već u kopnu otoka, to je starinsko seoce, ima živućih ljudi, ali je suština u tom delu koje deluje kao da si se teleportovao 3-4 veka unazad. I tu prave i prodaju domaće maslinovo ulje, vino, rakiju. I odlično je. Skretanje za Škrip vam je između Splitske i Postire.Ako se setim još nečega, dodaću
July 26, 2025Jul 26 hvala zeko. za mene je kasno no, potomci su tu..ćera je zaljubljena u sućuraj na hvaru, sinak je, sada kada se vratio, rekao da baca sidro u korčuli. i jednoi drugo već imaju ekipe tamo. hrvatska ostrva su najbolja opcija u svijet.
July 26, 2025Jul 26 Selo Dol je bozanstveno. Mesta u kopnu su autenticna i prelepa .Uzivacete sigurno. Brac je divan. Vidova gora za pentranje.Hrana je svuda dobra do perfektna, obratite paznju na cene
July 26, 2025Jul 26 1 hour ago, Svemir Zeka said:Uh, izabrali ste po mom ukusu 🤩Upravo sam se vratila odatle. Sutivan ima beskrajno veliku plažu, koja samo menja oblik....malo šljunka...peska ...stene, stene, stene, nudistička.....Mnooooogo borova, mirisni raj.Mi idemo na plažu Likva jer dečurlija vole da skaču s ponte u vodi. A Likva ima pesak u plićem delu, mada i tamo kod ponte....prelepo za skakanje 😍Odmah iza nje kreće četinarski deo. Tu gde god da stavite peškire, biće super. Možete da ponesete ležaljku koja se kači za drveće, ima ih koliko hoćeš. Samo ako imate bilo kakvu hranu ili piće, pazite na mrave i ose, ne ostavljaju na miru.Nisam jela u Sutivanu, ne umem da preporučim, ali u Supetru preporučujem Sweet life, restorančić na rivi a vrlo povoljan. Jeftiniji čak i od Beograda 🙄A lepa je klopa.Šta još: obavezno da odete do Splitske i Postire. Sutivan je kad uđete u Supetar desno, ovo je levo. Prvo ide Splitska, vrlo simpatično mestašce, ima neku gradsku plažu ali čim nju prođete naviše - idete ka malo divljim, ali prelepim. Kreće makadam u nekom momentu, i tu u nastavku je na krivini ta plažica, ja je zovem "moja", jer joj se godinama vraćam ako nastavite dalje kroz šumu, dolazite do sređene plaže koja već pripada Postiri, nasuta peskom. Ima kafić. Onda u nastavku ulazite u Postiru, mnogo lep gradić, samo gledajte da niste tamo između 12 i 4-5 popodne, jer ništa ne radi, a pakleno je vruće, nema hlada.Ne znam da li nameravate da kuvate ili restorani, najjeftiniji je Lidl u Supetru. Tommy je znatno skuplji, ali u ravni s našim svakako preskupim Maksijem. Lidl je još i ušteda u odnosu na naš....Imate tu dm, Konzum, sve je to u krugu od 100m.Pretpostavljam da ćete ići u Bol, koji je s druge strane ostrva. Ja nisam fan, dosta je vetrovito, što je u neku ruku ok, ali ume čak i hladno da ti bude. Meni je ovih dana bila i voda hladna tamo. Jaki su talasi, ujutru je mirno, kasnije sve jače. Jaka je i struja (pazite se, mene je jednom povuklo - doduše, skočila sam baš s vrha onog špica). Ima mnogo više plažnih sadržaja - pice, kafići, landževi....ali i mnogo ljudi. S ove strane je maltene pustahija, naročito u Postiri i Splitskoj.Inače, naš čopor je u Mirci, to je jedno seoce pored Supetra s jednom pekarom, jednom konobom i mnogo kuća koje prodaju ulje.E da. Predlog je da odete i u Škrip, on nije na moru već u kopnu otoka, to je starinsko seoce, ima živućih ljudi, ali je suština u tom delu koje deluje kao da si se teleportovao 3-4 veka unazad. I tu prave i prodaju domaće maslinovo ulje, vino, rakiju. I odlično je. Skretanje za Škrip vam je između Splitske i Postire.Ako se setim još nečega, dodaćuHvala puno na iscrpnom uputstvu
July 28, 2025Jul 28 On 26. 7. 2025. at 10:16, Katikon said:More bas pretoplo plus kisa, nek nisam pogledala prognozu 🥶Kod mene stigla jesen .Prija rashladjenje ali ovo nije letnja kisa. Bas se natmurilo
July 28, 2025Jul 28 43 minutes ago, Katikon said:Pa to, ja stigla na more u jesen, sad je idealno biti u Bg, ako je ikadOd sutra ce da bude ok. Ne kao ovo, kod mene ni za setnju nije, lije I hladno je
July 29, 2025Jul 29 N1 Info RSMinistarstvo preporučilo državljanima Srbije da se uzdrže...Ministarstvo spoljnih poslova Srbije preporučilo je državljanima Srbije da se u periodu od 1. do 10. avgusta uzdrže od putovanja u Hrvatsku.Oglasili se
July 29, 2025Jul 29 56 minutes ago, Sandradjer said:N1 Info RSMinistarstvo preporučilo državljanima Srbije da se uzdrže...Ministarstvo spoljnih poslova Srbije preporučilo je državljanima Srbije da se u periodu od 1. do 10. avgusta uzdrže od putovanja u Hrvatsku.Oglasili sena temu cega?