Jump to content

Brza hrana - ostalo

Featured Replies

meni se svidja burito madre na terazijama

• Replies 2.8k
  • Views 291.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Neko bi mogao bit jeban

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

od plačinaka priznajem samo old school domaće iz tiganja ta američka sranja i one sa plotne su za izbegavanje

• Najbolje palacinke su obicne od domacih jaja, sa domacim dzemom od kajsija (dzem bez secera). Sve ostalo je sviranje onoj stvari.  

Posted Images

Nikako da probam. Suvise sam loseg cuo pa nesto nemam zelju.

U centru mi je trenutno najbolji Ludara burito al i on je bleda senka onog sto je bio dok su bili u Palmoticevoj.

Mili chili u Palmoticevoj ima prilicno dobar al bezobrazno mali za te pare.

Ubedljivo najbolja stvar u tortiliji u sirem centru je tortilja ljuta piletina iz Papasa u Sarajevskoj. 

Nikako da probam. Suvise sam loseg cuo pa nesto nemam zelju.

U centru mi je trenutno najbolji Ludara burito al i on je bleda senka onog sto je bio dok su bili u Palmoticevoj.

Mili chili u Palmoticevoj ima prilicno dobar al bezobrazno mali za te pare.

Ubedljivo najbolja stvar u tortiliji u sirem centru je tortilja ljuta piletina iz Papasa u Sarajevskoj. 

Probaj tortilju u Fit Stopu ili ako si u centru u Bas Zdravo. Samo mislim da rade tipa do 5 ili tako nesto.

Asia food opasno zakiva, piletina sa ananasom i svinja u ljutom sosu :Hail:

c657379db92490f120ecabae070bfc58.jpg

i to tako preko celog tajira?

i to tako preko celog tajira?

Bolje tako nego da stave u jedan ćošak kvadratnog tanjira meso, u suprotan ćošak tri zrna graška, a između razmazana fleka od sosa.

dobro, nisam zagovornik politički korektnih porcija hrane, ali ovde se vidi kako je pola isprosipao;

jednom sam bio tamo i nisam oduševljen polupodgrejanom kineskom hranom iz menze

ovo su dve porcije u jednom tanjiru

to da, više kombinacija odjednput, ali to je previše hrane za mene

Ovo je velika porcija, može i tri jela da se kombinuje ali dva su taman.. A radnice imaju laku ruku pa stave baš puno..

Edit

ali ovde se vidi kako je pola isprosipao;

:mad: kap nije ispala, pazio sam :D samo nisam lepo uslikao

Edited by zoki

Imate pite ispod saca i jos ponesto u Ognjistu, tamo preko puta Trga Nikole Pasica, pored dm u onom pasazu ...

Imate pite ispod saca i jos ponesto u Ognjistu, tamo preko puta Trga Nikole Pasica, pored dm u onom pasazu ...

Što sam jam mislio da su se oni zatvorili...

I jeste se nesto na tom mestu zatvorilo, pa posle par meseci otvoreno ovo sto je sada tu

• 2 weeks later...

Sve pohvale za lokal "Kuhinjica Via Uno" u Krunskoj. Odlična domaća klopa za poneti, a imaju i par vrlo lepih stolova i ekstremno ljubaznu ženu za pultom. 

Edited by Аврам Гојић