February 18, 20169 yr Nikako da probam. Suvise sam loseg cuo pa nesto nemam zelju. U centru mi je trenutno najbolji Ludara burito al i on je bleda senka onog sto je bio dok su bili u Palmoticevoj. Mili chili u Palmoticevoj ima prilicno dobar al bezobrazno mali za te pare. Ubedljivo najbolja stvar u tortiliji u sirem centru je tortilja ljuta piletina iz Papasa u Sarajevskoj.
February 18, 20169 yr Nikako da probam. Suvise sam loseg cuo pa nesto nemam zelju. U centru mi je trenutno najbolji Ludara burito al i on je bleda senka onog sto je bio dok su bili u Palmoticevoj. Mili chili u Palmoticevoj ima prilicno dobar al bezobrazno mali za te pare. Ubedljivo najbolja stvar u tortiliji u sirem centru je tortilja ljuta piletina iz Papasa u Sarajevskoj. Probaj tortilju u Fit Stopu ili ako si u centru u Bas Zdravo. Samo mislim da rade tipa do 5 ili tako nesto.
February 18, 20169 yr Probacu. Fit stop sam vidjao na Donesi a za Bas zdravo jos nisam cuo. Obicno se hranim u bas nezdravo mestima :) Ovde su bile prilicno dobre al mislim da su oni propali https://www.google.com/maps/@44.816757,20.4675583,3a,15.8y,324.22h,88.03t/data=!3m6!1e1!3m4!1seGYUvMqOU5Pk9Tq57qF9sA!2e0!7i13312!8i6656 Edited February 18, 20169 yr by katamaran
February 24, 20169 yr i to tako preko celog tajira? Bolje tako nego da stave u jedan ćošak kvadratnog tanjira meso, u suprotan ćošak tri zrna graška, a između razmazana fleka od sosa.
February 24, 20169 yr dobro, nisam zagovornik politički korektnih porcija hrane, ali ovde se vidi kako je pola isprosipao; jednom sam bio tamo i nisam oduševljen polupodgrejanom kineskom hranom iz menze
February 24, 20169 yr Ovo je velika porcija, može i tri jela da se kombinuje ali dva su taman.. A radnice imaju laku ruku pa stave baš puno.. Edit ali ovde se vidi kako je pola isprosipao; kap nije ispala, pazio sam :D samo nisam lepo uslikao Edited February 24, 20169 yr by zoki
February 25, 20169 yr Imate pite ispod saca i jos ponesto u Ognjistu, tamo preko puta Trga Nikole Pasica, pored dm u onom pasazu ...
February 25, 20169 yr Imate pite ispod saca i jos ponesto u Ognjistu, tamo preko puta Trga Nikole Pasica, pored dm u onom pasazu ...Što sam jam mislio da su se oni zatvorili...
February 25, 20169 yr I jeste se nesto na tom mestu zatvorilo, pa posle par meseci otvoreno ovo sto je sada tu
March 9, 20169 yr Sve pohvale za lokal "Kuhinjica Via Uno" u Krunskoj. Odlična domaća klopa za poneti, a imaju i par vrlo lepih stolova i ekstremno ljubaznu ženu za pultom. Edited March 9, 20169 yr by Аврам Гојић