February 26Feb 26 Ја оверио скоро Савчалу после дуже паузе и све и даље кида, можда суџукице мало слабије, остало топчина
May 14May 14 43 minutes ago, Milošica said:@LanciaJesi li jeo "All or nothing burges" tamo kod tebe?Nema na mom ostrvu, ali hvala za info, probacu kad odem do Las Palmasa ili Tenerifa
May 14May 14 2 minutes ago, Lancia said:Nema na mom ostrvu, ali hvala za info, probacu kad odem do Las Palmasa ili Tenerifa Sada su na nekom burger festivalu u Beogradu pa zato pitam...
May 14May 14 3 minutes ago, Milošica said:Sada su na nekom burger festivalu u Beogradu pa zato pitam...Proglaseni za najbolji lanac burgera u Spaniji prosle godine i najbolji burger na Kanarima, probaj, bar da se ja ne cimam za dzabe ako je neka prevara.
May 14May 14 20 minutes ago, Milošica said:Sada su na nekom burger festivalu u Beogradu pa zato pitam...gde!
May 24May 24 Ako neko traži dobar ručak za subotu ili nedelju preporuka za Piu Piu, nalazi se na pijaci u Bloku 44, lokal okrenut ka Jurija Gagarina.Pečeno pile baš sočno, ne ono suvo standardno. Uz to idu prilozi i sosevi, a imaju i moču da se zalije. Kao prilog mogu mladi krompirići ili pire sa tartufima , ovo drugo mi je baš bilo zanimljivo za fast food varijantu. Dobar, konkretan vikend ručak.Ako ste u kraju sa cegerima vredi probati.
May 24May 24 7 hours ago, Strucnjak said:pire sa tartufimaNišta lično @Strucnjak setih se kako mi je krenula pegla od prvog zalogaja pirea sa tartufima. Stigla me karma, jer se to dešavalo u srcu Mordora u Geozavodu pre 10-tak godina.Posle mi bi krivo sto sam je nekako obuzdao (peglu).
May 25May 25 lol slicno mi se desilo kad sam pomesao votku i pivo...imas mlade krompirice, ne mora tartuf