Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brza hrana - meso

Featured Replies

@Lancia Da, ali nije to to.

• Replies 5.2k
  • Views 565k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

5 minutes ago, Pixisis said:

@Lancia Da, ali nije to to.

Jel? Mislim nije da mi se i onda nesto posebno svidjalo, nego je ipak bilo nesto kao posebno.

@Lancia pa da, kao koncept je neobičan i to je to. Ja sam ga pamtila kao dete i onda probala.ponovo 100 godina kasnije i bila u fazonu wtf, šta je ovde lepo 😃 Ili je do mene ili do gulaša, a verovatno oba.

3 minutes ago, Pixisis said:

@Lancia pa da, kao koncept je neobičan i to je to. Ja sam ga pamtila kao dete i onda probala.ponovo 100 godina kasnije i bila u fazonu wtf, šta je ovde lepo 😃 Ili je do mene ili do gulaša, a verovatno oba.

Poslednji put sam isflekao moje lepe bele farmerke a taman sam se montirao za 'stetu' fantom

u piceriji ataman(nije ergin) u bloku 70(bele zgrade u omld.brgd) zimi imaju nešto slično, samo mnogoooo bolje

gulaš u lepinji, sa gomilom kačkavalja i parmezana, ima ljuti i neljuti

vrhunska klopa i imaju je samo u sezoni jesen/zima

ko je u prolazu neka obavezno proba

8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

u bg je hiljadarka ako hoćeš lepo da jedeš na ulici

npr drvce

drvce + pomfrit + neki klaker = hiljadarka

Kada smo već kod cena, odem danas da pokupim klopu, nema na netu jelovnik pa sam iskoristio Wolt, čisto da imam sve pregledno kada zovem.

I dok sam tako čekao da mi spakuju, pogledam iz radoznalosti razliku u ceni

4 porcije na licu mesta za 3020 vs 4330 za te iste 4 porcije na Woltu sa sve dostavom koja je na nekom imaginarnom popustu gospode

14 hours ago, Lancia said:

Poslednji put sam isflekao moje lepe bele farmerke a taman sam se montirao za 'stetu' fantom

Gde se u stetu ide u belim farmerkama? vlade

Čoveče ostavi bar jednu temu na miru

16 hours ago, Delija67 said:

Kad si vec tu na cosku imas dobar rostilj u Kruni

Meni je u kancelarija u blizini i jedemo često roštilj. Ali nikako iz Krune jer je trovačnica i meso je puno soje i sode bikarbone. 30m niže ka Oml brigada ima roštilj Zdravi gurman, koji je baš dobar. I po kvalitetu i po higijeni a bogami i po cenama.

Što se tiče Urban-a, i meni nekako žao da dam 1000 dinara za sendvič, ali su baš dobri, meni naročito u ćabati. Samo da napomenem da su im cene preko Wolta jedno 20% više nego kad se poruči telefonom i pokupi.

wolt je cena koja se plaća zbog negavanja kulture lenje guzičetine

On 20. 11. 2025. at 18:10, Pixisis said:

Probao i ja posle sto godina recimo prosle godine, meso je bas grdno pola neke dzigerice pola znjute i zile

32 minutes ago, ZokiAsov said:

Probao i ja posle sto godina recimo prosle godine, meso je bas grdno pola neke dzigerice pola znjute i zile

+1 jeo sam pre brdo godina, tekstura, boja pa i ukus je bio kao da je neko pojeo jako dobar gulaš, a onda ga polusvario i vratio u lepinju.

36 minutes ago, ZokiAsov said:

Najgrđe je to što je taj gulaš sada u sklopu nekog prostora u kom je i pekara/poslastičarnica. Pa te tako sa vrata dočeka gulaš, a u nastavku idu peciva i krempite. Od svega po malo.

Apsolutno. Ono može samo kada ti od alkohola otupe nepca.

• 2 weeks later...

Gde ima dobra fast food Bečka u BG?