November 20, 2025Nov 20 5 minutes ago, Pixisis said:@Lancia Da, ali nije to to.Jel? Mislim nije da mi se i onda nesto posebno svidjalo, nego je ipak bilo nesto kao posebno.
November 20, 2025Nov 20 @Lancia pa da, kao koncept je neobičan i to je to. Ja sam ga pamtila kao dete i onda probala.ponovo 100 godina kasnije i bila u fazonu wtf, šta je ovde lepo 😃 Ili je do mene ili do gulaša, a verovatno oba.
November 20, 2025Nov 20 3 minutes ago, Pixisis said:@Lancia pa da, kao koncept je neobičan i to je to. Ja sam ga pamtila kao dete i onda probala.ponovo 100 godina kasnije i bila u fazonu wtf, šta je ovde lepo 😃 Ili je do mene ili do gulaša, a verovatno oba.Poslednji put sam isflekao moje lepe bele farmerke a taman sam se montirao za 'stetu'
November 20, 2025Nov 20 u piceriji ataman(nije ergin) u bloku 70(bele zgrade u omld.brgd) zimi imaju nešto slično, samo mnogoooo boljegulaš u lepinji, sa gomilom kačkavalja i parmezana, ima ljuti i neljutivrhunska klopa i imaju je samo u sezoni jesen/zimako je u prolazu neka obavezno proba
November 21, 2025Nov 21 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:u bg je hiljadarka ako hoćeš lepo da jedeš na ulicinpr drvcedrvce + pomfrit + neki klaker = hiljadarkaKada smo već kod cena, odem danas da pokupim klopu, nema na netu jelovnik pa sam iskoristio Wolt, čisto da imam sve pregledno kada zovem.I dok sam tako čekao da mi spakuju, pogledam iz radoznalosti razliku u ceni4 porcije na licu mesta za 3020 vs 4330 za te iste 4 porcije na Woltu sa sve dostavom koja je na nekom imaginarnom popustu
November 21, 2025Nov 21 14 hours ago, Lancia said:Poslednji put sam isflekao moje lepe bele farmerke a taman sam se montirao za 'stetu' Gde se u stetu ide u belim farmerkama?
November 21, 2025Nov 21 16 hours ago, Delija67 said:Kad si vec tu na cosku imas dobar rostilj u KruniMeni je u kancelarija u blizini i jedemo često roštilj. Ali nikako iz Krune jer je trovačnica i meso je puno soje i sode bikarbone. 30m niže ka Oml brigada ima roštilj Zdravi gurman, koji je baš dobar. I po kvalitetu i po higijeni a bogami i po cenama.Što se tiče Urban-a, i meni nekako žao da dam 1000 dinara za sendvič, ali su baš dobri, meni naročito u ćabati. Samo da napomenem da su im cene preko Wolta jedno 20% više nego kad se poruči telefonom i pokupi.
November 23, 2025Nov 23 On 20. 11. 2025. at 18:10, Pixisis said:@Lancia pa da, kao koncept je neobičan i to je to. Ja sam ga pamtila kao dete i onda probala.ponovo 100 godina kasnije i bila u fazonu wtf, šta je ovde lepo 😃 Ili je do mene ili do gulaša, a verovatno oba.Probao i ja posle sto godina recimo prosle godine, meso je bas grdno pola neke dzigerice pola znjute i zile
November 23, 2025Nov 23 32 minutes ago, ZokiAsov said:Probao i ja posle sto godina recimo prosle godine, meso je bas grdno pola neke dzigerice pola znjute i zile+1 jeo sam pre brdo godina, tekstura, boja pa i ukus je bio kao da je neko pojeo jako dobar gulaš, a onda ga polusvario i vratio u lepinju.
November 23, 2025Nov 23 36 minutes ago, ZokiAsov said:Probao i ja posle sto godina recimo prosle godine, meso je bas grdno pola neke dzigerice pola znjute i zileNajgrđe je to što je taj gulaš sada u sklopu nekog prostora u kom je i pekara/poslastičarnica. Pa te tako sa vrata dočeka gulaš, a u nastavku idu peciva i krempite. Od svega po malo.