Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brza hrana - meso

Featured Replies

20 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Probao bi, ali ne mogu posto sam video danas Pakita kako laze da je butter chicken u Thyme India vrhunski.

Taj čovek izgleda nikad ništa loše nije pojeo. A thyme je u slobodnom padu. Rajićeva se drži i pretpostavljam da je i Zemun i dalje dobar. Banovo brdo je kriminalno loše a ne verujem da će indusi da vežu godinu.

• Replies 5.2k
  • Views 565k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ogromna preporuka za "Beogradsku pljeskavicu Lukić"! Vrhunska pljeskavica, totalni old school i kvalitet.

Odlican giros u Bulevaru Zorana Djindjica : Lux-giros.

Kod pobratima

Rispekt za samoupravni "hamburgerija pera zdera" "somun" i neimenovani/bezimeni/"to ti ljuto" prilog (smesa kečapa i mlevene i tucane paprike čini mi se)

Biber: "to nemamo, oćeš so?"

Pljeska ok

• 4 weeks later...
On 9. 1. 2025. at 22:43, msv said:

BH Bros, za Novobeograđane Diner Bros. Uveli su i smash varijante, ali ja ne volim well done, to ima u Meku.

Bio pre neki dan u BH Bros u Kralja Petra, baš su popustili sa kvalitetom, njihov klasični čizburger je na korak do mekdonaldsa.

Urban Street Food

je odlična brza hrana na Novom Beogradu, na uglu gde se Narodnih heroja uliva u Bulevar Milutina Milankovića (blok 38), a ima ih i na aplikacijama za dostavu.

Na meniju je je nekoliko zamotuljaka u tortilji i sendviča u odličnoj ćebati, kao i par obrok salata. Meso je pile, guda ili june, odlično pripremljeno, sočno, sa dobrim prilozima i izbalansiranog ukusa. Nakon obroka možeš da kažeš da si zaista jeo. Cene su do 1000 dinara.

Edited by Ras

Kako smo uopste dosli do toga da street food bude 8-9 evra, secam se vremena kad sam dolazio ovamo, u Nemackoj sam za 5 dojc marki dobio toliki kebab da ni iz dva puta nisam mogao da ga savladam. Ovo sto sad prodaju kod mene za 10 i kusur evra nije ni za pod zub.

Од короне и почетка рата у Украјини скачу цене константно. Ево рецимо ђунта у Дрвцету је пре четири године била 350 динара а сада је 690, дакле дуплирано за четири године. И тако је свуда мање или више. Успут не делује да икоме промет опада драстично.

О бургерима и пицама наполитанским да не говоримо, али они генерално јашу на таласу популарности последњих година.

Edited by johan nagel

Dovoljno je reći da je parče najobičnije ulične pizze sada 300 dinara

u bg je hiljadarka ako hoćeš lepo da jedeš na ulici

npr drvce

drvce + pomfrit + neki klaker = hiljadarka

3 hours ago, Ras said:

Urban Street Food

je odlična brza hrana na Novom Beogradu, na uglu gde se Narodnih heroja uliva u Bulevar Milutina Milankovića (blok 38), a ima ih i na aplikacijama za dostavu.

Na meniju je je nekoliko zamotuljaka u tortilji i sendviča u odličnoj ćebati, kao i par obrok salata. Meso je pile, guda ili june, odlično pripremljeno, sočno, sa dobrim prilozima i izbalansiranog ukusa. Nakon obroka možeš da kažeš da si zaista jeo. Cene su do 1000 dinara.

Kad si vec tu na cosku imas dobar rostilj u Kruni

2 hours ago, Lancia said:

Kako smo uopste dosli do toga da street food bude 8-9 evra, secam se vremena kad sam dolazio ovamo, u Nemackoj sam za 5 dojc marki dobio toliki kebab da ni iz dva puta nisam mogao da ga savladam. Ovo sto sad prodaju kod mene za 10 i kusur evra nije ni za pod zub.

IMG_0256.jpeg

srdoc

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

srdoc

Cuj Gold Cappuccino rolleyes sto se mene tice nek bude i 5000. Ja jos ne mogu da zaboravim mali, najmanji na svetu espresso, onaj talijanski sto nije ni za gutljaj, platio sam u Cirihu, doduse na aerodromu, 5 franaka.

Edited by Lancia

38 minutes ago, Delija67 said:

Kad si vec tu na cosku imas dobar rostilj u Kruni

Znam za taj roštilj, verovatno sam nekada i jeo, ali ga ne pamtim kao posebno dobar. Probaću nekad opet.

E kad ste vec tu, jel postoji jos onaj gulas u zemicki na ulazu u Skadarliju?