ragasto Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 To da, ima još petsto faktora...mislim da je šiš čak malo i jeftiniji, dobiješ ogromnu kiflu i u njoj nešto malo mesa. Meni je tamo Poncho odavno jedini izbor; oni Kinezi ubace 75% pirinča i 25% onog što si zapravo naručio, kobaje su dobre ali nisam uvek za njih, Caribic pizza mi je preslatka...
goofs Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Ćirino drvce, ljudi Obavezno poruciti telefonom jer se ceka mala vecnost tamo na licu mesta. Inace, treba videti te momke sto rade unutra, mislim da aviokontrolori nemaju onoliko stresan posao, konstantno u zurbi, konstantno kasni, na sest strana, porudzbine telefonom, porudzbine uzivo, prilozi, pakuj, placaj...jbt. I lik pored svega toga ima snage da ti se nasmeje i bude ljubazan. 8
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 sranje im je lepinja. ona najgora što se lepi za nepce to mi neće biti jasno. imaš savršeno mesište, a leba iz kontejnera 2
nenad Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 (edited) uvek je cira kuburio s lebom, mislim da je te iste lepinje furao i u ABCu onomad. edit mada je i dalje najbolji izbor u ulici hrane. Edited August 7, 2021 by nenad
Frank Pembleton Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Burger King započeo kampanju, eto i njih uskoroE?Dok sam živeo u Dk njih sam cepao stalno... Shiit has hit the fan
Ras Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 BK od ranije već ima restorane u Srbiji, u Prištini, Kosovu Polju ... 1
ivy Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 6 minutes ago, Ras said: BK od ranije već ima restorane u Srbiji, u Prištini, Kosovu Polju ... a gde u Srbiji?
Ras Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 24 minutes ago, ivy said: a gde u Srbiji? Napisao sam već: Priština, Kosovo Polje... 2
Milosh76 Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Nek otvore prvo u Nisu ili Leskovcu, pa ako izdrze 3 meseca, onda u ostalim gradovima
djeneralche Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 1 hour ago, Milosh76 said: Nek otvore prvo u Nisu ili Leskovcu, pa ako izdrze 3 meseca, onda u ostalim gradovima U Nisu je Mek zatvorio restoran u centru gde ima najvise turista, da bi otvorio u novom trznom centru.
Recommended Posts