Timmy Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Jebote, uvek je imao bolestan ukus. Al sa onom babom je sad bas preterao. Ogadi mi ceo topic :(
Timmy Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Da pokusam da vratim temu... Burger preko puta BGdjanke ubacio u ponudu telece cevape u somunu. Uz to ide i pomfrit. Mislim da u gradu nema za 220 din da se lepo sedne I normalno i nemalo pojede. I operu ruke u cistom veceu.
*edited by mod Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Jel cemu? Posto su im burgeri verovatno najgori u BG.
Timmy Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Kad se uporede sa burgerima da. Ali inace je prosek maksimum. U celom tom kraju gde mi je firma je losa situacija sa brzim mesom, pa je to neko mini osvezenje. A najvise sam istakao zbog smesne cene od 220 din. Ja ih pozovem i narucim (zvanicno to ne moze, samo dostava, ali su fini pa izadju u susret) i samo pokupim. A zamisli koliko oko Beogradjanke nema sta da se brzinski pojede kad ja malo malo pa kupim susi :(
*edited by mod Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 29 minutes ago, Timmy said: Kad se uporede sa burgerima da. Ali inace je prosek maksimum. U celom tom kraju gde mi je firma je losa situacija sa brzim mesom, pa je to neko mini osvezenje. A najvise sam istakao zbog smesne cene od 220 din. Ja ih pozovem i narucim (zvanicno to ne moze, samo dostava, ali su fini pa izadju u susret) i samo pokupim. A zamisli koliko oko Beogradjanke nema sta da se brzinski pojede kad ja malo malo pa kupim susi :( Zar nema dole oko Masarikove onaj Bon Apetit?
Jeremija Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Mek ima nove burgere u promociji - Generous Jack i Glorious Carlos. I jedan i drugi su odlični, mada, a ovo je subjektivno, možda nisu dovoljno slani, što je nekome i plus, a možda sam i ja navikao da preterujem sa time. Uglavnom, za svaku pohvalu i jedan i drugi, ja sam ih malo modifikovao kod kuće sa gore pomenutim sastojkom i majonezom...
Friend Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Otvara se Poncho kod Vuka, prekoputa Zagubice (tramvaj).
goofs Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Tamo gde je bio Stari Banat? Na tom potezu oko Tramvaja vec imaju dve pljeskavidzinice i onaj pasta bar.
Friend Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 (edited) Bila prodavnica namestaja cini mi se. Kad krenese od tramvaja ka masincu. U odnosu na ta dva rostilja koje pominjes ovo izgleda kao mf spejs satl. Prilicno veliki lokal sa sve stolovima unutra. Edited October 24, 2018 by Friend
goofs Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Da, Pončo je “jak”, ubiće konkurenciju vrlo brzo. Ima i tu napred malo, kod Vladetine jedan roštilj. A izmedju toga ona pica na drva, špagetarnica i još neki lokal koji se menja na par meseci, u jednom trenutku su bile neke pite. Dolina gladi jbt
Bujodrag Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 5 hours ago, goofs said: Tamo gde je bio Stari Banat? Na tom potezu oko Tramvaja vec imaju dve pljeskavidzinice i onaj pasta bar. Taj pasta bar kod Štarka je sranje. Oterali su dobre kinezce odatle(Quick Vok mislim da su se zvali) i otvorili to verovatno da bi prali novac jer skoro da niko tamo ne jede. Barem ne dva puta. Pljeskavice odmah pored paste su prosečne ili slabije nego prosečne. Malo dalje ka Višoj poslovnoj su slične pljeke ali i odlične kobasice, Ja samo to jedem. Ta ista firma ima lokalčić i u Ruzveltovoj, kod autobuske stanice i iste su im kobaje.. Malo niže je uz one krš pice na parče sasvim solidan giros. Već me znaju pa mi spakuju baš fino kad uzimam onako u onim kutijama a ne uvijeno u tortilju. Onaj novootvoreni Giros na neparnoj strani Ruzveltove, odmah ispod ćoška, ne valja ništa. Prvi put su bili loši a drugi put sam morao da glasno iznapušavam neku ženu koja je došla da interveniše na moje žalbe. Nadam se da su me mnogi čuli. Nemojte jesti tamo. Pretvaraju ceo taj kraj u Džank fud strit kao onaj na NBG a nema šta dobro da se pojede. Mater im jebem nesposobnu. Ulicu su mi upropastili a nema čak ni solidnog bureka. One kobasice eventualno ali to nije dovoljno. A najveće sranje su one pice preko puta Mašinca gde neupućeni siromašni studenti jedu pice u zabludi da su dobre. Jebote, imaju najvažniju stvar za dobru picu, imaju peć na drva ali sve ostalo im je najjadnije moguće, najgori materijali a čak uspevaju skoro nemoguće, uspevaju da naprave loše testo. Sramota me je da u mom kraju prodaju takvo sranje, a tu u blizini je bila picerija Robertino (mislim da se tako zvala), jedna od najstarijih u Beogradu, još iz sedamdesetih godina.
Timmy Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Ponco ima i rostilj? Ja ih pamtim sa picama i sendvicima. Tako su na 3 mesta imali. Al ih odavno nisam nigde video.
Recommended Posts