Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

sta se ima pojesti kod rileta?

4 hours ago, ToniAdams said:

sta se ima pojesti kod rileta?

burek kod rankovića

Oćemo da napravimo izbor za nasmrdljiviji fastfud? Smrdljiv spolja, na ulici. Ne morate ulaziti. Znate ono kada vas uhvati nespremnog i zapahne i momentalno vam se riga?!

Kandidujem Loki 2 u Svetozara Markovića i neku pljeskavičarnicu kod PIO fonda u Nemanjinoj, između Trpkovića i falafela. 

Inače, Loki 2 je  u stambenoj zgradi - iznad verovatno žive neki ljudi. Zamišljam taj odlas za stan - elitna lokacija, u blizini svega bitnog, čak imate itradicionalnu srpsku brzu hranu na 20ak stepenika od gajbe. Milina. Naročito leti.

Edited by pacey defender

13 minutes ago, pacey defender said:

Oćemo da napravimo izbor za nasmrdljiviji fastfud? Smrdljiv spolja, na ulici. Ne morate ulaziti. Znate ono kada vas uhvati nespremnog i zapahne i momentalno vam se riga?!

Kobasice u Skadarskoj.

:puke:

48 minutes ago, Malkmus said:

Kobasice u Skadarskoj.

:puke:

O, da. Bravo, kolega. 

Solunac ispred Terazija.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

U nsu boki gril kod sajma. Goru pljesku u zivotu nisam pojeo. Ustvari ono ni nije pljeska, ne znam sta je. 

34 minutes ago, *edited by mod said:

Solunac ispred Terazija.

Ovo. Leti i zimi, pakao.

Onaj deda u takovskoj. Kapiram da mu je u kiosku drazin grob.

+1

deki ćevap strh bn

Nije meso al onaj pomfrit u Knezu kod Rajiceve. Kad god sam prosao u radno vreme nisam mogao da disem od smrada uzeglog ulja.

To je kategorija za sebe, uzeglo ulje.

Kako bih lepo rukice u fritezice tim trovačima.

11 hours ago, ToniAdams said:

Onaj deda u takovskoj. Kapiram da mu je u kiosku drazin grob.

Si probao pljeku kod dede?

Jesam. Ok je bila. Onda sam opet jeo pre par god i bila je dosta losija, plus nije bilo deda već neki unuci su radili.

Ispekli dedu :evil: