September 22, 20168 yr napisao je da ne pamti, a to je za njega uobicajeno. mozda je jeo bolju prosle nedelje, al ne pamti. dobar je glavogled al ga jebe glava
September 22, 20168 yr Ok, mozebiti da ja lupetam i da je normalno da malo jaca pljeskavica kosta 850 dinara. I to ne u hajatu nego u cevabdzinici sa drvenim stolovima i klupama za sedenje. Moguce da sam i istripovao da za te novce mozes da se unesrecis od mesa u 90% beogradskih restorana. Pogresi covek. Edited September 22, 20168 yr by Milogled Bluff
September 22, 20168 yr Realno si za te pare mogao da sabiješ 4 gurmanske u vajatu, a to znači još gratis 4 komplet priloga i 4 lepinje. Opet, ovo ti je nauk za ubuduće. Edited September 22, 20168 yr by ljakse
September 22, 20168 yr Pa jeboga ti, reko si da si se lepo najeo od najbolje pljeske koju si jeo u zivotu. Je li bolje prezderati se ko jazavac crkotina u nekoj rupi za iste pare? Mislim nisam jos jeo, ali ako je stvarno dobro, vredi da se malo isprsis, ne?
September 22, 20168 yr mogo si pojesti vjesalicu u nekom eminentnom restoranu za te novce. al ko te jebe kad se bahatis
September 22, 20168 yr Nisam siguran da baš možeš da se razvališ od klope za 850 dindži u restoranu. Možeš da dobiješ veću gramažu ali ne i kvalitetniju, ako ti je ovo toliiiko dobro. Dakle to ti je egal. Više grama, ali slabijeg kvaliteta... ....shit has hit the fan...
September 22, 20168 yr Realno si za te pare mogao da sabiješ 4 gurmanske u vajatu, a to znači još gratis 4 komplet priloga i 4 lepinje. Opet, ovo ti je nauk za ubuduće. ili 7 parceta Karibika/Big Pizze
September 22, 20168 yr A mogo sam i da se sit nacitam vrhunskih duhovitosti na forumu za 0 dinara. To bi tek bio pun pogodak.
September 22, 20168 yr Nisam siguran da baš možeš da se razvališ od klope za 850 dindži u restoranu. Možeš da dobiješ veću gramažu ali ne i kvalitetniju, ako ti je ovo toliiiko dobro. Dakle to ti je egal. Više grama, ali slabijeg kvaliteta... ....shit has hit the fan... KIla krila u Dz 750 kinte, sa sve lukom
September 22, 20168 yr ili 7 parceta Karibika/Big Pizze Verovatno može i više ako tražiš da ti stave manje sadržaja na picu. Ali ljude mrzi da se cimaju, to ti je.
September 22, 20168 yr 250g kukuruznih ljuspica, pola litre jugurta i komadić slanine od prekjuče - 100 dinara.
September 22, 20168 yr Author znam gde se baca meso od nekih crkotina, moze se zgotoviti gurmanska za nula dinara od 800 grama minimum. za gurmane i poznavaoce!