Hamlet Strašni Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Opsesivno gledanje. Ili nagnao sam seriju za tri dana. 1
gospa buba Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 KOŠARKAŠKI ŠAMPION ISAKOVIĆ UBIO MAJKU, A SADA JE STRAŠNO UMRO Policajac ga je spasio BEŠENJA u zatvoru, izašao je - a onda naslov u blicu.to je to. ja sam preksinoc kolateralno dobila nervni slom od proruskog analitichara na sputnjiku. to shto je proruski je bilo manji problem, ako uopshte, sadrzaj, medjunarodna politika vonabi, zvuchao je najblize kao opis tuche recimo neka dva srpska stilista oko shta je obukla manekenka na pinkovom snimanju, sa odgovarajucim rechnikom, totalno, apsolutno, strashno, jedva chekam, tek ce oni da vide. sve ce sad tako da bude. i besenje.sent from bubamoto
Hermetico Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Ja sam provalio da striming sajtovi koriste Google translate i kad su srpske serije, u čemu je tu fazon? Mislim, nije mi oglavu, ali... Esktra je kad deca prepisuju, kod drugarice u IV su bili stari Srci, a ja sam našao ceo kontrolni o Jovanu Cviću. Jovan Cvić je ovo Jovan Cvić je ono... Što kažu kolege, za to ocena ne postoji.
Ras Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 On 6.6.2020. at 11:29, Tihajeza said: Nije milion posto, načitana sam vrlo i nikad nisam videla knjigu štampanu tako, samo privatno kucane Word fajlove i tabloid naslov pre neki dan. A i Vememah odgovorio. Moguće je da potiče od upotrebe predefinisanih Heading stilova u Wordu.
Indy Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 Jel to oćeš da ukineš humanističke nauke, ili ti se samo ne sviđa upotreba tih termina u svakodnevnom hmm diskursu...? 1
Malkmus Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 (edited) Prečesta upotreba. Kao da će nebo pasti na glavu nekom ko priča o politici ili pojavama u društvu ako ne načička sopstveno izlaganje tim izrazima. Bar "narativ" može lako da se zameni drugom rečju. Za slabije obrazovane to je reč "benefit". Čak i pružaoci telekomunikacionih usluga ne koriste reči "prednost", "korist", "dobit", "pogodnost", već lupe "benefit" i smatraju da svi u Srbiji znaju šta to znači. Edited June 29, 2021 by Malkmus 2
Nesh Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 (edited) Sutanovac, u vreme kad je bio aktivan na politickoj sceni, nije mogao da izgovori tri reci, a da jedna od njih ne bude benefit. U ispod citiranom primeru je, zacudo, omanuo, te je ispalio samo jedan benefit. Desava se i najboljima. Quote „Smatramo da nema Vojska Srbije dovoljno veliki benefit da učestvuje u takvoj vežbi, a ne želimo da ni na koji način kvarimo odnose sa prijateljskim zemljama”, rekao je Šutanovac novinarima... Edited June 29, 2021 by Nesh 2
Caligula Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Pa da li je ovo realno https://www.facebook.com/Dream-Dremati-853935248091575/
Krošek Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 nemojte klikati ako necete momentalno narusenje mentalnog zdravlja
Malkmus Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 "rendom" i "fejk" u rečenici koja je uglavnom na srpskom.
Alfa Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Pusti poruku umesto Pošalji poruku Idem sa tramvajem, perem zube sa ovom pastom, itd. Imam utisak da 90% ljudi u Srbiji ne zna pravilno da upotrebljava instrumental. Generalno, nepoznavanje padeža. " Bili smo na bazen, bili smo na sladoled, išla sam u Beogradu", zatim: sa ničim ne mogu uporediti, sa nikim... " U pravopisu: Učim Nemački i Španski, a Engleski govorim ko Srpski". Nepotrebno ispravljanje regionalizama- Pa otkud vam gomboce kad se kaže knedle sa šljivama? Pa lepo, ni ja ne kažem sedmica, nego nedelja i ne pravim nikakav problem oko toga. Preterano i isfolirano korišćenje deminutiva.
Lezilebovich Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 53 minutes ago, vememah said: Edit: "Egzitirala" Da li ova rec stvarno postoji kod nas u medicinskom zargonu ?
Recommended Posts