basketas Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 (edited) Jutros krenem da provozam bajs kad ono medjutim,prednja guma izduvana?! :o Pogledam i imam sta i da vidim,spenadla zabijena u gumu Tako mi i treba kad bajs drzim na stubistu,ocigledno sam zasmetao nekom zlom komsiji! <_< On topickoliko kosta krpljenje gume i preporuka za gde to izvesti,ako moze da bude na Paliluli i okolini. Edited April 23, 2012 by basketas
ExicPL Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 nova unutrasnja guma je 300-400din, mozda ti neki vulkanizer zakrpi tu za manje.mada, sramota je to ne znati sam :P
basketas Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 nova unutrasnja guma je 300-400din, mozda ti neki vulkanizer zakrpi tu za manje.mada, sramota je to ne znati sam :PPa da znas,ako nadjem flekicu sam cu da je zakrpim.
basketas Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 ima ih po ineskim radnjamaHvala,potrazicu sutra.
tixo Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ima i pored pijace u bloku 44. Dugo već rade, a ja nisam nešto zahtevna mušterija, valjda su OK.Gde pored pijace?Spremno i zahvalno čekam za:
barrcode Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Gde pored pijace?Spremno i zahvalno čekam za: u onoj "piramidi" između pijace i doma zdravlja. prizemlje, unutrašnji deo, odmah do ulaza u tu "piramidu", ulaza koji gleda u 45. blok.
tixo Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Hvala!(kako li sam uspeo da to ne primetim godinama... )
April Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Danas me na Rakovičkom putu isprskao neki idiot u kecu koga je vozio po šinama. Prokljinjao sam ga do Topčidera...
Indy Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dal neko zna gde ima da se kupi (online globalno ili u Srb.) svetlo za biciklu klasicno na dinamu? Jbla ih led svetla na baterije.
Utvara Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Dal neko zna gde ima da se kupi (online globalno ili u Srb.) svetlo za biciklu klasicno na dinamu? Jbla ih led svetla na baterije.heh. pa led su bolja. staviš baterije i zaboraviš kad si ih stavio.no verujem da je ovo neko rešeje - amazon.comovo je čudan fazon Edited June 22, 2012 by Utvara
Indy Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Svaka čast, Utvaro! A šta ću, valjda mi je sve bolje što je iz mojih mladih dana. Uskoro ću ajpod da menjam za walkman, kako sam počeo.
Utvara Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Svaka čast, Utvaro! A šta ću, valjda mi je sve bolje što je iz mojih mladih dana. Uskoro ću ajpod da menjam za walkman, kako sam počeo.Dinamo klasičan je prosto užasan. Ne postoji niti jedan dinamo koji znam da radi. Dere gumu, crkava odmah, zariba nešto, sjebe se, otkine se žica koja nosi struju, crkne svetiljka. A i četkice će da se potroše. LED, bukvalno kineski za 2€, ne crkava nikad, na kiši, suncu, ubaciš 3 AAA baterije i zaboraviš kada si ih stavio, kao u daljinski. Kvalitetniji LEDovi rade na 2 ili 1 bateriju, imaju bolje i vodonepropustljivo kućište, kvalitetniju plastiku i to je to. Samo nisi našao dobar LED. Edited June 22, 2012 by Utvara
tixo Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Meni amazon nije hteo ništa za točak da pošalje ovamo. Hoće da nas drže u fosilnom ropstvu.
Recommended Posts