Sir Oliver Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 (edited) Edited April 12, 2014 by Sir Oliver Link to comment
Renegade Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Zvanična aplikacija za android. Ima skeniranje ima sve. :D https://play.google.com/store/apps/details?id=com.panini.collectors Link to comment
zoki Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Probao nekoliko puta da skeniram sličicu i ništa, zabaguje nacisto.. Jel radi ostalima? Link to comment
Renegade Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Ja se prvo iznenadio kako uspeva da razlikuje Korejance iz prve :D a onda počeo da mi za svakog Nemca nudi po nekoliko da izaberem. Sve u svemu preko 100 sličica sam skenirao za 5 minuta jedino grb Holandije nema šanse zbog odsjaja. Inače kad skeniranjem kompletirate reprezentaciju dobijete kod za virtuelni. Valjda. Link to comment
cvrlle Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 meni baguje, al ja sam se sa timijem dogovorio, on ce da mi odradjuje Link to comment
zoki Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Proradilo skeniranje, uskladilo se sa kamerom konačno Link to comment
Renegade Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Kompletirao sam argentinu skenirajući slike sa neta :D i dobio kod za online album. Dakle radi. Link to comment
Feindouno Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Pakao kod cesme, svi imaju iste slicice i svima fale iste. Link to comment
Timmy Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Uzas. Pa sto je to tako. Ne mogu da poverujem da su pogresno otsampali. Pre mislim da su tapkaroska govna to namerno napravila... Link to comment
Feindouno Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Spustio sam na 30-ak. Pojavi se poneko sa novim slicicama a bilo je i par ok ljudi koji daju sve 1 za 1. Ostali uglavnom grb za grb ili uopste ne pokazuju srebrne. Svi traze 486, 525 (nemam ni sam) i jos par. Mislim da imam sve grbove, dobio jutros 3 nova u 5 kesica i zapanjio se. Link to comment
Hudersfield Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Pa ja taj 525 - Huga Almeidu imam čak duplikat. Link to comment
Valk Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 (edited) valk, oces i ti da sakupljas s devojcicama virtuelne slicice? :)Hoću, samo da mi se objasni kako (ukapirala sam da sam pobacala gomilu papirića sa kodovima )A skupljaš li ti i fizičke, da se đoramo na Terazijama? Imam i 486 i 525 Edited April 12, 2014 by Valkyrie Link to comment
palchica Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Hoću, samo da mi se objasni kako (ukapirala sam da sam pobacala gomilu papirića sa kodovima ) yey! mada, ni ja ne znam tacno kako, sve se nadam da ce ovi djecarci da nam objasne :D A skupljaš li ti i fizičke, da se đoramo na Terazijama? moze, moze, ionako planiram da odem s klincem sutra. fei, kad je ta menjaza kod terazija, u 12? i kako da prepoznam te tapkarose? Link to comment
Valk Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Sad sam gledala na netu, od 15. aprila kreće. Valjda se registrujemo i unosimo kodove (koliko kapiram oni su samo na srebrnim sličicama). 1 kod daje 5 virtuelnih sličica pa tako popunjavamo album. Nemoj da se menjaš do 15-og ili zapiši kodove prvo, da ne bi dala u menjaži te koje nam trebaju. Rekoh, ja pobacala već xx kodova nakon lepljenja, nije mi palo na pamet da će trebati. Dečaci na ovom topicu su jako zli, da ti kažem. Link to comment
Renegade Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 I ako ih zapiše to neće biti garancija da neko neće da ih iskoristi pre nje. Bolje da čuva srebrne do 15. da vidimo prvo kakva su pravila skupljanja online albuma. Link to comment
Recommended Posts