March 27, 201411 yr ovo je dosad najgori album (u skladu sa najgorim prvenstvom koje nas ocekuje, al ajd sad): u albumu ne postoje imena igraca i njihovi podaci, nego treba da kupis slicicu pa da vidis koji igrac ti fali.
March 27, 201411 yr Ulogu Djakerinija je preuzeo Kedira, pocecu da ga ostavljam na mestu na kom otvorim kesice. Od pre par dana sam pribegao novoj strategiji kupovine kesica na razlicitim lokacijama i evo jutros je opet urodilo plodom. Pored nadrkane face Antonia Valesije izvukao sam 4 Nigerije, Marsel Shmelcer, Joan Djuru plus ostalo koje nemam.
March 27, 201411 yr ih, ja imam kodova kolko volis... slab sam sa onim tokenima jedino kakvi sad tokeni?
March 27, 201411 yr Kako koji tokeni?! Da, samo treba da uplatis pare za tokene za virtuelni lepak.inace ispadaju sa albuma. tokene imas u svakom maksiju na kasi
March 27, 201411 yr @cvrlle dobijes ih kad provuces kodove kroz token generator. posalji mi kodove na pm, pa cu da ti uradim ako hoces. Edited March 27, 201411 yr by Timmi
March 27, 201411 yr da l' je moguce da su toliko zakomplikovali? gde ste vi nasli da pise za taj lepak i te tokene?