March 21, 201411 yr To je ocigledno losa komunikacija unutar njihovog kolektiva. Zali se i trazi sefa, oni su dobili dopis jos juce i pitaj ga zasto nije preneo informaciju radnicama. Verovatno ni email ne cita redovno
March 21, 201411 yr Evropejac@ Ako mislis na album serije a 96/97 u milanu igrao dejo u juventusu juga I boksic, ispod svakog igraca podaci o utakmicama I golovima u svakoj odigranoj sezoni igraca.Fenomenalan album, tamno plave korice? da, u zadnjem delu albuma su išli c1šlj klubovi sa po dva grba na jednoj sličici, meni to u nedostatku, tj. nepostojanju interneta bio sjajan i slikovit izvor informacija :) Edited March 21, 201411 yr by Evropejac
March 21, 201411 yr Трећа кесица (узимамо једну дневно да држимо узбуџење): улетела слиба бр. 2 и Стивен Џерард. У прошлој грб Италије, а уз албум Меси. Ниједан дупликат. Кренуло мушки.
March 21, 201411 yr ja još bez grbova, timova i stadiona idi uzmi tokene u maksi, krene te ko ludo. veceras 3 grba i dva tima. kenja me obala slonovace - 8 komada :o
March 21, 201411 yr Kod mene grbovi Spanije i Belgije, oba u istoj kesici, tim Kameruna i 5 puta po pola stadiona. Najvise imam Slonova za sad.
March 21, 201411 yr Vec devet Nemaca a ni jedan Amer, Grk,Rus,Koreanac,Svajcarac,Portugalac ... ma skoro cela zadnja trecina albuma ...