Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panini albumi

Featured Replies

Izvukao Townsenda, Ronalda, Olica I Mullera od poznatijih, grupna Brazila i gomila Koreanaca . Kakvo je zadovoljstvo svako otvaranje kesice ^_^ .

• Replies 2.2k
  • Views 172.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U petak kontaktiram na oglasima lika koji ima jos ovih zadnjih 9 slicica sto nam nedostaje.   Vidim da ima nick Munja i pocnem na srpskom. Kaze lik zovi na broj taj i taj imam sve to ti treb

• Попунио албум у суботу. Иначе, скупљам од Шпаније '82-ге, и само Мексико '86-те и САД '94-те нисам попунио до краја. Причам ово зато што мислим да сам меродаван за ову оцену: најгори албум од свих кој

Posted Images

Opet sve razgrabljeno dok ja ustanem. Moraću da kupim album u slobodnoj prodaji. Ne znam šta su ljudi nagrnuli zarad nekoliko tabli sa sličicama koje se ponavljaju. Sve ako im ne prihvatim te skrnave duplikate na menjaži.  :mad:

Imas u petak sa Mocartovom listom, tj. onim casopisom koji ima i listu u sebi, MocartSport (on ti je 50dinkica)

@ Svarog

Neko je negde kacio slije - sjajan sajt.

I ja jutros uzeh uz Zurnal. Dobio Kabaja, Srnu, Cicarita, Abatea, Rohu i nekog grckog golmana :)

potpuno isto ja juce izvukao u Novostima

ja sam uzeo 10 novosti i nijednom se nije ponovio isti paket. neam duplikata :/ 

Kolega mi ostavio Zurnal-opet nastavljam sa bracom: Krancar ovaj put i generalno "jaka kesica" Tomas Miler, Vilfred Boni, Sokratis, ali i Matija de Shiljo (nisam znao da ga je Panini inaugurisao u sigurnog putnika).

Pa ko je Maya Joshida upickumaterinu?

Broj 244. Najveci zivotni uspeh: bio u istoj kesici sa Yayom i CR7.

Mene bi bio blam da dodjem na trafiku i trazim 10 komada Vecernjih novosti.

Meni Mesi prva slicica :)

Jutros uz Zurnal Evra i DDRosi u istoj kesici :wub:

mislim da sam ih i ja dobio u istoj kesici a imao sam i pomenutu kombinaciju Yaya/Maya/CR :)

1 moj drug je juce kupio 20 komada Novosti, mislio da uzme jos al nije dao prodavac :lol:

Mene bi bilo malo blam.

Ovde je isti djavo, novine 1KM, kesica 1KM.

Danas 2 kesice, u prvoj timska slika kostarike, honda, samaras, ćavi i žiru :Hail:

u prevodu za renea: 118, 391, 218, 253, 280 :Jova:

Edited by zoki82

kad kupiš merlin umesto paninija ubio si onog klinca u sebi

Sto tako mislis? :) Ja kad sam bio klinac, bila su aktuelna oba :D i oba sam skupljao

Ima li negde da se nađe koji broj je koji igrač?! Hoću bre da znam koji mi igrač fali!! :mad:

Da napravimo ovde takav spisak pa da metnemo u prvi post?! Svako napiše brojeve i igrače koje je do sad zalepio :unsure:

Mene bi bio blam da dodjem na trafiku i trazim 10 komada Vecernjih novosti.

Meni Mesi prva slicica :)

i mene je bio, pa sam novine ostavljao na pultu ili davao sledecim kupcima, a inace sam to pazario u 5 trafika. svaka dobije po 3 primerka dnevno otpr;

Al su napali Hrvati, vec 5 komada + dupli Vrsaljko

edit: i klokani smaraci isto 5+1

Edited by Feindouno

i ja sam se intenzivno igrala za sp pre četiri godine. popunila i pravi i online album. sad ću gledati da se bar ovim drugim pozabavim kad krene.

ako se dobro sećam, bila sam u onoj ™, tzv. delijinoj grupi. :)

mocavukotić, drug i džentlmen, rešavao je umesto mene neki kviz da se ogrebem za koju dodatnu kesicu.

eh, to su bili dani.  :wub:

samo reci kad počne opet