Jump to content

Panini albumi

Featured Replies

Danas dobar ulov Danijel Staridz, Rakitic, Cicarito, Kejhil, De Rosi, Montolivo, Esjen, doduse ponovio se Torosidis, ali su bar stali Koreanci :).

Ja na kraju skupljam sa kumcetom na jednoj i svastikinom malom na drugoj strani. :D

Cemu sluze kodovi na poledjini slicica gde su grbovi repki?

Inace, 10 kesica ni jedan duplikat + izvucen br. 1 :)

Evropejac@

Ako mislis na album serije a 96/97 u milanu igrao dejo u juventusu juga I boksic, ispod svakog igraca podaci o utakmicama I golovima u svakoj odigranoj sezoni igraca.Fenomenalan album, tamno plave korice?

Edited by darkonet

Evropejac@

Ako mislis na album serije a 96/97 u milanu igrao dejo u juventusu juga I boksic, ispod svakog igraca podaci o utakmicama I golovima u svakoj odigranoj sezoni igraca.Fenomenalan album, tamno plave korice?

Тачно.

Mozzart sport kesica kod mene Mesi, Rafa Markez (ne lici na sebe) Varela, Zapata, muceni Holebas, i opet neko iz Gane (vec ih imam skoro pola) a nigde mojih Engleza :(

Uzeo konačno album sa Mozzart sportom. Kažu da danas ide i uz tip novosti tako da ko nije još nabavio album može tako da ga nabavi. U prve 3 kesice došla mi dvojka i grb Ekvadora.

Ja na kraju skupljam sa kumcetom na jednoj i svastikinom malom na drugoj strani. :D

ja ni na jednoj sličici ne vidoh nikakav kod, taman sam počeo da sumnjam da isti postoje uopšte.

znači, samo na sličicama grbova? (ja još nemam nijedan :cry: )

koliko sam ja skontao moći ćeš da ih koristiš u online igrama.

Edited by Svarog

dobro da znam(o) za te kodove na grbovima, video sam nešto na zadnjoj strani albuma ali mislio sam da to nije za naš "region"

a i nisam još ni jedan grb izvukao :(

Edited by eye of the beholder

svaki kod  = kesica virtuelnih slicica.

svaki kod = kesica virtuelnih slicica.

Virtuelne slicice za virtuelni album?

Da, samo treba da uplatis pare za tokene za virtuelni lepak.inace ispadaju sa albuma.

tokene imas u svakom maksiju na kasi

Ali daju samo ako znas da u bar kod citac izdeklamujes vazeci kod sa kesice.

Uf sta ti je zenska ruka: dobijem od devojke 2 kesice i 3 duplikata Evra, Kedira i Djakerini (a nisam polepio ni 50 komada jos).

ma ne treba, ima onaj ručni laserski čitač, samo pređe preko slajbe beeep i dobiješ token (ali traži plavi, ne crveni) i onda s njim po lepak.