Aleksandar88 Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Danas dobar ulov Danijel Staridz, Rakitic, Cicarito, Kejhil, De Rosi, Montolivo, Esjen, doduse ponovio se Torosidis, ali su bar stali Koreanci :). Link to comment
Singer Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Ja na kraju skupljam sa kumcetom na jednoj i svastikinom malom na drugoj strani. :D Cemu sluze kodovi na poledjini slicica gde su grbovi repki? Inace, 10 kesica ni jedan duplikat + izvucen br. 1 :) Link to comment
darkonet Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 (edited) Evropejac@ Ako mislis na album serije a 96/97 u milanu igrao dejo u juventusu juga I boksic, ispod svakog igraca podaci o utakmicama I golovima u svakoj odigranoj sezoni igraca.Fenomenalan album, tamno plave korice? Edited March 20, 2014 by darkonet Link to comment
porucnik vasic Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Evropejac@ Ako mislis na album serije a 96/97 u milanu igrao dejo u juventusu juga I boksic, ispod svakog igraca podaci o utakmicama I golovima u svakoj odigranoj sezoni igraca.Fenomenalan album, tamno plave korice? Тачно. Link to comment
John Coltrane Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Mozzart sport kesica kod mene Mesi, Rafa Markez (ne lici na sebe) Varela, Zapata, muceni Holebas, i opet neko iz Gane (vec ih imam skoro pola) a nigde mojih Engleza :( Link to comment
Renegade Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Uzeo konačno album sa Mozzart sportom. Kažu da danas ide i uz tip novosti tako da ko nije još nabavio album može tako da ga nabavi. U prve 3 kesice došla mi dvojka i grb Ekvadora. Link to comment
Svarog Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 (edited) Ja na kraju skupljam sa kumcetom na jednoj i svastikinom malom na drugoj strani. :D Cemu sluze kodovi na poledjini slicica gde su grbovi repki? Inace, 10 kesica ni jedan duplikat + izvucen br. 1 :) ja ni na jednoj sličici ne vidoh nikakav kod, taman sam počeo da sumnjam da isti postoje uopšte. znači, samo na sličicama grbova? (ja još nemam nijedan ) koliko sam ja skontao moći ćeš da ih koristiš u online igrama. Edited March 21, 2014 by Svarog Link to comment
eye of the beholder Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 (edited) dobro da znam(o) za te kodove na grbovima, video sam nešto na zadnjoj strani albuma ali mislio sam da to nije za naš "region" a i nisam još ni jedan grb izvukao :( Edited March 21, 2014 by eye of the beholder Link to comment
Timmi Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ja na kraju skupljam sa kumcetom na jednoj i svastikinom malom na drugoj strani. :D Cemu sluze kodovi na poledjini slicica gde su grbovi repki? Inace, 10 kesica ni jedan duplikat + izvucen br. 1 :) svaki kod = kesica virtuelnih slicica. Link to comment
Singer Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 svaki kod = kesica virtuelnih slicica. Virtuelne slicice za virtuelni album? Link to comment
Kayser Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Da, samo treba da uplatis pare za tokene za virtuelni lepak.inace ispadaju sa albuma. Link to comment
MocaVukotic Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 tokene imas u svakom maksiju na kasi Link to comment
Kayser Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ali daju samo ako znas da u bar kod citac izdeklamujes vazeci kod sa kesice. Link to comment
John Coltrane Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Uf sta ti je zenska ruka: dobijem od devojke 2 kesice i 3 duplikata Evra, Kedira i Djakerini (a nisam polepio ni 50 komada jos). Link to comment
MocaVukotic Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 ma ne treba, ima onaj ručni laserski čitač, samo pređe preko slajbe beeep i dobiješ token (ali traži plavi, ne crveni) i onda s njim po lepak. Link to comment
Recommended Posts