Mr.Mxyzptlk Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 18 minutes ago, renne said: ja odavno samo nabavim album i to je to od mene sto bre? u cemu je fora Link to comment
renne Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Nemam želje ni volje da sakupljam po 500+ sličica 1 Link to comment
copkillah Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 4 minutes ago, renne said: Nemam želje ni volje da sakupljam po 500+ sličica Dobrodošao u klub "Panini kriminalci dumru" 1 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 pa roknes dve kutije i odradis dva puta terazije i ostatak porucis (cca 15+ slicica), i eto ga. Link to comment
Ros Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 ja zavrsavam albume na online berzi stickermanager.com slanje postom ili nalazenje u gradu na razmeni sa drugim ocevima je nenadjebivo 1 Link to comment
mlatko Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 pa roknes dve kutije i odradis dva puta terazije i ostatak porucis (cca 15+ slicica), i eto ga. To je dobar plan, javi mi pošto je (kutije +Terazije ) jer su ovde umene prošli WC podigli kesice sa 50¢ na 80 al ove godine možda spuste jer ko će im kupovati ako ne izbace Iran [emoji38]Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
mlatko Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 ja zavrsavam albume na online berzi stickermanager.com slanje postom ili nalazenje u gradu na razmeni sa drugim ocevima je nenadjebivo [emoji3] Možemo i ovde to napravitiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 svaki album izadje oko 100 eur. kutije obicno narucim preko kupujem/prodajem, dodje oko 1k rsd jeftinije nego na trafici. Link to comment
mlatko Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 svaki album izadje oko 100 eur. kutije obicno narucim preko kupujem/prodajem, dodje oko 1k rsd jeftinije nego na trafici. Koliko u kutiji ima kesica?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 50 valjda, nekad su bile i vece od 100 kesica. ugl, uzmes 100 kesica kakva god da je kutija, i resto dokupias i menjas 1 Link to comment
goofs Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Tako nekako je i moje iskustvo, jedino sto ti za SP/EP uglavnom treba oko tri kutije (ili bar dve i po), gotovo je nemoguce izmenjati sve do kraja i da ostanes sa manje od 10-20 duplikata. Link to comment
goofs Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Inace, mala digresija, pricali smo o ovom albumu na prethodnim stranicama, prilazem par fotografija. Jedno je Merlin PL 1998, drugo je Panini PL 2022. Znaci ili Panini ipak ume da napravi dobar album ili im je ovo neko drugi radio, a oni se ukljucili samo u distribuciju. Pogledah NBA album za ovu sezonu, uzas od kvaliteta, slicice male i mutne, kao kad stampas fotografiju pa stavis na "draft" kvalitet stampe. Ocekujem isto i za WC. Link to comment
Mil@n Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Taj premijer liga 98 imam i ja. Solidno popunjen. Ne znam kojim se čudom to bilo našlo kod nas na kioscima, znam da nije pre a ne sećam se premijer lige ni nešto posle... Link to comment
goofs Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Tih godina je izlazio i Pianeta Calcio album, godinu iza toga i Calcio kartice od istog proizvodjaca. Cenim da je to neki od distributera pokusao da plasira na trziste, pa kad je video da ne ide digao ruke. Za tu PL98 sam ubedjen da je to bio skart od nekud, pa su ga bacili na nase trafike. Secam se da je bio u letnjem periodu jer sam slicice kupovao dok sam bio kod babe i dede, a pokrivao je vec zavrsenu sezonu. Hronoloski nije imalo smisla. Link to comment
Glass Joe Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Mnogo bolji Merlin od paninija i vizuelno i statisticki bogatiji i sadrzajniji Link to comment
Recommended Posts