notenoughreasonsforclaire Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 U sredu 9. novembra, Žurnal poklanja NBA 2021/22 Panini Sticker Collection Album. Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 stigo iz fra za popunjen ep '96Sent from my STF-L09 using Tapatalk 4 Link to comment
goofs Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Spletom okolnosti mi dopao šaka na reviziju ovaj Premier League album sto se sad prodaje po kioscima, predobar je, šaren i zanimljiv, slicice debele i visokog kvaliteta. Pise da je Panini izdavac, ali sam ubedjen da je neko drugi sve to pripremio, a da su ovi samo distributeri. Davno bese kad je Panini bio sposoban za ovako nesto. Link to comment
Moća Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Možda je Merlin radio kao onaj za Euro '96? To je bio ubedljivo najbolji album za neko EP ili SP koji je izašao kod nas. Link to comment
goofs Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Vrlo moguce, posto je Merlin radio i tada Premier League 98 album, takodje jedan od najboljih koji je ikada izlazio kod nas. Bas su dobri u svom zanatu. Mislim da Merlin vise ne postoji kao izdavac sam za sebe, ali moguce da su ili bili u saradnji sa Paninijem, ili ovi povukli zapravo sposobne ljude da proizvedu nesto malo bolje od guzic papira. Link to comment
Jeremija Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Paninijevo je to, postoji i verzija za UK tržište (koju sam imao prilike da vidim). Naravno da su sposobni, samo je pitanje dobre volje. Link to comment
goofs Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Izgleda da Panini gubi pravo na slicice za WC/Euro nakon 2024. godine, i da ce to preuzeti neki Ameri - "Tops" se zovu. Ne mogu reci da sam razocaran previse posto su im albumi sve gori i gori, mozda ovi odrade to kvalitetnije. S druge strane, steta sto se prekida tradicija duga skoro 50 godina. Link to comment
mlatko Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 24 avgust počinje prodaja, interesuje me samo albumInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
John Coltrane Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 620 sličica!!! Nek im tata skuplja 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 620 sličica!!! Nek im tata skupljaAu jbte........shiit has hit the fan. Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 mora da se skuplja. ipak je poslednji paninijev 1 Link to comment
John Coltrane Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Ja zadnjih par albuma kupujem čisto da ispoštujem tradiciju, polepim trećinu albuma, a ostalo ili zabodem na Kupindu ili ostavim nepopunjeno. U takvoj situaciji mi uvek ostane neki štek od prethodnog prvenstva pa onda to vrtim/menjam po netu. Prilično su nemilosrdni kada je broj sličica u pitanju, kao i sama raspodela igrača/grbova. A kvalitet papira/kartona je takav da se raspada brže od toalet papira u wc šolji. Link to comment
renne Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 ja odavno samo nabavim album i to je to od mene Link to comment
MocaVukotic Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Ja skupljam zdetetom, sta on zna sta je 620 slajbi 2 Link to comment
Recommended Posts