MachineGunEtiquette Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Popišuljo, ne daj se zaplašiti! Nemaju oni pojma, kad nam skinu sankcije, pokasćemo svima, jeltakotakoje!Žena na brodu je, kažu maler, al pošto nam je sreća svakako okrenula leđa (zato Venom pita za leđnu tehniku, elem kuburimo svi s istom), ja kontam da te se primi, možda nas krene, nema se šta izgubiti... jelte, da budeš jedan vid protuteže, minusa koji gradi plus, klina kojim se klin izbija i tako to... Link to comment
pacey defender Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 anđelija onda nek se javi na raport za sledeći basket. Link to comment
MayDay Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 E pa super!Recite mi samo, jel igrate na jedan ili dva kosa? Link to comment
pacey defender Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 E pa super!Recite mi samo, jel igrate na jedan ili dva kosa?oh, ne....kako se igra basket, ajmo ispočetka? Link to comment
MayDay Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) bas je basket???pu, ja vise volim kosarku. ovako mi se naguzi neki grmalj protivnik u reket pa smara. u kosarci 3 sek i ish!ali dobro. moze i basket. :) Edited June 24, 2009 by MayDay Link to comment
Venom Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ovako, dakle, otprilike izgleda kosharkashki teren. Link to comment
Vasilij Zajcev Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 na dva uvek. da bi se isrcali i preznojili. naravno goli do pojasa Link to comment
Venom Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 bas je basket???pu, ja vise volim kosarku. ovako mi se naguzi neki grmalj protivnik u reket pa smara. u kosarci 3 sek i ish!ali dobro. moze i basket. :)Igrala si vec s Goranzom? Link to comment
MayDay Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 na dva uvek. da bi se isrcali i preznojili. naravno goli do pojasahehe, isli neki moji drugari na kosidbu u focu pa sam im gledala slike. poskidale se sredovecne zene sto skupljaju seno u bruseve. prizor smrti.elem, ozbiljna sam. ko ima istetoviranog drazu, moze i u majci da dodje. Link to comment
pacey defender Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 ovako mi se naguzi neki grmalj naravno goli do pojasaovakvi komentari su prosto zicer. ali, promašiću.....konobarice, ti znaš za praksu trećeg poluvremena? Link to comment
MayDay Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 konobarice, ti znaš za praksu trećeg poluvremena?gde tacno?daj ispisi sve sto treba da znam. da znam da li da se pojavljujem. Link to comment
RoccoBArocco Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Pojavi se zena i dve strane planushe Link to comment
pacey defender Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 gde tacno?daj ispisi sve sto treba da znam. da znam da li da se pojavljujem.treba da znaš, da svaka igra ima treće poluvreme. to je dovoljno. tvoja kafanska reputacija nam govori da si više nego kvalifikovana.što se tiče igre, ako imaš dobar floater, tolerisaćemo nedovoljno dobru diamond igru u pozicionom napadu. Pojavi se zena i dve strane planushe pih.... planule 2 stane i tjekom vašeg dodolskog dogovaranja za današnji propušteni basket. babe jedne.... Link to comment
MayDay Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 zena ima duge nokte pa ne moze drukcije no floater. salim se. :Dajd videcemo. volela bih stvarno, ali znam koliko ljudi ne vole kad se zene uslepaju. kako zene tako i paceri. Link to comment
pacey defender Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) Hi, my name is Troy McClure, you kids may remember me from Beach recreation centre....ali video je urnebesan. sa sve debelom gospojom u pozadini... Edited June 24, 2009 by pacey defender Link to comment
Recommended Posts