Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumaski basket

Featured Replies

Ziv je furunaski basket, umro nije! angry.gif Jbg, ja sledeca 2 vikenda imam planove druge priroda ali nadam se da cete otvoriti sezonu...nekako.

• Replies 2.5k
  • Views 167.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ipak umro :lol: . Nista od mene ovaj put, nema se vremena.

Pederi, ja ću aovisno od foruma probati da organizujem basketovanje na Adi u subotu okolo pet. Uz rizik da opako izbaksuziram planove, pozivam ko je basketbalija i basketbalijskog roda... nek se javi!

• 2 months later...

kad će neki basket da padne? da pokažen neke finte iz žarkova?

Pitaj Venoma :fantom:

• 3 months later...

Otpinujte ovo, misim stvarno.

Ne! angry.gif Legenda o forumaskom basketu mora opstati za buduce generacije forumasa. Dogodine na Adi!

A standardi pre statusa?

Forumski basket se nastavlja sutra, doduse jedini predstavnik foruma sam ja. Ocajni nastup pre tri nedelje, kad su nas razguzili neki seljaci iz predgradja Erfurta, kao i sramni poraz Partizana pre neki dan me je motivisao da juce odradim jedan dobar trening i danas odradim jedan dobar trening. Imao sam takodje nekoliko jednih dobrih treninga u proteklim nedeljama. Dakle sutra KSSV-HSV Victoria protiv ... jebem li ga, zaboravio sam. U sastavu 1 Srbin i Parapsihopatolog, 2 Mongolca i nekoliko Nemaca u drugoj rundi Kupa Turingije.

Venome daj neki izvestaj sa forumskog basketa da ne trazim temu nasi strelci po Mongolskim forumima

Dobili smo 40 razlike, napred PPP.(ovi su dosli s petoricom)

• 1 month later...

Forumaski basket goes international :Hail: I to u momentu najvece krize, tipa egzistencijalne.

• 6 months later...

sasvim sam sigurna da ce sada Basara biti primoran da objavi Mongolski bedeker 2 koji ce kulminirati detaljnim opisom ovoga mecha a laguna ce opet biti primorana da odstampa ovaj nastavak, te ce samim tim ovo delo potisnuti i Majn Kampf i sve romane Jelene Bacic Alimpic i sve nijanse sive i postati bestseler i opstati bestseler dugi niz godina...A Basarina zena ce to prtociti u pozorisnu predstavu i odmah ce je postavizi u špozoristu Slavijaako kupite karte od 1. do 3. u mesecu mozete d aprodjete 300 din po glavi posetioca predstave...