Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

vozdra

• Author

da samo znate koliko je bilo tesko platiti kamion Gradske cistoce da ispoliva teren...

Ispolivali te crnci afroamerikanci, znaš :D

Kovikche, jos smo se i sresti mogli... i ja bio da se sopstvenim vidom ocinjim uverim, a bare su odista solidne.Subota?

Too Old to Streetball, Too Young to Die!Odnosno, ako me ova jebena Ahilova tetiva popusti...

Kovikche, jos smo se i sresti mogli... i ja bio da se sopstvenim vidom ocinjim uverim, a bare su odista solidne.Subota?
Ma znam, blefirao sam da vas navučem makar na pivo i vešalice :))

Ja u subotu tesko, odnosno nikako. Jbg... Ali znam da ce vas biti dvocifren broj, plus klopa, pivo, cilidesicetm, lightshow...sve sto je redovno kad ja izostanem :cry: But I ll be bAck...

jel primate zenetine u tim?

Samo ako umeju (kreativno makar) da patkometrishu.

definiši "ženetine".

zenetine as in zene. igram ovde sa muskarcima, ali me poslednju ili pretposlednju biraju u tim. bicu na leto u srbiji pa bih da nastavim sa kosarkicom.patkometrisem u rl vise nego na forumu!

Kakva ti je ledjna tehnika?

kretanje uz čeonu liniju? spejsing? fleks blok?ajmo detalje...

jooojjj! visoka sam podosta, ne bacam loptu ko medicinku (ko druge zenetine), imam solidnu kretnju i umem dvokorak. dosta.

Ovo mi je vec malo sumnjivo. Sve ove kriterijume ne ispunjava niko do tek nekoliko forumasha. Ali ajde da ti poverujemo.