Vasilij Zajcev Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 da samo znate koliko je bilo tesko platiti kamion Gradske cistoce da ispoliva teren... Link to comment
kovik Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ispolivali te crnci afroamerikanci, znaš :D Link to comment
MachineGunEtiquette Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Kovikche, jos smo se i sresti mogli... i ja bio da se sopstvenim vidom ocinjim uverim, a bare su odista solidne.Subota? Link to comment
The Ghost Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Too Old to Streetball, Too Young to Die!Odnosno, ako me ova jebena Ahilova tetiva popusti... Link to comment
kovik Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Kovikche, jos smo se i sresti mogli... i ja bio da se sopstvenim vidom ocinjim uverim, a bare su odista solidne.Subota?Ma znam, blefirao sam da vas navučem makar na pivo i vešalice :)) Link to comment
ducca Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ja u subotu tesko, odnosno nikako. Jbg... Ali znam da ce vas biti dvocifren broj, plus klopa, pivo, cilidesicetm, lightshow...sve sto je redovno kad ja izostanem But I ll be bAck... Link to comment
Venom Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Samo ako umeju (kreativno makar) da patkometrishu. Link to comment
MayDay Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 zenetine as in zene. igram ovde sa muskarcima, ali me poslednju ili pretposlednju biraju u tim. bicu na leto u srbiji pa bih da nastavim sa kosarkicom.patkometrisem u rl vise nego na forumu! Link to comment
pacey defender Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 kretanje uz čeonu liniju? spejsing? fleks blok?ajmo detalje... Link to comment
MayDay Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 jooojjj! visoka sam podosta, ne bacam loptu ko medicinku (ko druge zenetine), imam solidnu kretnju i umem dvokorak. dosta. Link to comment
Venom Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ovo mi je vec malo sumnjivo. Sve ove kriterijume ne ispunjava niko do tek nekoliko forumasha. Ali ajde da ti poverujemo. Link to comment
Recommended Posts