ducca Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 11:15, napolju kisa i totalni raspad sistema u najavi. Ajde ako ima nekog od dogovorenih basketasa online neka se javi sto pre da vidimo sta cemo. U suprotnom, palimo ka kamenju pa cemo se dogovarati tamo, cisto da ne bude neke ispale prema ljudima koji nece videti ovu poruku
pacey defender Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 u svakom slucaju ako ne obavestimo sve preko foruma, nalazimo se na adi. Ja sad bio u setnji sa kucom, sve i da stane kisa, bice mokar teren, a to smara
Vasilij Zajcev Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 da. ali kapiram i da su neki vec krenuli...aj se nadjemo da ne bi ispalili ljude.
smorenko Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 onda se vidimo kod kamenja, ja sad krecem, pa je kasnjenje neminovno, al necu mnogo
pacey defender Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 evo, sad me Joe pita sms-om sta se desava, objasnio sam mu da basketa nece biti ali da se nalazimo na adi, zbog neobavestenih.
smorenko Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 prvo da se zahvalim koviku koji nije dosao i doneo loptu, pa je zajcev morao da sarmira po adi kako bi obezbedio balun za sportske aktivnosti.okupili se da ne bi nekog ispalili, ali nas vreme posluzilo tako da smo odigrali 5, 6 basketa. sestorka koja se nije uplasila kise pacey, zajcev, delija, joe, ducca i moja guzatost.ducca se razmahao pa zajcev morao preventivno da atakuje u jednom trenutku na njegov nos. prevencija uspela :lol:posle toga vec standardno jezero.
Vasilij Zajcev Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 koviku se i zvanicno dodeljuje titula 1 vooka brankovica! duccu sam povredio samo zato sto je stao u njegovu odbranu :D hotspotu se smanjuje ocena iz vladanja, goranzu samo ukor. nije zvanicno obecao dolazak, te je i disciplinska mera najblaza...
ducca Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Samo da javim da sam napustio urgentni te da proces rehabilitacije tece po plani i ocekujem da budem na licu mesta i sledece subote kada je preliminarno dogovoreno i pracenje 1 cetvrtfinale EURA u jazeeri. Sto se tice jucerasnjeg basketa, sve je vise-manje receno, ja moram da odam priznanje vremenu koje nas je ispostovalo kao nikada, idealni uslovi za igru i nekoliko zanimljivih partija kao posledica. p.s. nazalost, sad sam proverio, svi termini do kraja Eura su vecernji, ukljucujuci i sva cetvrt finala tako da je ipak mala sansa da ostvarimo gorenavedeni plan, mada ne i nemoguce - ako bi eventualno poceli oko 6...we'll see...
Vasilij Zajcev Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 ...i da, apropo vremena, pejsi da se javno izvini na defetizmu ala "prerano je" i "kisha ce" :vidovitababasimana:
pacey defender Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 kontaktiraću moderatora da to editujem :orvelovskiprevejan: što se tiče evropskog prvenstva u fudbalu koje se ove godine održava u dvema državama, švajvarskoj i Austriji :dobrosavgajić:, mislim da nam taj večernji termin savršeno odgovara. Ako se nađemo na adi u 6 ili pola 7, imamo vremena da odigramo 2 sata kvalitetnog basketa, i taman dovoljno vremena da smestimo trome guzice u jezero na početak tekme. Oni veliki ekrani što je na njima igrao Pederer deluju skroz dobro. Pre šest sati nema smisla nalaziti se; ako je sunčano, umrećemo od vrućine. A ako je oblačno padaće kiša :defetista:
HotShot Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ne mogu da verujem da ste ipak igrali basket Kod mene bilo mokro, plus je bilo 14 stepeni i ja se vratio da spavam. 'Bem ti basket kad ne može da se nosi majica bez rukava
dranata Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 (edited) Kad vam je taj forumski basket? Ima da dodjem da gledam, a ti Zajceve ako te nije sramota probaj da ne pobediš ovog HotShot-a. Pa makar uz obilatu pomoć sudija. Milina ga je slušati kako plače. Edited June 16, 2008 by dranata
Vasilij Zajcev Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Kad vam je taj forumski basket? Ima da dodjem da gledam, a ti Zajceve ako te nije sramota probaj da ne pobediš ovog HotShot-a. Pa makar uz obilatu pomoć sudija. Milina ga je slušati kako plače.basket bio u subotu...cava nije dosla...zima joj gistro "nema gore cave od ganka-cave"...
Vasilij Zajcev Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 ja sam igrao go do pojasa...kasnije prosekli led na jezeru i kupali se u rupi, pili vodku i mazali se snegom po grudima!
Recommended Posts