Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

da, sto tako rano? Ajde ako ste slobodni u 4, pa da sednemo posle uz neki ekran i gledamo spance ili ko vec igra....

I ja tako mislim. Taman dok ustanem :D Mada, najavljuju pljuskove za subotu.

5Odgovara i rano

Edited by Delija67

• Author

jbg, i meni se kuntavela duze ali su najavili mogucnost nekih pljuskova u popodnevnim satima, kako hocete, ja imam i patike za kisu :D

imam neke obaveze prepodne pa bi mi bilo lakse da se nadjemo posle 12, ako uopste i budem bio u stanju da dodjem jer me noge otkidaju.

Edited by smorenko

6.Samo dogovorite termin do veceras...

• Author

Pa rekoh vam sto u 12, mozemo malo da pomerimo ali se plasim da time povecavamo sanse za kisu. Pejsi, Joe?Lopta?

Lopta?
To imamo.Meni igra i 12, a i kasnije - samo bih voleo da se dogovorimo pre veceri, da bih mogao da se adekvatno doziram.

Ajde 12, mada ja cenim da ce kisa i ranije da nas obraduje.

12 neka bude kod kamenja, ja cu nekom poslati sms ako budem kasnio ili ne budem mogao uopste da dodjem

neka bude u 12, odgovara mi...samo da prebrojim: bice nas 7orica (Ducca, Delija, Zajcev, Kovik, Smorenko, Joe, Pacey). Taman za jednu izmenu, sto je odlicno jer necemo izdrzati ubitacan tempo, nakon 1 propustenog termina.

Edited by pacey defender

neka bude u 12, odgovara mi...samo da prebrojim: bice nas 7orica (Ducca, Delija, Zajcev, Kovik, Smorenko, Joe, Pacey). Taman za jednu izmenu, sto je odlicno jer necemo izdrzati ubitacan tempo, nakon 1 propustenog termina.
A ja cak cela 2 tako da sam posle prve partije koma :D Inace, probacu da popodne pojurim neku precizniju vremensku prognozu po netu ne bi li saznali kada se ocekuju padavine, ako ne bude nista precizno ostaje definitivno 12 kod kamenja.
  • Author

"i vrag je odneo shalu ovde na Old Trafordu"...krenula su prva izvlacenja, ograde, najave povreda...izgleda da cemo stvarno uspeti da se organizujemo :D ...ocemo da zovemo Bigeja da nas gleda...ili neke (motivacione) forumasice? :wicked: nalazili ste se kod kamenja do/i sada? :djana:

Osmi putnik...

uh, biće opasnog basketa, aj još jedan.