ducca Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 (edited) Prosli put smo rekli oko pola 6 - kamenje. Ajde neka bude tako. Bilo bi dobro i da budemo kako-tako sutra u kontaktu ako eventualno bude neke kise i otkazivanja da svi to znaju.p.s. I da, to sto se prijavilo 6 ljudi (mada jos nema zvanicne potvrde od Zajceva) ne znaci da je krug zatvoren te su svi uvek dobrodosli. Edited May 23, 2008 by ducca
ducca Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dan za sada izgleda sasvim solidno, videćemo do 5-6. Ono što me brine je što nema potvrde Zajceva i sve mi se više čini da će nas biti 5.
pacey defender Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 BeogradU Beogradu posle podne nestabilno, sa lokalnim pljuskovima. Vetar slab, jugozapadni. Maksimalna temperatura 24 stepena C.
ducca Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Sta cemo, da otkazujemo? Kisa samo sto nije pocela? Mada je velika verovatnoca da padne i prodje sve do 6... Ne znam,nisam pametan
pacey defender Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 (edited) Sta cemo, da otkazujemo? Kisa samo sto nije pocela? Mada je velika verovatnoca da padne i prodje sve do 6... Ne znam,nisam pametanja sam za otkazivanje. Joe, kovik, delija?edti: sigurno neću ispaliti ako se ipak dogovorimo da se nađemo. Edited May 24, 2008 by pacey defender
Joe D Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 i ja sam za. pasce sigurno kisa, posle i da stane ne mozemo po mokrom da igramo.ajde da sacekamo i ovu dvojicu da se jave pa da otkazujemo.
Delija67 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Sto se mene tice moze da se igra. Kod mene je vec pala kisa i za pola sata ce biti suvo. Lako moze da se desi da na Adi i ne padne kisa.
ducca Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 (edited) Glasam i ja za otkazivanje... A ionako nas ima 5 Edited May 24, 2008 by ducca
kovik Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 (edited) Ok,Odlažemo za sledeću subotu.Keep on training™. Edited May 24, 2008 by kovik
pacey defender Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 uh, dobro je da smo svi za kompom. Sledeće nedelje da nadoknadimo propušteno, a tu je i cenjena forumašica, pa moramo dodatno da se pokažemo :)1 Jezero žali za ovakvim vedetama, no momci sa terena će moći slobodno da vežbaju do sledeće nedelje
shimpu Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 srecom po deliju pala je kisa pa je spektakl otkazan tako da ce moci mirno da se spremi za proslavu titule u kuli...ups pogresio sam grad...u pitanju je krusevac...sledece nedelje igram fudbal na adi pa cu vam se mozda pridruziti ako vam bas bude falio igrac...jeste da sam skracen i da nemam pojma al sta ima veze
Recommended Posts