kovik Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Bice basketa, okupljanje je u 18h kod kamenja, ja cu poneti loptu ( Paspalj ponesi i ti tvoju za svaki slucaj ). Mary je na moru a Kovik mi se ne javlja jos uvek, mora da je u nekoj guzvi ali nazvacu ga u toku dana da vidim jel dolazi. Eventualno mozemo da pozovemo jos nekoga sa strane ako ne bude dovoljno ljudi.Sori što se ne javih, ne bih u Beogradu ceo dan.Next time.
BarryWhite Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 (edited) Sori što se ne javih, ne bih u Beogradu ceo dan.Next time. I ja da pohvalim Pasapalja, stvarno je uzivanje igrati i gledati igrace sa tehnikom i stilom igre iz 80-tih. Vidi se da nije jos u formi ali kako je vreme odmicalo igrao je sve bolje i bolje i fino je "namestio ruku" pa je poceo da pogadjao sa distance i za tri. I stvarno ima fenomenalan ulaz na drugi obruc. Venom iako nije trenirao u Nemackoj i dalje nepogresiv sa distance.pa se moralo otici u dzaziru na forumasko okrepljenje.Ovaj put sam popio samo dva piva pa nisam zaboravio loptu :D . Edited August 8, 2010 by BarryWhite
Venom Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 b92 kaze sutra i u nedelju kisa, stoga, ima li zainteresovanih za subotu?
pacey defender Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 (edited) hajde nedelja, baš bi mi odgovaralo da ne bude subota. da ispratim đevojku na let, šta da radim, papučar sam....rhmz kaže da će sva tri dana, od petka do nedelje, biti 35 stepeni, bez kiše. biće dakle pakleno, ali pola sedam cenim da je skroz ok. kažu da će tek u utorak kiša. Edited August 12, 2010 by pacey defender
Venom Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Meni nedelja odgovara, nego b92.net/vreme kaze da su u nedelju pljuskovi.
Lloyd Wyman Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 (edited) kako te nije sramota da pominjes taj sight na ovom forumu?edit: Edited August 13, 2010 by Lloyd Wyman
kovik Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Aj da ne igramo. Žao mi je widgeta, svi su ga zaboravili :(
Paspalj14 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ako ikako budem mogao, doci cu, ali ne mogu nista obecati...
Recommended Posts