Jump to content

Mozilla Firefox

Featured Replies

E baš da vidim kako će fora za download da radi...

Download resume funkcija radi odlično, isprobao sam već.

Edited by Conspirator

kao i kod raznih download managera, dl resume radi samo ako to podrzava server.

Imam FF3 RC2 i mnogo je brži od dvojke , a izgleda i da ne zaglupljuje koliko prethodni model.Zadovoljan sam !

FirefoxMyths

Edited by eye of the beholder

eye of the beholder said:
:lol: What a load of Gobblers.

što mi neko do sada ne reče da postoji Foxmarks? Muku namučih sa bookmarksima na svim fajerfoksovima koje koristim... Do sada ;)

Nije direktno na ovo, ali... pre neki dan stavio Operu, kao da vidim kako radi, najnovija verzija, ipak mi je to bila "prva ljubav" medju browserima (mouse gestures :wub: ) Za sat vremena 3 puta se zakucala, morao u task manageru da je ubijam. Uninstall.

Gde je to download mozilla 3 dugme?

Gde je to download mozilla 3 dugme?
Pa, tamo još nije 17. jun. :)

Прочитах на неком пристојном сајту да стварно нови Фајерфокс 3 веома заостаје за новим ИЕ (8, бета) у брзини графичког приказа. Отприлике, дупло је спорији, ако не и више. Штета да то нису удесили.

Indy said:
Прочитах на неком пристојном сајту да стварно нови Фајерфокс 3 веома заостаје за новим ИЕ (8, бета) у брзини графичког приказа. Отприлике, дупло је спорији, ако не и више. Штета да то нису удесили.
Baš tako kažu? Duplo?

Ако они лажу, онда лажем и ја.

Ništa novo, Adobe Flash plugin je pravio problem prilikom njihovog testa. Oduvek je bio nešto stabilniji u Exploreru, nego u verziji za Firefox.

Problem je očigledno u saradnji te još uvek beta verzije FF-a i Flash plugina.