Jump to content
IGNORED

Mozilla Firefox

Idioteque

Recommended Posts

Posted

E baš da vidim kako će fora za download da radi...

Posted (edited)

Download resume funkcija radi odlično, isprobao sam već.

Edited by Conspirator
Posted

kao i kod raznih download managera, dl resume radi samo ako to podrzava server.

Posted

Imam FF3 RC2 i mnogo je brži od dvojke , a izgleda i da ne zaglupljuje koliko prethodni model.Zadovoljan sam !

Posted

što mi neko do sada ne reče da postoji Foxmarks? Muku namučih sa bookmarksima na svim fajerfoksovima koje koristim... Do sada ;)

Posted
Nije direktno na ovo, ali... pre neki dan stavio Operu, kao da vidim kako radi, najnovija verzija, ipak mi je to bila "prva ljubav" medju browserima (mouse gestures :wub: ) Za sat vremena 3 puta se zakucala, morao u task manageru da je ubijam. Uninstall.
Posted

Gde je to download mozilla 3 dugme?

Posted
Gde je to download mozilla 3 dugme?
Pa, tamo još nije 17. jun. :)
Posted

Прочитах на неком пристојном сајту да стварно нови Фајерфокс 3 веома заостаје за новим ИЕ (8, бета) у брзини графичког приказа. Отприлике, дупло је спорији, ако не и више. Штета да то нису удесили.

Posted
Прочитах на неком пристојном сајту да стварно нови Фајерфокс 3 веома заостаје за новим ИЕ (8, бета) у брзини графичког приказа. Отприлике, дупло је спорији, ако не и више. Штета да то нису удесили.
Baš tako kažu? Duplo?
Posted

Ništa novo, Adobe Flash plugin je pravio problem prilikom njihovog testa. Oduvek je bio nešto stabilniji u Exploreru, nego u verziji za Firefox.

Posted

Problem je očigledno u saradnji te još uvek beta verzije FF-a i Flash plugina.