June 14, 200816 yr Download resume funkcija radi odlično, isprobao sam već. Edited June 14, 200816 yr by Conspirator
June 14, 200816 yr Imam FF3 RC2 i mnogo je brži od dvojke , a izgleda i da ne zaglupljuje koliko prethodni model.Zadovoljan sam !
June 16, 200816 yr što mi neko do sada ne reče da postoji Foxmarks? Muku namučih sa bookmarksima na svim fajerfoksovima koje koristim... Do sada ;)
June 16, 200816 yr eye of the beholder said: FirefoxMythsNije direktno na ovo, ali... pre neki dan stavio Operu, kao da vidim kako radi, najnovija verzija, ipak mi je to bila "prva ljubav" medju browserima (mouse gestures ) Za sat vremena 3 puta se zakucala, morao u task manageru da je ubijam. Uninstall.
June 16, 200816 yr eye of the beholder said: Gde je to download mozilla 3 dugme?Pa, tamo još nije 17. jun. :)
June 17, 200816 yr Прочитах на неком пристојном сајту да стварно нови Фајерфокс 3 веома заостаје за новим ИЕ (8, бета) у брзини графичког приказа. Отприлике, дупло је спорији, ако не и више. Штета да то нису удесили.
June 17, 200816 yr Indy said: Прочитах на неком пристојном сајту да стварно нови Фајерфокс 3 веома заостаје за новим ИЕ (8, бета) у брзини графичког приказа. Отприлике, дупло је спорији, ако не и више. Штета да то нису удесили.Baš tako kažu? Duplo?
June 17, 200816 yr Ništa novo, Adobe Flash plugin je pravio problem prilikom njihovog testa. Oduvek je bio nešto stabilniji u Exploreru, nego u verziji za Firefox.