June 14, 200816 yr Download resume funkcija radi odlično, isprobao sam već. Edited June 14, 200816 yr by Conspirator
June 14, 200816 yr Imam FF3 RC2 i mnogo je brži od dvojke , a izgleda i da ne zaglupljuje koliko prethodni model.Zadovoljan sam !
June 16, 200816 yr što mi neko do sada ne reče da postoji Foxmarks? Muku namučih sa bookmarksima na svim fajerfoksovima koje koristim... Do sada ;)
June 16, 200816 yr FirefoxMythsNije direktno na ovo, ali... pre neki dan stavio Operu, kao da vidim kako radi, najnovija verzija, ipak mi je to bila "prva ljubav" medju browserima (mouse gestures ) Za sat vremena 3 puta se zakucala, morao u task manageru da je ubijam. Uninstall.
June 17, 200816 yr Прочитах на неком пристојном сајту да стварно нови Фајерфокс 3 веома заостаје за новим ИЕ (8, бета) у брзини графичког приказа. Отприлике, дупло је спорији, ако не и више. Штета да то нису удесили.
June 17, 200816 yr Прочитах на неком пристојном сајту да стварно нови Фајерфокс 3 веома заостаје за новим ИЕ (8, бета) у брзини графичког приказа. Отприлике, дупло је спорији, ако не и више. Штета да то нису удесили.Baš tako kažu? Duplo?
June 17, 200816 yr Ništa novo, Adobe Flash plugin je pravio problem prilikom njihovog testa. Oduvek je bio nešto stabilniji u Exploreru, nego u verziji za Firefox.