Jump to content
IGNORED

Mozilla Firefox

Idioteque

Recommended Posts

Posted

Rešio se sam... valjda sledećim updateom, nisam ni primetio ili sam se u međuvremenu bio navikao. :D

Mali update - i dalje se dešava na klipovima koji su embedovani na druge strane. Na samom Youtube-u su komande vidljive.

• 1 month later...
Posted (edited)

Ne otvara neke sajtove sa "https" na početku ("This Connection is Untrusted" iskače). Na primer, Zaliv pirata ne mere. Neki hostovi sa fotkama - ne idu. Zašto? I kako da ovo rešim?

Edited by notenoughreasonsforclaire
Posted

Samo da prijavim da mi se problem sam resio :D Od pre 2 nedelje taskbar ikonica radi bez problema.

Posted

Juče mi se FF apdejtovao na 45.0 (na Win 10), i od tada mi se crashuje otprilike svakih 15 minuta (nekad i na 2 minuta), i to dok stoji idle, ne dok klikam unaokolo.

Znam da treba da poisključujem sve add-onove ali nemam sad vremena, pa da vidim prvo ima li sapatnika ili sam sâm?

Posted

To je zato što imaš K od procesora   :fantom:

• 3 months later...
Posted (edited)

Jel još nekome FF potpuno ignoriše embedovane tvitove na forumu, ne ostavlja čak ni link, a slike linkovane direktno s tvitera pokazuje samo kao broken imidž sa polu-linkom. Ako je slika na https://pbs.twimg.com/media/blkjsdfskdfsd.jpg, videće se samo blkjsdfskdfsd.jpg kao link.

Na poslu isto imam FF i nema ovakvih problema, sve lepo vidi. Kod kuće i sa laptopa problemi. Poskidao sam sve add-onove koji blokiraju svašta, nije do njih. Jedino što zajedničko mogu da vidim je da su obe mašine na Win 10, ali prosto ne verujem da je to u pitanju. Ima li neki parametar u about:configu koji bi to možda blokirao?

Ne voli me lisica pa to ti je :(

edit: ha, rešio - "tracking protection" ga sjebavao.

Edited by Marvin (Paranoid Android)
  • 2 months later...
Posted (edited)

Otvori se, ali odmah zablokira. Zapravo, stavio sam da se updejtuje, i posle restarta, neće ni makac. Uđem i u safe mode, i isto. Neki predlozi?

+ Potrebno je dva puta da kliknem "End Task" da bi uspeo da "ugasim" Mozillu.

Edited by notenoughreasonsforclaire
Posted

"Refresh Firefox" rešilo problem.

• 4 months later...
Posted

Teta Lija mi ovih dana kao pijana, malo-malo pa padne.

Rifrešovana je i apdejtovana... ima neko ideju zašto se ovo događa?

Da li je moguće da je zbog dotrajalog Windowsa?

Posted

Pogledaj šta crash report ima da kaže na tu temu - kad ti sledeći put FF zvekne izaberi da pošalje report Mozilli i nakon toga u location baru otkucaj about:crashes pa klik na report.

Posted

Teta Lija mi ovih dana kao pijana, malo-malo pa padne.

Rifrešovana je i apdejtovana...

I meni se to često dešavalo u poslednje vreme, ali nije se ponavljalo nakon što se apdejtovao adobe flash player. Možda je do toga...

Posted

I meni se to često dešavalo u poslednje vreme, ali nije se ponavljalo nakon što se apdejtovao adobe flash player. Možda je do toga...

Vidiš, baš sam i njega reinstalirao nakon što sam postovao ovde. Ako se do sutra u ovo vreme ništa ne sruši, svečano ću objaviti pobedu na sva zvona.

Posted

Urekoh ga... Malopre se opet skršio, a nedelju dana je sve bilo kako treba. Ništa od pobede, bar kod mene. <_<