Jump to content
IGNORED

Mozilla Firefox

Idioteque

Recommended Posts

Posted

Stigla i sedmica. Ništa novo ne primećujem, osim malo glatkijeg renderovanja stranica, ali to je verovatno lokalnog karaktera.

Posted

Meni su fontovi puno bolji i citljiviji. Nisam merio ali cini mi se i da je rad sa dosta otvorenih tabova dosta bolji.

Posted

clean lisica 7.0.1 mi se pokazala u programs&features kao čudovište od preko 400MB :mellow:o'ma je obrisah, oni su poludeli potpuno!

Posted

Ne vidim šta je problem da se neki program raširi po memoriji ako je imate puno. Jedete je, dišete, šta?Agresivno keširanje je pametna stvar i tu je da ubrza rad, ne da vas sapliće.

Posted

ko pominje memoriju? VELIČINE je preko 400MB na hard disku!

Posted

Čudno, meni je 35.7 MB. :D

Posted
ko pominje memoriju? VELIČINE je preko 400MB na hard disku!
screenshot20111003at204.png
Posted
vi'š da je nešto hakovala :)
hrmpf, jedino što sam je ćušnula u PF folder umesto u PFx86 u koji je 'tela dide
Posted

promašila si folder, 32 bita mora didu u 32 bita folder

Posted

Ne smeš da instaliraš 32bitne programe tamo di treba da idu 64bitni, zajebala si se. Windows ima mehanizme ispod haube i druge razloge zašto po defaultu to odvaja, nije u pitanju samo školski/domaći rad semantika.

Posted

yeah, yeah, I get it. Sad sam je ubacila u onaj u koji je tela i mala je, 34MB. smrda jedna.

Posted

O svašta, na sranju ne radi pola addonova :isuse: Ništa, idemo na oldversion.com...

Posted
O svašta, na sranju ne radi pola addonova :isuse: Ništa, idemo na oldversion.com...
meni rade svi addonovi na 10tci. ^_^