September 29, 201113 yr Stigla i sedmica. Ništa novo ne primećujem, osim malo glatkijeg renderovanja stranica, ali to je verovatno lokalnog karaktera.
September 29, 201113 yr Meni su fontovi puno bolji i citljiviji. Nisam merio ali cini mi se i da je rad sa dosta otvorenih tabova dosta bolji.
October 3, 201113 yr clean lisica 7.0.1 mi se pokazala u programs&features kao čudovište od preko 400MB :mellow:o'ma je obrisah, oni su poludeli potpuno!
October 3, 201113 yr Ne vidim šta je problem da se neki program raširi po memoriji ako je imate puno. Jedete je, dišete, šta?Agresivno keširanje je pametna stvar i tu je da ubrza rad, ne da vas sapliće.
October 3, 201113 yr vi'š da je nešto hakovala :)hrmpf, jedino što sam je ćušnula u PF folder umesto u PFx86 u koji je 'tela dide
October 3, 201113 yr Ne smeš da instaliraš 32bitne programe tamo di treba da idu 64bitni, zajebala si se. Windows ima mehanizme ispod haube i druge razloge zašto po defaultu to odvaja, nije u pitanju samo školski/domaći rad semantika.
October 3, 201113 yr yeah, yeah, I get it. Sad sam je ubacila u onaj u koji je tela i mala je, 34MB. smrda jedna.
October 3, 201113 yr O svašta, na sranju ne radi pola addonova Ništa, idemo na oldversion.com...meni rade svi addonovi na 10tci. ^_^