Jump to content

Mozilla Firefox

Featured Replies

Stigla i sedmica. Ništa novo ne primećujem, osim malo glatkijeg renderovanja stranica, ali to je verovatno lokalnog karaktera.

• Replies 1k
  • Views 97.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo recimo spisak ekstenzija koje ja koristim i ne mogu da zamislim internet bez njih:   German Dictionary, extended for Austria - spell checker Absolute Enable Right Click & Copy - ak

• Kod mene:   1Password - pamti sve šifre koje koristim, a ima i notes itd VideoDownloadHelper - bags opisao iznad uBlock Origin - najbolja stvar na svetu OneTab - grupiše otvor

• Koji sunovrat, koji traje već godinama. Šta se dešava kad "open source" zarobi menadžment koji hoće da iscedi poslednji cent za svoju korist makar na kraju uništili proizvod.     

Posted Images

Meni su fontovi puno bolji i citljiviji. Nisam merio ali cini mi se i da je rad sa dosta otvorenih tabova dosta bolji.

clean lisica 7.0.1 mi se pokazala u programs&features kao čudovište od preko 400MB :mellow:o'ma je obrisah, oni su poludeli potpuno!

Ne vidim šta je problem da se neki program raširi po memoriji ako je imate puno. Jedete je, dišete, šta?Agresivno keširanje je pametna stvar i tu je da ubrza rad, ne da vas sapliće.

ko pominje memoriju? VELIČINE je preko 400MB na hard disku!

Čudno, meni je 35.7 MB. :D

vi'š da je nešto hakovala :)

ko pominje memoriju? VELIČINE je preko 400MB na hard disku!
screenshot20111003at204.png
vi'š da je nešto hakovala :)
hrmpf, jedino što sam je ćušnula u PF folder umesto u PFx86 u koji je 'tela dide

promašila si folder, 32 bita mora didu u 32 bita folder

Ne smeš da instaliraš 32bitne programe tamo di treba da idu 64bitni, zajebala si se. Windows ima mehanizme ispod haube i druge razloge zašto po defaultu to odvaja, nije u pitanju samo školski/domaći rad semantika.

yeah, yeah, I get it. Sad sam je ubacila u onaj u koji je tela i mala je, 34MB. smrda jedna.

O svašta, na sranju ne radi pola addonova :isuse: Ništa, idemo na oldversion.com...

O svašta, na sranju ne radi pola addonova :isuse: Ništa, idemo na oldversion.com...
meni rade svi addonovi na 10tci. ^_^

na čemu?