Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

idem u zagreb prvi put u životu, i ta činjenica mi je totalni jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.al imam pitanje, pošto ću biti svega dan i po, a treba da pazarim neki udžbenik "nuklearna energetika", gde da odem?ako ima preporuka a da nisu skriptarnice već prave knjžare koje rade do 20h il duže, to bi mi značilo.jer ću ići u kupovinu posle radnog vremena.
Ja imam negde knjigu nuklearna energetika u PDF-u. Našao, Dragoslav Popović, 1978 godina pre Hristovog rođenja.

Edited by Utvara

• 3 years later...
  • Replies 247
  • Views 30.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• to je, otprilike, kao da si se iz Cvijiceve, popeo uz 29.novembra do Konja, i nazad. daklem, nisi bas puno toga video.

• Lolčina

• naspram jedne setnje po oblacnom vremenu se ne donosi sud o nekom gradu..   ja jesam subjektivna ali Zagreb je lep..mali,ali lep...a bila sam i u novom Zagrebu medju zgradama i u gornjem Buk

Posted Images

Idem u Zagreb na dva i po dana. Izucio sam sve, nema tu mnogo sta. Jedino me zanimaju neki sveziji saveti u vezi nekih kafica, pabova, alternativa, underground taj fazon neki. Pa bih bio zahvalan ako imamo Purgera ili poznavaoca da malo pomogne :)

Idem u Zagreb na dva i po dana. Izucio sam sve, nema tu mnogo sta. Jedino me zanimaju neki sveziji saveti u vezi nekih kafica, pabova, alternativa, underground taj fazon neki. Pa bih bio zahvalan ako imamo Purgera ili poznavaoca da malo pomogne :)

pu,pu daleko bilo :fantom:

lol

Pre 3 godine sam bio u prostoru napuštene tvornice katrana u klubu Sakata neman, da li još postoji nem pojma.

• 3 weeks later...

Bilo nam bas fino u Zagrebu. Treba otici bar na 2-3 dana. Preko airbnb smo nasli odlican smestaj na savrsenoj lokaciji za relativno male pare, pa ako nekom zatreba nek trazi. I gazdarica je odlicna. Nismo nesto nocu ni izlazili, samo u par kafica i pivnica.

Bilo nam bas fino u Zagrebu. Treba otici bar na 2-3 dana. Preko airbnb smo nasli odlican smestaj na savrsenoj lokaciji za relativno male pare, pa ako nekom zatreba nek trazi. I gazdarica je odlicna. Nismo nesto nocu ni izlazili, samo u par kafica i pivnica.

E ajde malo detaljnije, "otvara" mi se neki privatno poslovni put tamo gde mi se nekako ne bi isplatilo da se vraćam pa opet da idem u par dana. Radije bih ostao u ZG.

super je zagreb, ko pravo je inostranstvo, ima da se jede, pije, seta, okrenut je ka turistima. mi lajk it veri mac. 

Зависи шта те интересује, Загреб је интересантан и лијеп град. Додуше ја сам испао из фазона шетања по свиркама, више се концентришем шта има у граду од активности за дјецу, задњи пут био прошло љето онако мало успут десет дана. На страници туристичке заједнице имаш доста информација.

http://www.infozagreb.hr/&lang=en

E ajde malo detaljnije, "otvara" mi se neki privatno poslovni put tamo gde mi se nekako ne bi isplatilo da se vraćam pa opet da idem u par dana. Radije bih ostao u ZG.

Detaljnije o turizmu ili smestaju? Ostavicu posle linkove.

Ostani svakako ako mozes da biras.

Detaljnije o turizmu ili smestaju? Ostavicu posle linkove.

Ostani svakako ako mozes da biras.

O turizmu, pa ako je ok onda i smeštaj ;-)

Eh, Kulušić, Lapidarij, Jabuka... mator sam skroz.

И ја тако помислим, када се сјетим мојих искустава из некадашњег Загреба:)

Edited by Simon

eh, mak na konac... 

Bio na dočeku Nove godine pre 2-3 godine. Trg kralja Tomislava(od glavnog kolodvora ka banu Jelačiću), Tkalčićeva ulica, Dolac, Gornji grad, Cvijetni trg. Popiti pivo u Gričkoj viještici, izaći u Alkatraz, otići na štrukle.