Jump to content

Featured Replies

idem u zagreb prvi put u životu, i ta činjenica mi je totalni jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.al imam pitanje, pošto ću biti svega dan i po, a treba da pazarim neki udžbenik "nuklearna energetika", gde da odem?ako ima preporuka a da nisu skriptarnice već prave knjžare koje rade do 20h il duže, to bi mi značilo.jer ću ići u kupovinu posle radnog vremena.
Ja imam negde knjigu nuklearna energetika u PDF-u. Našao, Dragoslav Popović, 1978 godina pre Hristovog rođenja.

Edited by Utvara

• 3 years later...

Idem u Zagreb na dva i po dana. Izucio sam sve, nema tu mnogo sta. Jedino me zanimaju neki sveziji saveti u vezi nekih kafica, pabova, alternativa, underground taj fazon neki. Pa bih bio zahvalan ako imamo Purgera ili poznavaoca da malo pomogne :)

Idem u Zagreb na dva i po dana. Izucio sam sve, nema tu mnogo sta. Jedino me zanimaju neki sveziji saveti u vezi nekih kafica, pabova, alternativa, underground taj fazon neki. Pa bih bio zahvalan ako imamo Purgera ili poznavaoca da malo pomogne :)

pu,pu daleko bilo :fantom:

lol

Pre 3 godine sam bio u prostoru napuštene tvornice katrana u klubu Sakata neman, da li još postoji nem pojma.

• 3 weeks later...

Bilo nam bas fino u Zagrebu. Treba otici bar na 2-3 dana. Preko airbnb smo nasli odlican smestaj na savrsenoj lokaciji za relativno male pare, pa ako nekom zatreba nek trazi. I gazdarica je odlicna. Nismo nesto nocu ni izlazili, samo u par kafica i pivnica.

Bilo nam bas fino u Zagrebu. Treba otici bar na 2-3 dana. Preko airbnb smo nasli odlican smestaj na savrsenoj lokaciji za relativno male pare, pa ako nekom zatreba nek trazi. I gazdarica je odlicna. Nismo nesto nocu ni izlazili, samo u par kafica i pivnica.

E ajde malo detaljnije, "otvara" mi se neki privatno poslovni put tamo gde mi se nekako ne bi isplatilo da se vraćam pa opet da idem u par dana. Radije bih ostao u ZG.

super je zagreb, ko pravo je inostranstvo, ima da se jede, pije, seta, okrenut je ka turistima. mi lajk it veri mac. 

Зависи шта те интересује, Загреб је интересантан и лијеп град. Додуше ја сам испао из фазона шетања по свиркама, више се концентришем шта има у граду од активности за дјецу, задњи пут био прошло љето онако мало успут десет дана. На страници туристичке заједнице имаш доста информација.

http://www.infozagreb.hr/&lang=en

E ajde malo detaljnije, "otvara" mi se neki privatno poslovni put tamo gde mi se nekako ne bi isplatilo da se vraćam pa opet da idem u par dana. Radije bih ostao u ZG.

Detaljnije o turizmu ili smestaju? Ostavicu posle linkove.

Ostani svakako ako mozes da biras.

Detaljnije o turizmu ili smestaju? Ostavicu posle linkove.

Ostani svakako ako mozes da biras.

O turizmu, pa ako je ok onda i smeštaj ;-)

Eh, Kulušić, Lapidarij, Jabuka... mator sam skroz.

И ја тако помислим, када се сјетим мојих искустава из некадашњег Загреба:)

Edited by Simon

eh, mak na konac... 

Bio na dočeku Nove godine pre 2-3 godine. Trg kralja Tomislava(od glavnog kolodvora ka banu Jelačiću), Tkalčićeva ulica, Dolac, Gornji grad, Cvijetni trg. Popiti pivo u Gričkoj viještici, izaći u Alkatraz, otići na štrukle.