Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

devojke upravo igraju odlucujuci mec cetvrfinala. parovi wickmayer/van xxxx protiv jovanovski/krunictrenutno je 2:2 u mecevima. (wickmayer dobila oba meca, flipkens oba izgubila).jelena je odigrala juce, ali danas je otkazala zbog povrede.

Posted

a u dvorani nema grejanja, belgijanci se ladno ne uzbuđuju. navodno se jj povredila jer nije bila dovoljno zagrejana ...e da se to desi kod nas, ne bi bilo kraja pljuvanju <_<

Posted

Fak, koliko ovo niko ne prati na PPP. Devojke su mi, kao i protiv Slovakinja, ulepsale vikend.

Posted

S obzirom na neke okolnosti (servis i masu/visinu), Aleksandri bi možda bilo pametno da ako ne uspe da uradi nešto značajnije u singlu u sledećih godinu-dve, da se baci ozbiljno na dubl. Ima eksplozivnost i brzinu, inteligentna je, jedino da nadje partnerku sa istim prioritetom.Doduše, kinta je drastično manja, ali bolje biti Ziki, nego Ilija.

Posted (edited)

slazem se apsolutnoOdlicne su bile i bravo za njihjelenin hematomsp-jankoviceva_150x0.jpgOdjavljujem se na neko vreme zbog obaveza, pozdrav drustvu i budite malo zivlji :)

Edited by Afterburner
Posted

Ima li neko da ostaje na ovom podforumu?Btw, čitao sam malo i tu avangardu za vrijeme ao. Odveć isuviše familijarno, ako se mene pita. (Doduše, ima te boljke i ovde, ali ne u toj mjeri i ne na sportskom djelu foruma.)Fed kup nisam ispratio, svaka čast, prilično iznenađenje za mene.

Posted
Ima li neko da ostaje na ovom podforumu?Btw, čitao sam malo i tu avangardu za vrijeme ao. Odveć isuviše familijarno, ako se mene pita. (Doduše, ima te boljke i ovde, ali ne u toj mjeri i ne na sportskom djelu foruma.)Fed kup nisam ispratio, svaka čast, prilično iznenađenje za mene.
Ma manje-više 50-tak ljudi se vrti na po 3-4 foruma, jedina razlika mu dodje kako koji forum kao celina odgovara svakom ponaosob.Malo jeste zadivljujuće da sa realno prosečnijom formom i postavom, nego u nekim ranijim slučajevima, naprave najbolji rezultat ikad, ali dobro, ima nešto i do žreba.
Posted

ja sada gledam kakve veze ima zreb sa postavom na forumu :lol:a ovde je sada tiho jer je teacher iz ljubomore oterao harpera... a ovaj sada izigrava uvredjenu mladu, pa tvrdi pazar...

Posted
Prvo cestitke devojkama na najvecem uspehu nase reprezentacije.Sanse u polufinalu nam skacu sa 0,1 na 1% http://rt.com/sport/tennis/sharapova-russia-serbia-fed-cup-tarpischev-573/I jos jedan link koji nema veze sa Fed kupom, ali mi se ucinilo zanimljivim ko se oglasio povodom glasnih teniserki :unsure:http://www.thetennisspace.com/opinion/seles-exclusive-stop-grunting-if-the-fans-demand-it/
Intervju je otprilike, kako da odjebem novinara najjednostavnije, a da se ne ispalim previše.
Posted
http://pressonline.rs/sr/sport/tenis/story/202221/Na+redu+Rusija.htmlMeč je bio veoma težak jer Belgijanke imaju jak dubl. Bojana i Aleksandra su se definitivno ustalile kao sjajna kombinacija - kaže teniski stručnjak Radmilo Armenulić.Međutim, ako u Moskvi budemo igrali u najjačem sastavu, sve je moguće.Mislim da bi lako moglo da se dogodi da ponovo presudi meč parova, u kome mi imamo veliku šansu jer Ruskinje ne igraju tako često dubl.S druge strane, mi imamo uigranu kombinaciju, što je pokazao i meč sa Belgijom - rekao je Armenulić.Inace za Belgiju je dubl igrala devojcica koja je 999. na svetu u dublu i koja nikad nije odigrala nijedan mec u FED kupu dok je ruski dublu Kuznjecova-Zvonareva zvanicni sampion Australian opena. Je li ovo kod Radmila bilo oduvek ili je doslo sa godinama posto su mu svi komentari u poslednje vreme u ovom stilu?