freakns Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 jebote, ove pobedile?! :lol: meni dojadilo na 4-1 u drugom setu :D svaka cast i jednoj i drugoj. ova mala je neko cudo kanda, a Dzejlena jbt, 6 setova sunce ti kalajisano... i kako je uopste stajala na nogama?!
čekmeže Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 (edited) Dobro, igrala je i Hantuhova koliko i Jelena. Krunićka nema straha, promaši ali joj nije frka da ponovi udarac i osvoji poen. S druge strane Ribarikova je igrala dobro dok su vodile onda se raspala, u jednom gemu je imala tri duple servis greške. Edited April 18, 2011 by Hartmann
amare Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Znas koliko me briga za Hantuhovu?Neverovatan preokret! Svaka cas' devojke
tamarica Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Drama QueensVeoma duhovitoThey may not be best friends, they may not be great tennis players all of the time, and they may have disagreements from time to time. But after this weekend they both share one unbreakable bond:Daniela Hantuchova hates them both equally.*
G.G. Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jel ove dve imaju neki poseban razlog zašto se ne mirišu ili je u pitanju čisto ženska sujeta i ljubomora?
Alphons Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Mislim da je osnovni razlog sujeta, ali nije da su do sada nešto pokušavale da se "izmire".Btw, jel tačno da je JJ operisala nos i grudi ?
Mil@n Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Probao sam da iskopam abrem kraj na jutubetu, nema ništa. Molim vas da mi se spremi neki link sutra do posla. :DMsm, šala mala, tražiću ja, al ako ima neko linkić za klipić za barem poslednji setić, mua will be mućos gracijas.
KennyDalglish Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Evo poslednji gemhttp://www.youtube.com/watch?v=qufsbxOdLBk&feature=player_embedded
Afterburner Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 svaka cast devojkama na izuzetnom i najmanje ocekivanom uspehu. Btw, jel tačno da je JJ operisala nos i grudi ?samo nos i to pod firmom devijacije koja je zaista bila izrazena, ali je i estetski dosta poradila na njemu, vidi se.
TheBigFlegma Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Insajderi iz Jelene govore da je operisala i grudi.
duda Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Insajderi iz Jelene govore da je operisala i grudi.a sto bi pa jelena operisala grudi totalno kontra svake logike
sherman Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 meni je JJ lepa ovako ruzna kakva je. ne treba nista da menja
Afterburner Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Insajderi iz Jelene govore da je operisala i grudi.govore da ti dugo u rukama nisi imao push up bra, shto je u stvari dobra vest jer si imao one drugevaljda
Recommended Posts