December 10, 201014 yr Jens Voigt facts:Dnije bash originalno, na foru viceva o chucku norrisu, ali ima simpaticnih."only jens voigt can touch mc hammer" :D
February 14, 201114 yr najverovatine ovonadam se da mudraci iz UCIja nece insistirati na kazni Edited February 14, 201114 yr by Takanohana
March 23, 201114 yr Gledah danas reprizu na ES.Bas uzbudljiv finis, odlican kraj stvarno.Steta za onog Belgijanca sto nije izdrzao.I onaj Kancelara svugde uspe da se ugura...A za pobednika prvi put cujem :blush:To je sve zbog onog Malkina! <_< Navukao nas svojim postovima na biciklizam i onda nestao...
April 3, 201113 yr vrh :Hail:otkud se pojavio nuyens... kakva satisfakcija za riisa.i kakva steta za chavanela :(
April 3, 201113 yr Koji smor. Ove sezone ću navijati za ćelavog, a od nikada nisam voleo njegove vozače.Švajcarac se danas precenio, a imao je pobedu u nogama. Baš me zanima kako će izgledati Leopard Trek ove sezone na TdF, tačnije zanima me kako će to odraditi bez Riisa.
April 10, 201113 yr Drugovi biciklisti, gleda li ko 1 pakao severa? P.S. Pre koju nedelju naleteh u Spaniji na bicikliste Liquigasa na treningu, sad vidim da su medju njima bili i Nibali i Baso a meni idiotu bilo glupo da prilazim... <_<
April 10, 201113 yr jadni ovi iz quickstepa :(i boonen i chavanel po par puta pali ili imali neki mehanicki problem.btw, hushovd dobija, MMW!
April 10, 201113 yr Savanel je jos u igri mozda .No ja zbog jebenih RL obaveza necu gledati ostatak trke :( Sefe, ne bilo ti zapovedjeno, okaci mi posle neki dobar youtube finisa trke ako nadjes... :)