gervasius twinkleminkleson Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Jens Voigt facts:Dnije bash originalno, na foru viceva o chucku norrisu, ali ima simpaticnih."only jens voigt can touch mc hammer" :D Link to comment
sherman Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 jbt sta bi sa Kontadorom na kraju? Link to comment
Čutura Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 (edited) najverovatine ovonadam se da mudraci iz UCIja nece insistirati na kazni Edited February 14, 2011 by Takanohana Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 stream za milano san remoodlicna trka do sad :) Link to comment
Brazilac Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Gledah danas reprizu na ES.Bas uzbudljiv finis, odlican kraj stvarno.Steta za onog Belgijanca sto nije izdrzao.I onaj Kancelara svugde uspe da se ugura...A za pobednika prvi put cujem :blush:To je sve zbog onog Malkina! <_< Navukao nas svojim postovima na biciklizam i onda nestao... Link to comment
sherman Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Malkine postojis li van sezone Toura!?Kontador se jos nije izvukao Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 trka kroz flandriju na ES. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 vrh :Hail:otkud se pojavio nuyens... kakva satisfakcija za riisa.i kakva steta za chavanela :( Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 riis i ekipa posle pobjede nuyensa :D http://www.youtube.com/watch?v=EqNt0kNPWqw Link to comment
Nemanja Posrbica Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Koji smor. Ove sezone ću navijati za ćelavog, a od nikada nisam voleo njegove vozače.Švajcarac se danas precenio, a imao je pobedu u nogama. Baš me zanima kako će izgledati Leopard Trek ove sezone na TdF, tačnije zanima me kako će to odraditi bez Riisa. Link to comment
Brazilac Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Drugovi biciklisti, gleda li ko 1 pakao severa? P.S. Pre koju nedelju naleteh u Spaniji na bicikliste Liquigasa na treningu, sad vidim da su medju njima bili i Nibali i Baso a meni idiotu bilo glupo da prilazim... <_< Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 jadni ovi iz quickstepa :(i boonen i chavanel po par puta pali ili imali neki mehanicki problem.btw, hushovd dobija, MMW! Link to comment
Brazilac Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Savanel je jos u igri mozda .No ja zbog jebenih RL obaveza necu gledati ostatak trke :( Sefe, ne bilo ti zapovedjeno, okaci mi posle neki dobar youtube finisa trke ako nadjes... :) Link to comment
Recommended Posts